merhaba arkadaşlar ben forumda ve fotoğrafçılıkta yeniyim.. geçen hafta dubai'den ağbime bir nikon d80+18-135MM kit aldırdım kendime. 1050$ verdim ama değidi yeni olduğum için kullanım kılavuzuna bakim dedim neyseki arapça değilmiş.. genede elinde türkçe klavuz olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Nikon D80 hakkinda arama yaparken bu forumu buldum.esim bu makineyi yeni aldi...sabah geldi,ama maalesef ne esimin ne de benim bilgim yok makine hakkinda...daha dogrusu profesyonel bir makine anladigim kadari ile...o kadar para vererek sadece otomatik ayara takip foto cekmek istemiyorum...ama internette makine kullanimi ile ilgili terimler bana cookk uzak. simdilik pek anlamiyorum.... bana sabirla anlatacak arkadaslara ihtiyacim olacak
sabırla anlatacak birini bulursan banada haber ver elimdeki ingilizce kullanım klavuzunu isteyen arkadaş fotokopisini alabilir. beraberinde gelen cd'ye bakma fırsatım olmadı, eğer içinde pdf döküman varsa seve seve paylaşırım sizlerle.
TR de fiyatlar ne oluyor?
mesela nikon d80 ve 18-70 lens birlikte ne kdar oluyor?
Beyler aramıza hoşgeldiniz hepiniz öncelikle, İstanbul'da ikamet edenlere fotokopi çektirebiliriz Türkçe kullanım kalvuzunu isterlerse
@Nursefa;
Yavaş yavaş ilerleyebiliriz arkadaşların da yardımıyla diye düşünüyorum ama siz herşeyden önce enstantane, diyafram, iso gibi temel kavramları ve ne işe yaradıklarını, çalışma mantıklarını bi öğrenin Mertkan hocamızın üst konularını okumanızı tavsiye ederim öncelikle, gerisine bi el atarız artık