Yüzlerce kez geçici körlük.. (bile bile.. ) Bir kere elektrik çarpması.. (bana çarptı. evet !) Bir pantolon yanığı.. (flywalker'ın) Onlarca böceğin körlüğü.. (macro esnası) Birkaç karıncanın yanarak can vermesi..
Şimdide oral yollardan iç organların tahribatı.. Ve 1. derece yanık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Profesör. -- 18 Temmuz 2008; 1:17:11 >
Ben 1-2 gün icerisinde ilk DSLR makinemi almayı planlıyorum. Başlangıc olarak iki makine arasında kaldım:
1) Canon EOS 450D 2) Nikon D80
Her iki makineyide iyice arastırdım aslında fakat ilk makinem olacağı için karasız kaldım. Sizlerden benimle deneyimlerinizi paylaşmanızı rica edicem. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın, bir an önce karar vermek istiyorum. Bu yüzden sizlerin en cok ziyaret ettiğiniz konuya yazdım. Bu kararsızlık rüyalarıma bile girdi valla.
2-Elimdeki objektiflere ek 1 objektif alacam ama hangisi günlük kullanım için 17-50 tamron f2,8 veya sigma 17-70mm elimdeki 18-70 i satıp -birde reverse macro olayına taktım yada 18-55 vr alıp 50mm ile birlik temi kullanıyım
1. sorunun 2. soruyla ilişkisi yoktur.
Dostlar fotolarımı şimdi gördüm tavsiyem şudur bu hareketi evde denemeyin .SB 600 aydınlanmama neden oldu bir anda kafamda bi ampul çaktı dedim dedim bişey geldi galiba aklıma sonra baktım flash mış hevesim yarıda kesildi ama şunu diyim ciddi anlamda diş sızlatıyo bide dilim yandı. bunlara artı olarak kendi dilimden kendim tahirk oldum diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcan -- 18 Temmuz 2008; 19:56:25 >