Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nikon D80 ve Diğer D serisi SLR'lar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: leventolg, karmaci
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Nikon D80 ve Diğer D serisi SLR'lar Sayfa: <<   < önceki  16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PlutosDaddy

26 Temmuz 2007; 16:02:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben daha önce arkadaşa söyledim zaten yardımcı oluruz diye, ama güvenden öte terslik çıkmaması açısından herşeyi ayarladıktan sonra satıcıyla başbaşa bırakma yanlısıyım ben Pazarlığı da yaparız herşeyi ederiz ama kargoyu satıcı yollar sen de parayı satıcıya yollarsın, bizden de geçmiş olur öyle bişey olursa

tuintu

26 Temmuz 2007; 16:44:32 

quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

Arkadaşlar makine alıyorum bir iki güne... Arada kaldım yardım lütfen. Normal şartlar altında d80 almak istiyorum kit olarak ya da body olarak. D40 x ile af motoru, ISO ayarı yapılan yuvarlak tekerlek ve üstte bulunan minik gösterge ekranı dışında pek fark yok gibime geldi. Arada yaklaşık 800 YTL fark var... DÜşündüklerim hakkında fikir beyan ederseniz sevinirim.

1- Yeni bir kullanıcıyım ve en az 4-5 yıl makine alamam. O nedenle D80 mi yoksa D40X mi
2- Bu af motoru, ISO ayar tekerleği ve minik göstergenin olmayışı beni ne derece etkiler
3- İlerde olayı biraz çözdükten sonra sizce "ah be zamnında d80 alma şansım varken niye d40x aldım" dermiyim
4- D80 kitinde 18-135, D40x kitinde 18-55 lens var. Sizce sadece body alıp aradaki fiyat farkıyla(KİT ve BODY fiyat farkı 500-600 dolar) bir tane 50 mm tek lens(160 ytl civarında) ve bir tane de geniş aralıklı lens almak daha mantıklı olabilirmi

sevgiler.

Ben de cgunday arkadaşla hemen hemen aynı durumdayım. ama ben soruyu şöyle değiştirip sorayım. Nikon D40 veya D40x modellerine her lens uymuyormuş,bu doğru mu? normalde,fiyat farkından dolayı D40 alayım diyordum ama sonradan almışken biraz daha zorlayıp D40x alayım diye karar verdim ama bunda da o AF motorlu olmayan lens olayı kafama takıldı biraz. D40x kullanan var mı? yani AF motoru body'de mi yok yoksa kit lensinde mi yok ? bu lens konusunda biraz açıklama yaparsanız çok minnettar kalırım arkadaşlar. eğer alırsam avantajları ve dezavantajları neler olur?
saygılar...

Varlığım Türk varlığına armağan olsun!
PlutosDaddy

26 Temmuz 2007; 16:46:31 

AF motoru gövde üzerinde yok ve bünyesinde Af motoru barındırmayan lensler MF olarak çalışır

cancannazlican

26 Temmuz 2007; 16:46:32 

banada yardim ci olun arkadaslar
bende makine almak istiyorum d80 ya da d200 benim icin pazarlik yapin d80 1000 dolara d200 e de 1500 dolar diyorlar daha ucuza yokmu hamam da
ben bunlari nasil tasicamya iki elle zor tutuyorum siz tek elle hoplatip ziplatiyorsunuz

flywalker

26 Temmuz 2007; 16:48:40 

bu fiyatlar sadece gövde için mi yoksa kit fiyatları mı ?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
cancannazlican

26 Temmuz 2007; 16:57:12 

bunlar vücut sadece

PlutosDaddy

26 Temmuz 2007; 17:06:22 

Post'a gel ya
quote:

Orjinalden alıntı: cancannazlican

banada yardim ci olun arkadaslar
bende makine almak istiyorum d80 ya da d200 benim icin pazarlik yapin d80 1000 dolara d200 e de 1500 dolar diyorlar daha ucuza yokmu hamam da
ben bunlari nasil tasicamya iki elle zor tutuyorum siz tek elle hoplatip ziplatiyorsunuz

EDIT:

Hamam nere hocam, İstiklal'de kop kop mekan var bitane O mu

Pazarlıkla 900$ olur son D200 de 1400-1350 max iner. Sen bilgili tüketici misin yoksa elinde paran var ve iyi bişey mi istiyosun sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 26 Temmuz 2007; 17:07:40 >

cancannazlican

26 Temmuz 2007; 17:10:05 

come to daddy
Daddy Yankee arkadasim diger arkadasa yardim ci olucaksiniz benim icinde hamama gidip pazarlik yapin gitmeye useniyorum bu sicakta

PlutosDaddy

26 Temmuz 2007; 17:12:06 

En başta şuna bi Hayyam desek, gerisini sakin sakin hallederiz heralde

cancannazlican

26 Temmuz 2007; 17:13:55 

900 dolar çarpııı 1290 eşittirrr 1milyar yüz altmış bir milyon iyi fiyatttt mışşş saol arkadaşım hangi tukan buuu

ben aca-ipp bilinçliyim .

PlutosDaddy

26 Temmuz 2007; 17:28:03 

Klas foto market, girişte solda. Sen konuşsan 2dk oturup eminim bu çeneyle sana 800'e bile iner

cancannazlican

26 Temmuz 2007; 17:32:35 

ben gittim klas ada metro ya da bin dolar dediler... bayan oldugum icin mi kazikladilar benii..babam la gitsem bir faydasi olurmu kiii

Tamarak

26 Temmuz 2007; 19:47:01 

beyler acaba bu ölü pixel midir? yeni aldığım d80 18-135 kitlensli makinanın çektiği resimlerden %100 crop. yeni dikkatimi çekti dün aldım makinayı

Ekteki dosya (3)

saygılarımla...
Devastator

26 Temmuz 2007; 19:55:26 

30 sn 1600 iso da pozla, 1 kare çek, tekrar normal normal fotoğraf çek eğer düzelmiyosa EX olmuş bi pixel diyebiliriz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastator -- 26 Temmuz 2007; 19:58:48 >

Tamarak

26 Temmuz 2007; 20:08:31 

yaptım ama hala var. peki aldığım yere götüreyimmi mi geri. yani önemli bişeymi. ne bileyim beni rahatsız etti

saygılarımla...
flywalker

26 Temmuz 2007; 20:09:31 

eğer garanti kapsamındaysa servisine götür

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Tamarak

26 Temmuz 2007; 20:33:43 

garantili. yani faturam var elimde. direk bi nikon servisine bi gitmeliyim?

saygılarımla...
flywalker