NikonD40 öncelikle hayırlı olsun , fakat elinizde Nikon ekipman varken belki bir Nikon D200-D300 değişikliği daha mantıklı olabilirdi ? Sizce...
@hederahelix çok teşekkür ederim, tabiki mantıklı ama elimde ekipman olarak zaten bir tek 55-200mm VR vardı. Açıkcası uzun süre araştırdım Pentaxda hep gözüm vardı :D D200 ve D300 çok güzel cihazlar ama şuan için almak bana uygun değil. Ekipman yatırımını Pentax'a yapıcam hayırlısıyla. Zaten D200 kadar olmasada ona yakın bir cihaz ;) Türkiye'de şimdilik pek yaygın olmasada bir kaç yıl içinde çokca göreceğimize eminim.
@graphtec :)) Görüpte etkilenmemek elde değil dermişim :) Fotoğrafa bakarak asla seçim yapmam ama ciddi anlamda Pentax'ın renk doygunluğu ve kalitesi çok güzel.
exıfler kaybolmusmu..alala daha once kaybolmuyodu..yenı bır cerceve programı kullandım...bmp olarak kaydedıyor sonra jpg yaptım ondan gıtmıs olmasın....bı kacını fk ya koycam ama karar veremedım.. exıfler onemlı ıse maıl atarım fotoları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 27 Mayıs 2008; 18:15:15 >