500$ dediğin garantiliyse al yoksa bekle acelen yok HDD yedekleniyo şimdi, 1 haftaya kadar gelcek geri cihaz İnşallah yenisiyle değiştirirler de satıp daha iyi bişeyle değişriim ben de ,ben şanslıyımdır bu tür konularda bilen bilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 28 Şubat 2007; 23:14:11 >
28-100 MM D50 ye de 650 diyordu 550 ye alırım onları ama bekleyeyim diyorum ya 1 ay kaldı şurada
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
500$ dediğin garantiliyse al yoksa bekle acelen yok HDD yedekleniyo şimdi, 1 haftaya kadar gelcek geri cihaz İnşallah yenisiyle değiştirirler de satıp daha iyi bişeyle değişriim ben de ,ben şanslıyımdır bu tür konularda bilen bilir
Uzun zamandır giremiyordum şimdi kısmet oldu fotoğraf fazla yok biraz ekleyin arkadaşlar şu sıralar işler çok yoğun benim fırsat bulup çekemiyorum şöyle 24-85 f1/2,8 lensimle makrolar çekip koymak istiyorum ama nerdeee... Başlık konusunda Mutlaka Nikon adı geçsin sonuçta ben nikon d80 ve d serisi diye girdim bu topiğe... Şöyle olabilir TÜM NİKON DSLR ve SLR İnceleme ve Paylaşım Platformu ...diye olabilir sanırım.
Uzun zamandır giremiyordum şimdi kısmet oldu fotoğraf fazla yok biraz ekleyin arkadaşlar şu sıralar işler çok yoğun benim fırsat bulup çekemiyorum şöyle 24-85 f1/2,8 lensimle makrolar çekip koymak istiyorum ama nerdeee... Başlık konusunda Mutlaka Nikon adı geçsin sonuçta ben nikon d80 ve d serisi diye girdim bu topiğe... Şöyle olabilir TÜM NİKON DSLR ve SLR İnceleme ve Paylaşım Platformu ...diye olabilir sanırım.
Madem topiğinizin adı değişti artık siz bize rakip topiksiniz silin kardeşim burdaki mesajlarımı, ben 400D topiğinden başka yere yazmam artık... En büyük Canon
Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. CAT STEVENS Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
Ayıp ediyosun hocam, karşılaştırma yapan kim.. Biz kendi çapımızda paylaşım, inceleme vs
quote:
Orjinalden alıntı: @p4p800se
Madem topiğinizin adı değişti artık siz bize rakip topiksiniz silin kardeşim burdaki mesajlarımı, ben 400D topiğinden başka yere yazmam artık... En büyük Canon
Skylight filtresi alcam bitane de yakın zamanda, özellikle yazlığımda bol bol kullanacağım alanlar mevcut Çok pahalı bişey de değil sanırım. Bunu da alınca bi de filtreler hakkında inceleme yaparız örnek fotoğraflı