55 200 VR kullanan arkadaşlar varmı.Memnunlarmı objektiften.AF süresi 18 55 e göre nasıl.Keskinliğini beğenmedim diyen varmı.
Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur. Mustafa Kemal ATATÜRK
arkadaslar dun anı bır kararla d80 ve 18-70mm objektıfı sattım..valla nıye sattım bende bılmıyorum...suan elımde sıfır tamron 17-50 var..guzel bır body bulmam gerekıyor...canona gecmek gıbı bır nıyetım yok...d200 body almaya nıyetım var...tek sebep daha buyuk olusu vede elıme cok ıyı oturusu..hayyamda spot 2.ellerı ne kadar..950/1000 dolar dıye duydum...yanlız 5000 cekımı gecmemiş olması gerek...hayyama yakınlarda gıtcek olan varsa bı sorarsa cok memnun olurum..
yabancı forumlarda salgın gibi d90 konuları açılıyor haziranın ikinci haftası duyurulacak deniyor sonuçta uydurmada olabilir ama yinede 1 ay beklenebilir bence. d300 ile aynı sensör ve d200 ün af sistemi ve liveview olacak diye yorumlarda var eğer geçrekten böyle bir alet çıkarsa d200 almaktan daha mantıklı olur gibime geliyor.