Arkadaşlar Nikon d200+ Tamron 17-50 kullanıyorum ama arada netleme yaparken netlemiyor sadece netleme noktaları yanıyor ama netlemiyor ve fotoğrafı çekmiyor bu sorun arada sırada oluyor.Birde geçende sensörü temizlemek için lensi çıkardm yerine taktm 300-400 fotoğraf çektim.En az 20-30 tanede bir kere f0 diye bir uyarı veriyordu ama sonra yeniden çıkarıp taktığımdan beri sorun yok sizce sorun nedir?
NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr | Sigma 10-20 mm SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Computrekker AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 055XPROB Tripod + 804RC2
Ben de D300 grip aldım ama bitarafım acıyo nedense
bildiğim çeşitli kremler var , acıyan yere göre öneride bulunabilirim... hayırlı olsun grip yerine çift batarya taşıyorum...şimdiye kadar 2.ne iş hiç düşmedi. 2. deklanşör düğmesinden başka artısı var mı... ağırlık yapması eksi
Pentax ın eski marka lensleri d40 a takılabilir mi?
Lens vida ile takılmıyor,dişli. Sizce takılır mı? Kullanılabilir mi?
minolta lenslerde dişli ama minoltalara uyuyor...takılır gibi gelmiyor...ancak pentax, samsung ve yeni çıkan zenithlerin k ibaresi bulunan modellerine uyar
aynı sorunu nikon d80 imle yaşadıgım için servise vermek üzereyim makinemi. :S bi kaç kişiden duydum arızayla ilgili.servis hemen hallediyo diyolar. çok uyuz bi hata bu. çok kareler kaçırdım o hata yüzündne. şanslıymışsın seninki düzelmiş dostum :)
Arkadaşlar Nikon d200+ Tamron 17-50 kullanıyorum ama arada netleme yaparken netlemiyor sadece netleme noktaları yanıyor ama netlemiyor ve fotoğrafı çekmiyor bu sorun arada sırada oluyor.Birde geçende sensörü temizlemek için lensi çıkardm yerine taktm 300-400 fotoğraf çektim.En az 20-30 tanede bir kere f0 diye bir uyarı veriyordu ama sonra yeniden çıkarıp taktığımdan beri sorun yok sizce sorun nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadox -- 5 Temmuz 2008; 1:09:56 >