Türkay hocam , 17-70 ile güzel kareler yakalamışsın.. tarzını seviyorum...tebrikler...
hocam senin imzandaki 70-300 un linkini verebilirmisn acaba
NASIL YANİ..? anlayamadım..
Sigmanın telemakro zoom lensidir kendileri.. bu forumdaki arkadaşların da birçogu kullanmaktadır.spot olarak almak istersen hayyamda 200-250$ gibi fiyatı vardır..
Türkay fotoğraflarında rastgele çekim değil de sanki çocukların yerleşimlerinde bir kurgu hissediyorum özellikle 1. ve 3. fotoğrafta harika diziliş yapmışsın..
biliyorum bilgi olsun diye vermiştim.buarada ben yuvam fotodan aldım sirkecide fiyat fena degildi taksitle 410 ytl ye70-300 apo macro yu afm olmayan..gerci 1 hafta once stoklarında vardı hb nin afm lisi duzuyle aynı fiyattı.
D70 kit lens| F80 super kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker
acaba bu lensi hayyamda spot yada 2.el kaca paraya bulabilirim??
Havale ile 457,87 YTL
Yeni Bütünleşik AF Motoru Sayesinde Nikon D40, D40x ve D60 ile Otofokus Modunda Çalışabilir.
Telefoto-Macro Özellikli, Digital Kameralar için Tasarlanmış Telefoto Zoom Lens
2 adet ön lens gurubunda, 1 adet arka lens gurubunda SLD mercek bulunan bu lens tipi SLR dijital kameralar için üretilmiştir.300 mm odak uzaklığında maksimum büyütme ( 1:2 ) ile çekim yapılabilir. Özellikle portre, spor ve doğa çekimleri için ideal bir lens tipidir.
Dağılma ve Gölgelenme Düzeltmesi
Bu yeni çok katlı kaplama ve lens tasarımı ortak sorun olan dağılma ve gölgelenme problemini minimuma indirerek tüm zoom alanında renk düzeltmesini yapar. Renk sapmalarını önlemek, tam odaklama yapmak ve dolayısıyla görüntü kalitesini arttırmak amacıyla ön lens gurubunda 2 adet ve arka lens gurubunda 1 adet SLD mercek kullanılmıştır.
Maksimum Büyütme ile Makro Çekim
Tüm zoomlama alanında yüksek optik performansa sahip bu lens üzerinde, minimum netleme mesafesinde (95 cm) ve 200 mm. ile 300 mm. arasındaki odak uzaklığında makro çekim yapma moduna geçmemizi sağlayan bir anahtar bulunmaktadır. Normal modda netleme mesafesi, tüm zoom ayarlarında 150 cm.dir.200 mm. ile 300 mm. arasındaki maksimum büyütme 1:2.9''den 1:2''ye kadardır.