Bildiğim kadarıyla şu anki teknolojiyle 3 ay gizi bi sürede bi makine içersinde halloluyo aynı işlem, bilgisayar sorun oluşan mercekleri ayırıyor ve sürekli izliyor.. Discovery'nin yalancısıyım
@AdemYağız;
Güzel iş çıkarmışsın hocam Diğer arkadaşların da eline sağlık, hepsine bakamadım daha sonra ayrıca bakcam
Bildiğim kadarıyla şu anki teknolojiyle 3 ay gizi bi sürede bi makine içersinde halloluyo aynı işlem, bilgisayar sorun oluşan mercekleri ayırıyor ve sürekli izliyor.. Discovery'nin yalancısıyım
Teşekkürler Hakan hocam.Yanii o zamanlarda bu bekleyiş süresi doğruydu. Hakikaten tekno çok gelişti. 21 yıl nerede,3 ay nerede.
Bende geçen gün Atakanla konuşuyordum oda öyle dedi senin gibi, 21gün,21hafta,21ay tamamda ,21 yıl çok uzun yaw demişti (ama tabii emin değilim de demişti )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Mayıs 2008; 1:50:51 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boronkay -- 18 Mayıs 2008; 2:16:52 >
önlerine çıkan bütün Alman kentlerini bombalayan Amerikan ve İngiliz savaş pilotlarının Frankfurt üzerine geldiklerinde daha dikkatli olmaları gerekiyordu. Frankfurt'a 12 kilometre uzaklıktaki Wetzlar ve Solums kasabaları kesinlikle bombalanmayacaktı. Çünkü bu kasabalarda ünlü fotoğraf makinesi Leica'nın üretim tesisleri bulunuyordu. Daha da önemlisi mercekler toprak altında soğumaya bırakılmıştı. 21 yıl sürecek bekleyiş sırasında 50 binden fazla merceğin kesinlikle sarsılmaması gerekiyordu.Aksi halde sarsıntıyla oluşacak küçük bir hava kabarcığı; ya da zerre kadar bir leke dünyada bir benzeri olmayan merceklerin çöpe atılmasına yol açacaktı.
Yazıdan alıntı kısmında belirtilen 21 yıl kısmı cidden doğrumudur yada yanlışlık varmıdır.Eğer yanlış yere sordun derseniz, hemen silerim ...
Hirotaro dediğin gibi bişey bende NTVde seyrettim 1-2 yıl önce bi fotoğraf ustası demişti.Adamlar yer sallanmasın diye bisikletle gidip geliyorlamış o bölüme.Merceklerde şarap misali yıllandıkca kalite artıyor demişti.