Şimdi Ara

iPhone 7'yi unutun: iPhone 6 SE'ye ait olduğu iddia edilen kutu fotoğrafları sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 7'yi unutun: iPhone 6 SE'ye ait olduğu iddia edilen kutu fotoğrafları sızdırıldı 
    Uzun süredir internette yayınlanan sızıntı niteliğindeki görsellerle karşımıza çıkan yeni nesil iPhone’un isminin iPhone 7 olacağı ve 2 ya da 3 farklı modelle birlikte geleceği ifade ediliyor. Ortaya çıkan son fotoğraflara bakılırsa Apple hepimizi şaşırtarak ters köşeye yatırabilir.
     
    Çin merkezli sızdırılan ve yeni iPhone’a ait olduğu belirtilen cihaz kutularının taslak tasarımları üzerinde beklentiler doğrultusunda iPhone 7 yazmaması akılları iyice karıştırdı. Zira kutu görsellerinde iPhone 6 SE yazısı net şekilde okunabiliyor. Her ne kadar fotoğrafların montaj olduğuna dair net kanıtlar yer almasa da profesyonel bir Photoshop düzenlemesi olabilme ihtimali de mevcut.
     
    iPhone 7'yi unutun: iPhone 6 SE'ye ait olduğu iddia edilen kutu fotoğrafları sızdırıldı
     
    iPhone 7'yi unutun: iPhone 6 SE'ye ait olduğu iddia edilen kutu fotoğrafları sızdırıldı 
     

    Apple eylül ayında sürpriz yapabilir mi?

     
    Diğer taraftan geride bıraktığımız mart ayında iPhone SE modelini tanıtan Apple’ın aradan geçen birkaç aylık süre sonrasında yine SE serisini devam ettirmesi doğrusu kulağa çok mantıklı gelmiyor. Kulislerde konuşulanlara göre Apple’ın iPhone 7'nin yanı sıra daha düşük donanım özelliklerinde ancak uygun fiyata sahip bir modeli, yani iPhone 6 SE’yi piyasaya süreceği fakat bunun önümüzdeki senenin mart ayında gerçekleşeceği ifade ediliyor.
     
    iPhone 7'yi unutun: iPhone 6 SE'ye ait olduğu iddia edilen kutu fotoğrafları sızdırıldı 
    Yaklaşık bir ay önce yayınladığımız, Almanya’da yayın yapan Apfelpage web sitesinin yine Çin merkezli kaynaklara dayandırdığı habere göre herkesin iPhone 7 olarak nitelendirdiği yeni cihazın isminin sürpriz şekilde iPhone 6 SE olacağını, kutuların ise basılmaya başlandığı iddiasını sizlere aktarmıştık. Bakalım yayınlanan son fotoğraflar gerçek mi yoksa sadece bilgi kirliliği yaratmak için ortaya atılan sahte tasarımlar mı…
     







  • İki kuruşluk değişim için "iphone 7" demeye utandılar herhalde...

  • Cidden mi apple ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle birşey doğruysa Apple ayağına sıktı demektir

    Aynı tasarımı aynı isimle bir yılda daha kaç kere çıkarabilirsin ki?

    Doğru ne de olsa apple için ölümüne aşık bir grup var apple da haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda sasirtacak bise yok zaten anca adiyla sasirtir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple başına çoçuk gecirmişler harelde herkezi mal yerine alıyor :S

  • Apple ayağına falan sıkmadı gayet de doğru adım attı. 7 ismini sadece kulaklık girişi için veremezdi. Her şey aynı bunun için iPhone 7 demek hoş olmazdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 demeye yüzleri tutmadı diyeceğim ama utanma yok ki bunlarda.

  • İyice eski Ati ekran kartı isimlendirmesine döndü bu Iphone. SE nedir Allah aşkına. Eski ekran kartım Radeon 9200SE geldi aklıma.

  • oha kutuya bak çok stabil görünüyor :D

  • Anlayana guzel haber..

  • Iphone S, SE, SL, SLX Ankara Edition
  • Apple bu, tanıtırken ismini söylemeyebilir bile.

  • Ne kadr çok bu firmadan nefret eden var.. yada sadece nefret edenler konuşuyor. sizene ya adamlar hangi isimle çıkarırlarsa çıkarırlar. yada banane.. kimene yani? yarası olan gocunur derlerya yaranız mı var kime ne hangi isimle çıkardığı? almazsın olur biter.. almak zorunda değilsin. yada apple olağanüstü değişiklikler yaptık mı dedide ben duymadım? kim duydu? appleın nasıl bir iddiası üzerine bu kadar nefret kusuyorsunuz bir tane söyleyin bana yeter! apple kullanmıyorum kullananada karışmam niye kullanıyorsun da demem ama apple kullanıcılarını aptal olarak nitelemek kedinin uzanamadığı ciğere pis demesinden daha farklı durmuyor buradan bakınca.. bu isim olayına bile bu kadar takan insanlar ancak yapılanı eleştirmekten başka bir işe yaramayan insalar olabilir. adama sorarlar siz ne yaptınız diye? sanki çinli dandik telefon üreticisi biri telefon üretmişte beğenmemişler? bugünün amiral gemisi modelleri farklı markalar teker teker dökülürken hala taş gibi ortalıkta dolaşan ip4ler var.. boş boş konuşuyorsunuz.. söylüyorum apple kullanmıyorum ama teknoloji düşmanı değilim yiğidi öldürürüm ama hakkını veririm. fanlık yapmanın anlamı yok. teknolojiyi seviyorsanız apple düşmanıyım diyorsanız sizinki teknoloji sevgisinden başka birşey o zaman. yada teknolojinin "t" sinden anlamıyorsunuz demektir.





  • "Demek ki patlamayı gelecek yıl yapacaklarmış"

    Son 2 senedir iPhone kullanıcıları hiçbir yenilik görmeden hayata tutunmaya gelecek yıl patlama yapacak umuduyla yaşıyorlar. Her yıl bu yüzden birçok genç bekleme krizine girmekte ve psikolojik zarar görmektedir.

    Onlarla hayata tutunun ve hep gülümseyerek hayata bakın. Bir gün onlardan biri siz olabileceğinizi unutmayın..

    KAMU SPOTU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçine telefon koymadan sadece o kutuyu milyonlarca satabileceğine göre, sorun yok demektir. Androidciler bu apple bağımlılığını anlayamıyor, apple cılar androidcileri anlayamıyor, ama severek alıp söverek satan (benim gibi) WP ciler her ikisini de anlayabiliyor. Bu tartışmanın bitmesi için ya taraflardan birinin batması yada 3. bir rakip gerekiyor, o rakip wp değil, wp'nin akıbeti de iexplerer a döndü, son zamanlarında sadece chorome'u indirmeye yarayan şeydi.

  • sömürme is coming ...

  • Bence Apple iphone'nun çıkışının 10. yılında, yani seneye, özel bir iphone çıkaracağı için buna mecburen 6 SE diyor.

  • Haaaydaa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar sahte oldu bariz belliyken körü körüne inanmayın :)
    iPhone 7 adı altında çıkacak işte :)
    Steve Hemmerstoffer %200 Fake dediğini Biliyoruz..

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.