Ben daha önce arkadaşa söyledim zaten yardımcı oluruz diye, ama güvenden öte terslik çıkmaması açısından herşeyi ayarladıktan sonra satıcıyla başbaşa bırakma yanlısıyım ben Pazarlığı da yaparız herşeyi ederiz ama kargoyu satıcı yollar sen de parayı satıcıya yollarsın, bizden de geçmiş olur öyle bişey olursa
Arkadaşlar makine alıyorum bir iki güne... Arada kaldım yardım lütfen. Normal şartlar altında d80 almak istiyorum kit olarak ya da body olarak. D40 x ile af motoru, ISO ayarı yapılan yuvarlak tekerlek ve üstte bulunan minik gösterge ekranı dışında pek fark yok gibime geldi. Arada yaklaşık 800 YTL fark var... DÜşündüklerim hakkında fikir beyan ederseniz sevinirim.
1- Yeni bir kullanıcıyım ve en az 4-5 yıl makine alamam. O nedenle D80 mi yoksa D40X mi 2- Bu af motoru, ISO ayar tekerleği ve minik göstergenin olmayışı beni ne derece etkiler 3- İlerde olayı biraz çözdükten sonra sizce "ah be zamnında d80 alma şansım varken niye d40x aldım" dermiyim 4- D80 kitinde 18-135, D40x kitinde 18-55 lens var. Sizce sadece body alıp aradaki fiyat farkıyla(KİT ve BODY fiyat farkı 500-600 dolar) bir tane 50 mm tek lens(160 ytl civarında) ve bir tane de geniş aralıklı lens almak daha mantıklı olabilirmi
sevgiler.
Ben de cgunday arkadaşla hemen hemen aynı durumdayım. ama ben soruyu şöyle değiştirip sorayım. Nikon D40 veya D40x modellerine her lens uymuyormuş,bu doğru mu? normalde,fiyat farkından dolayı D40 alayım diyordum ama sonradan almışken biraz daha zorlayıp D40x alayım diye karar verdim ama bunda da o AF motorlu olmayan lens olayı kafama takıldı biraz. D40x kullanan var mı? yani AF motoru body'de mi yok yoksa kit lensinde mi yok ? bu lens konusunda biraz açıklama yaparsanız çok minnettar kalırım arkadaşlar. eğer alırsam avantajları ve dezavantajları neler olur? saygılar...
banada yardim ci olun arkadaslar bende makine almak istiyorum d80 ya da d200 benim icin pazarlik yapin d80 1000 dolara d200 e de 1500 dolar diyorlar daha ucuza yokmu hamam da ben bunlari nasil tasicamya iki elle zor tutuyorum siz tek elle hoplatip ziplatiyorsunuz
banada yardim ci olun arkadaslar bende makine almak istiyorum d80 ya da d200 benim icin pazarlik yapin d80 1000 dolara d200 e de 1500 dolar diyorlar daha ucuza yokmu hamam da ben bunlari nasil tasicamya iki elle zor tutuyorum siz tek elle hoplatip ziplatiyorsunuz
EDIT:
Hamam nere hocam, İstiklal'de kop kop mekan var bitane O mu
Pazarlıkla 900$ olur son D200 de 1400-1350 max iner. Sen bilgili tüketici misin yoksa elinde paran var ve iyi bişey mi istiyosun sadece?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 26 Temmuz 2007; 17:07:40 >