Hocam yapiyim inceleme de ne gibi parkurlarda inceliyim mesela ? Soru cevap gibi olsa eyvallah da benim kafam çalışmaz öyle oturup kendim incelemeye ISO performansı falan tamam da neler yapmam gerek ?
Bunu düzgün kafayla bigün uğraşarak yapiyim en iyisi şu sıralar halen hastane işlerimle koşuşturuyorum. Düzgün yaşantıma bi döniyim tam anlamıyla güzel bi inceleme yaparız madem hep beraber En azından ben elimden geldiğince yaparım gerisi soru\cevap şeklinde devam eder gerekirse
Bunu düzgün kafayla bigün uğraşarak yapiyim en iyisi şu sıralar halen hastane işlerimle koşuşturuyorum. Düzgün yaşantıma bi döniyim tam anlamıyla güzel bi inceleme yaparız madem hep beraber En azından ben elimden geldiğince yaparım gerisi soru\cevap şeklinde devam eder gerekirse
İki gün önce İstiklal Caddesi'ndeydim. Hem bi işim vardı, birini beklemeliydim, hem de bu fırsatla fotoğraf çekcektim beklerken. Uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımla buluştum ve İstiklal Caddesi'nde yürürken taşikardi nöbeti geçirdim ve tansiyonum düştü, boynumda D80 ile direk yere patlicakken bayılmadan bikaç saniye önce son gücümle boynumdan çıkarıp arkadaşımın boynuna astım ve yığıldım bi kenara Atlas Pasajı'nın oralarda O arkadaşım orda olmasa kim bilir ne olcaktı, hem bana hem de makineme... *Saol Emre Sağlık sorunum zaten uzun süredir var ve bolca kollarda mevcut, tetikleyen bi olay sebebiyle böyle oldu merak etmeyin bişeyim yok Paylaşmak istedim sizinle, hep yanınızda bi arkadaşınız olsun mazallah örnek olarak ben 115 kilo falan varım D80'in üstüne düşsem heralde sensör İstiklal caddesinde döşeme olurdu yerde Tabii sağlık bakımından da yalnızlık kötü bi durum..
dostum geçmiş olsun yahu bikaç gündür bakamıyorum foruma pek yeni gördüm bi geçmiş olsun diyeyim dedim makinada ucuz kurtarmış :)... bu arada 50 mm nin macrosu kaç cm normalde we terste?bir de fiyatını merak ettik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 20 Şubat 2007; 2:11:14 >
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
selam plutosDady gecmiş olsun,ALLAH sifalar ve sabır versin. yeni aldiginiz lens hayirli olsun, sizden 50mm f1.8d lens fiatını ve markasını ogrenebilir miyiz? kolay gelsin
pluto iimiş fiyat abi f:1.8 in awantajını es geçmek mümkün değil ben yakından portre çekimleri için böyle bişey düşünüyorum ama 45cm den aşağı netlememesi kötü yaw...büyütmesi fln nasıl 45 cm den bi portre çekmeyi denesene doldurur heralde kadrajı ama...bir de şeyi merak ediyorum 18-70 e göre(f:3.5 onda min.) senin 50 mm f:1.8 de enstantane olarak ne kadar awantaj sağladı aşağı yukarı? tabii ki kesin değerler wermen mümkün değil ışık her an değişiyor ama 2 stop 3 stop aşağı yukarı bişeyler söyleyebilirsen çok merak ettim...yada üşenmez isen aynı ışık altında ikisinin enstantanelerini karşılaştırabilirsen çok makbule geçer atıyorum 50mm f:1.8 ve s:30 da titermedi 18-70 f:3.5 ve s:50 de titremedi gibi...
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me