@kadox hoşgeldin aramıza Yeni bir photoshop aday adayı olaraktan pm ile biraz başını şişirebilirim ilk günlerden . Bu durum için şimdiden kusura bakma...
su herifteki gibi bişe lazım bana . sürekli yanacak poz verdirirken fln. adı nedir sanı nedir bilmiyorum ama softbox gibi görünüyo aynı. bu paraflaşlar hakkında hiç bilgim yok.sürekli, mesela 10 dk boyunca ışık verebiliyomu normal lambalar gibi yoksa anlık flaş olarakmı çalışıyo. cahilliğimi affeyleyin :)
quote:
Orjinalden alıntı: Forever Phantom
Vay be iyimiş o zaman sen sürekli lightbox'da falan çekim yapıcaksan para denkleştirip micro objektif falan almanı tavsiye ederim 105 VR falan gibi sanırım o objektifler f32 gibi değerlere falan çıkıyodu...
bunların iki türlüsü de var benim bildiğim kadarı ile, ama bence flaş olarak çalışanı en sağlıklısı.
su herifteki gibi bişe lazım bana . sürekli yanacak poz verdirirken fln. adı nedir sanı nedir bilmiyorum ama softbox gibi görünüyo aynı. bu paraflaşlar hakkında hiç bilgim yok.sürekli, mesela 10 dk boyunca ışık verebiliyomu normal lambalar gibi yoksa anlık flaş olarakmı çalışıyo. cahilliğimi affeyleyin :)
quote:
Orjinalden alıntı: Forever Phantom
Vay be iyimiş o zaman sen sürekli lightbox'da falan çekim yapıcaksan para denkleştirip micro objektif falan almanı tavsiye ederim 105 VR falan gibi sanırım o objektifler f32 gibi değerlere falan çıkıyodu...
şunun gibi bişey lazım derken modelden mi bahsettiniz yoksa paraflashtanmı benim aklım gitti bi ara
hocam hatırladım benim analog body ile darp nasıl yapılır onu örtemiştim galiba doğru demi????
Ekim sonu gibi Hayyamdan bana D80 almıştık. Hakan , Emre , Deniz ile. Sende bizim yanımıza uğramıştın bir. O zaman Soligor marka beyaz bir tele vardı body'de Görüşmeyeli uzun zaman oldu , Hoşgeldin.
eywallah hocam saolsın sende hoş gelmişsin :D:D:D