Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: *** Nikon SLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi ***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: *** Nikon SLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi *** Sayfa: <<   < önceki  111 112 [113] 114 115 116 117 118 119 120   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Bloody Mary

7 Mayıs 2008; 9:24:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dersane talebesi gibi olmayalım sırtta çantayla :D

Nikon D80
Tamron 17-50 | Sigma 70-300 APO | Nikkor 50 f 1.8 | Vanguard MK-4 | Lowepro Slingshot 200 AW
xpug

7 Mayıs 2008; 11:07:47 

olmazsın merak etme

SynFx

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 11:11:30 

quote:

Orjinalden alıntı: e.ckr

dersane talebesi gibi olmayalım sırtta çantayla :D

sırtımda sağlam makine olsun da isterse ilkokul öğrencisi gibi olayım.

|Eski kullanıcı adı altanns|

Nikon D40x Kit 18-55mm "-Üf baba bu ne be? fotoğraf makinesi." (Cem Karaca)

|Grafik İstek Bölümü.| "-Ne istediğinizi adam gibi belirtin kafanızı kırmiim..." (Es Haber)
|Firefox 3 software dünya download rekoru denemesi| "-Rekorun seksi fotoğrafları için tıklayınız..." (Zürriyet)
|Trackmania Nations Forever| "-F1 arabalarıyla toprak yolda, çimde, çölde yarışın..." (Waşinkton Post)
|Assassin's Creed| "-Kendinizi orta çağın ortasında bulacaksınız..." (Niv Yörk Tayms)
guvenkab

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 11:48:27 

bendede 200AW var alalı epey oldu memnunum Bi tanıdığım var oda 200AW kullanıyo ve çantada 70-300VR 10-20 Sigma 105mm makro taşıyo body 300D ve Grab var oda memnun

Bu arada @e.ckr beni yolda gör kurs talebesi de sana helal olsun derim

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Mayıs 2008; 13:20:35 

Bugün konferansta fotoğraf çekerken birinde D2H gördüm, üstüne de SB-800 takmış. Süperdi.

Gözüm flaşta kaldı ama yoksa makineyi napıyım ben.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
My photographs: http://llovegood.deviantart.com
xpug

7 Mayıs 2008; 13:48:58 

olur olur o da olur :)

400 dolara spot sb800 bulunabilir. internette bulduğum en iyi fiyat 310USD + 45USD kargo, bhphoto.com'da. 355USD oluyor. ama gümrükte kalacak mı ne zaman gelecek endişesi yerine 45 USD daha veririm derseniz olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Bugün konferansta fotoğraf çekerken birinde D2H gördüm, üstüne de SB-800 takmış. Süperdi.

Frostbite

7 Mayıs 2008; 15:37:49 

flash kullananlara tavsiyem, flashi kameradan cikarip baska yerlerden konunuza yonlendirmeyi deneyin, inanin cok ise yarayacak

SynFx

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 15:45:44 

Fotoğraf makinem geldi arkadaşlar. ama türkiyeye uygun priz yok içinde? normalde de çıkmıyor galiba bu değilmi?

|Grafik İstek Bölümü.| "-Ne istediğinizi adam gibi belirtin kafanızı kırmiim..." (Es Haber)
|Firefox 3 software dünya download rekoru denemesi| "-Rekorun seksi fotoğrafları için tıklayınız..." (Zürriyet)
|Trackmania Nations Forever| "-F1 arabalarıyla toprak yolda, çimde, çölde yarışın..." (Waşinkton Post)
|Assassin's Creed| "-Kendinizi orta çağın ortasında bulacaksınız..." (Niv Yörk Tayms)
Frostbite

7 Mayıs 2008; 16:07:54 

cevirici takin ya o priz cogu elektroik alette aynidir, plastik ikili kismini gosterirseniz elektrikci de verbeilir, ama adaptorler 50 kurus

chemucell

7 Mayıs 2008; 16:08:43 

hayırlı olsun arkadasım

D70 kit lens| F80 super kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker
Katze

7 Mayıs 2008; 16:12:55 

quote:

Orjinalden alıntı: xpug

olur olur o da olur :)

400 dolara spot sb800 bulunabilir. internette bulduğum en iyi fiyat 310USD + 45USD kargo, bhphoto.com'da. 355USD oluyor. ama gümrükte kalacak mı ne zaman gelecek endişesi yerine 45 USD daha veririm derseniz olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Ben SB-800 alamasam da SB-600 kesin alacağım. Ama garantili düşünüyorum. Bozulursa na halt yerim ben.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
Katze

7 Mayıs 2008; 16:15:55 

@ antanns

Hayırlı olsun.

SynFx

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 16:16:41 

quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

hayırlı olsun arkadasım

teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

cevirici takin ya o priz cogu elektroik alette aynidir, plastik ikili kismini gosterirseniz elektrikci de verbeilir, ama adaptorler 50 kurus

hmm bakayım elektrikçiye. sorayım dedim kutu standardı bumudur diye

artık başınızı sorularımla bol bol şişiririm burdan.

Kale bilişim in garantisi nasıl acaba servisi iyi midir? kale garantiliymiş makine

@katze hocam teşekkür ederim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanns -- 7 Mayıs 2008; 16:17:05 >

xpug