olay pek değişmedi... eğer satarsam (ki satılmasada üzülmem, tok satıcı pozisyonumdayım) d60 alacağım...
umarım iyi düşünmüşssündür D60 için... hayırlısı olsun...
niye , niçin , neden...d60 hakkında olumsuz duyumlar mı var
onun için değilde eğer body değiştirmeyi düşünüyorsanız bence değiştirmeye değecek bir body almalısınız... d60 da iyi bir body ama ben olsam d200 düşürmeye çalışırdım sanırım 2. el yada spot 1000dolara bulursunuz...
ben de d200 düşünüyorum ama d60kit 950 ytl ye 12 taksit... yakın gelecekte önüm karanlık olduğu için fazlada açılmak istemiyorum (2. çocuk geliyor ve işten ayrılacağım, yerleşik düzenim değişebilir)
ben de d200 düşünüyorum ama d60kit 950 ytl ye 12 taksit... yakın gelecekte önüm karanlık olduğu için fazlada açılmak istemiyorum (2. çocuk geliyor ve işten ayrılacağım, yerleşik düzenim değişebilir)
hayırlısı olsun hocam her konuda... seçim senin...
hayırlısı olsun hocam her konuda... seçim senin...
sağol... d40 a müşteri çıkarsa, yoksa makinemden memnunum...
canon forumundan bilgewriter ile mersin gezisinden bu fotoğrafı çekerken etrafımızda yaklaşık 10 kişi vardı bi okadar insanda etraftan pür dikkat bizi izliyordu ne yaptığımızı anlamay çalışıyorlardı :) çekilen fotoğrafta güneş oval şeklin arkasına lınıp ters ışık denemesi yapılmıştır... beğeninize