teşekkürler cevaplar için .murat ve realpagan..benim küçük bir sorunum daha var.sınıfın toplu resmini çekecegim.her tarafın net olmasını istiyorum.yani fotografa bakan her ögrenci kendini net görmeli.ayarları ne yapmalıyım.diyaframı 10 a kadar kıssam yeterli olur mu.sınıf 45 kişi
Fotoğraf çok güzel, ellerine sağlık. Bu arada lens yeni mi?
teşekkür ederim.. lensi 2. el aldım af cpu lens japon malı kore fabrikasından. d40 ile manuel fokus kullanıyorum.. doğal cam.. fotoyu fk ya atayım, yorum almasın .................................. objektifi yanlış yazmışım 55-200 sigma ile çekmişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real pagan -- 30 Mayıs 2008; 0:39:30 >
hocam bu fotoğrafta ayarlar nedir? karanlıkta elde çekim bende cok bulanık oluor ve karanlık.. :s
burada en önemli faktör 1.4 prime lenstir.. iso da 400.. sen hangi lensi kullanıyorsun bilmiyorum ama muhtemelen gece ortamdaki yetersiz ışık nedeniyle uzun pozlamadan dolayı bulanık çıkıyordur..
yarın hayyamdan çanta alacam, Lowepero FASTPACK 250 diye bi model gördüm netten, tip olarak fena değil gibi. laptop için yeri de varmış.. 100AW ve 200AW netten bakınca tipsiz gibi duruyo. bir de orda bakayım bi :)
Nikon D40x + AF-S 55-200mm VR ikilisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyagiz -- 30 Mayıs 2008; 21:52:21 >