Bugün makinemle birkaç fotoğraf çekeyim dedim eskişehirde kano yarışı yapılacağını duyunca. Bolca fotoğraf çektim fakat çektiğim fotoğrafların beyaz kısımları makinenin lcd ekranında sırayla beyaz-siyah yanıp sönüyor. bu neden olur acaba? bilgisayara atınca sorun yok ama, makinenin ekranında böyle yanıp sönünde biraz kıl kaptım. bilen varsa bir zahmet yanıtlarsa çok sevinirim.
@Katze hocam ben Slingshot 100 AW i 109 liraya aldım yalçınlardan 200 AW ile değiştirmeyi düşünüyordum oda 145 yada 160 liraydı yanılmıyorsam. Kendime kızdım şimdi tekrar araştırmadan etmeden iş yapıyorum diye. Sen nereden aldın acaba çantayı ? Bide sizce iade edebilme şansım olabilir mi yalçınlara?
100 modeli için 109 YTL çok pahalı geldi bana. Ben Hayyam'dan 90 YTL'ye 200 modelini aldım.
@ TwEeN
Eğer gezi için çıkarsam 350'den aşağı olmuyor. Bir sefer sadece 350 kare lale çekmiştim.
tamam ozaman bi problem yok bende kendimi çok çekiyo sanırdım. 50 kare falan çekiyom ortalama tabi dükkandan dışarı çıkabilirsem.