Şimdi Ara

Berserk için ‘Casca’ ve ‘Judeau’ Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    Koei Tecmo, Berserk Musou (Batı'da sadece Berserk ismiyle geçiyor) oyunundan iki adet oynanış videosu paylaştı ve bu videolarda ‘Casca’ ve ‘Judeau’ adlı oynanabilir karakterlere kısaca göz atıyoruz. Bu videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     
       Eğer daha önce paylaşılan Griffith ve Guts videolarını kaçırdıysanız karakterlerin ismine tıklayarak onlara da ulaşabilirsiniz. 
     
       Berserk, Japonya'da PlayStation 4, PS Vita ve PlayStation 3 için 27 Ekim tarihinde çıkış yapacak. Oyunun Batıya gelmesi için planlanan tarih ise bu sonbahar. Oyun Batıda PlayStation 4, PS Vita ve PC'ye gelecek. 
     
     
     
     








  • dandik

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu anime adına, karakterlerine ve konusuna yakışır bir oyunu hak ediyordu. 20 küsür senedir Casca'nın intikamını bekliyoruz, ne anime ne manga ne de oyunda olacak gibi görünmüyor.
  • Şimdiye kadar gördüğüm ekran görüntülerine bakarsak üçleme halinde çıkan animenin uyarlaması olacak gibi. Üçlemeyi izlemeden oyun bir anlam ifade etmez. Berserk in yeni anime seriside başladı bu arada. Üçlemenin bittiği yerden. Umarım Bazuso ile de kapışma vardır. Animesine saygımdan dolayı oynayacağım ilk musou tarzı oyun olacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atsuma

    Şimdiye kadar gördüğüm ekran görüntülerine bakarsak üçleme halinde çıkan animenin uyarlaması olacak gibi. Üçlemeyi izlemeden oyun bir anlam ifade etmez. Berserk in yeni anime seriside başladı bu arada. Üçlemenin bittiği yerden. Umarım Bazuso ile de kapışma vardır. Animesine saygımdan dolayı oynayacağım ilk musou tarzı oyun olacak.


    Oyun mangayı takip ediyor. Yeni animeside izlediğin en kalitesiz şeylerden biri.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kardeşim mangasini millet nerden bulacak. Burası japonya mı adam indircek animesini konuyu anlayacak. Biraz pratik zekalı olun ya.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Samurai Worriors un yandan yemişi :S
  • Yıllardır JRPG oynarım ama bu tür anime oyunlarına, özellikle KOEI'nin şu oyunlarına bir türlü ısınamadım. İnanılmaz derecede saçma geliyor bana, sanki diğer JRPG'ler çok mu farklı diyeceksiniz ama bunlar bambaşka arkadaş, ben almayayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.