@katze sende başladın lens kolleksiyonu yapmaya, dikkat et bağımlılık yapıyor.
hayırlı olsun dedikten sonra, bu lens portre çekimleri için kullanılıyor değil mi?
bende bugün gidip 4 gb sandisk sd extreme III aldım.içinden hafıza kartını usb ye döndüren aparat ve çanta çıktı çok hoş düşünülmüş. toshiba 4gb vardı onun yerine aldım bunu
aynı sd karttan bende de var içinden çıkan usb okuyucusu bence çok kullanışlı güle güle kullan.
Merhaba H2O2, ben tamron 17-50 almak için gitmiştim hayyama.bende de D80 olduğu için motorsuz olanından istemiştim fiyatı nedeniyle.. fakat o gün sadece iki yerde bulabildim, ikisi de motorluydu. sonra motorsuz fiyata afs motorluyu aldım. gayet memnunum fakat afs motor iki kez tutukluk yaptı. makineyi açıp kapayınca kendine geliyor. sadece paylaşmak istedim seninle. motor sesi haricinde çok güzel bir lens..
D70 kit lens| F80 super kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker
@katze sende başladın lens kolleksiyonu yapmaya, dikkat et bağımlılık yapıyor.
hayırlı olsun dedikten sonra, bu lens portre çekimleri için kullanılıyor değil mi?
bende bugün gidip 4 gb sandisk sd extreme III aldım.içinden hafıza kartını usb ye döndüren aparat ve çanta çıktı çok hoş düşünülmüş. toshiba 4gb vardı onun yerine aldım bunu
1. part bitti şimdilik.
Bu seri bir müddet işimi görür ve en azından kendimi biraz geliştiririm diye düşünüyorum. Bu lens hem portre hem de gece çekimleri için oldukça ideal.
------------------------------------ birgün yavru maymunlar annelerine sormuş: -anne biz neden bu kadar çirkiniz? anne maymun cevap vermiş: -halinize şükredin yavrularım, siz bide bu mesajı okuyanı görün:-))