esasında bende canta almak istiyorum ama içine dizüstünüde koymalıyım Lowepronun bir modeli vardı ama bana kaba geldi malum yaş 18 boy 165 kilo 55 çantayla aynı olmak istemiyorum biraz kibar durmalu varmı bir önersi olan
esasında bende canta almak istiyorum ama içine dizüstünüde koymalıyım Lowepronun bir modeli vardı ama bana kaba geldi malum yaş 18 boy 165 kilo 55 çantayla aynı olmak istemiyorum biraz kibar durmalu varmı bir önersi olan
bu gidişle galiba bende bir Lowepro Slingshot 200 AW alıcam sitesinde videosunu izledim kullanımı çok rahat gözüküyor. kullanan herkes de memnun gördüğüm kadarıyla. en kısa zamanda bir tane edinmek lazım. zaten bendeki çanta sadece bir body ve bir objektif alıyordu artık yeni ve geniş bir çanta şart oldu...
bu arda Katze fotoğraflarınla bir anda coşturdun topic i eline sağlık
Sağolasın dostum. Daha çok fotoğraf var ama ekle ekle yoruldum.
Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215 Her zaman online olamayabilir.