Şimdi Ara

Capcom PlayStation Bundle Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Humble Bundle genellikle PC oyuncularını oldukça sevindiren paketler yapmakta ama konsol oyuncularını ise bu tarz Bundle paketler ise pek görememiştik. Geçtiğimiz saatlerde Humble Bundle büyük bir sürpriz yaparak Capcom oyunlarını PlayStation için oldukça güzel bir Bundle hazırlamış durumda.

PlayStation 3 sahiplerini oldukça mutlu edecek bir paket olmasına karşın PlayStation 4 sahipleri ise Resident Evil oyunlarına sahip olmuş oluyor. Umarız ilerleyen dönemlerde bu tarz Bundle paketlerini tekrar görebiliriz.

Not: Bu pakette yer alan oyunlar Türkiye PSN’de geçmediğini belirtelim. US PSN sahipleri oyunlarını hesaba ekleyebilirler. Eğer US PSN hesabınız yok ise ve açmayı bilmiyorsanız Donanım haber formun da yer alan bu konuya ulaşabilirsiniz.

Paketlere geçecek olursak eğer..

1 Dolara

Wolf of the Battlefield: Commando ( PlayStation 3 )

Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix ( PlayStation 3 )

Final Fight Double Impact ( PlayStation 3 )

STRIDER  ( PlayStation 3 ve  PlayStation 4 )

Street Fighter V için US PSN’de geçerli 45% İndirim Kodu. ( PlayStation 4 )

12.01 Dolar ( Ücret zamanla artmaktadır.)

Lost Planet 3 ( PlayStation 3 )

Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix ( PlayStation 3 )

Okami HD ( PlayStation 3 )

Remember Me ( PlayStation 3 )

Mega Man 9 & 10 Combo Pack ( PlayStation 3 )

Resident Evil HD Remaster ( PlayStation 3 ve PlayStation 4 )

15 Dolar ve üzeri

Devil May Cry HD Collection ( PlayStation 3 )

Resident Evil 0 HD REMASTER ( PlayStation 3 ve PlayStation 4 )

Mega Man Legacy Collection oyunu için PSN’de 50%  kodu ( PlayStation 4 )

[Kunye=1869-15]
    [/html]

• Umarım böyle Bundle'lar daha çok çıkarda konsol oyuncuları da ucuz oyun keyfini yaşamış olur.
  • Konsol oyuncuları için çok iyi haber , sevindim açıkçası böyle bundleların daha çok gelmesi lazım . Bende PS4 olmamasına rağmen aldım belki neo dan sonra alırsam kullanırım diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 24 Ağustos 2016; 17:37:44 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 3 yıldır TR hesabım dışında başka bir hesap açıp, kullanmamıştım. Bu olay için US hesabı açmayı düşünüyorum. Bu tür paketlerin sayısı daha da artmalı ve global olmalı
  • O 1 dolar olanı alanların alayı Fetöcüdur
  • Us psn ye para yüklemeyi nasıl yapacaz peki? Bilen biri yönlendirirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Umarım böyle Bundle'lar daha çok çıkarda konsol oyuncuları da ucuz oyun keyfini yaşamış olur.

Paketlere bakılırsa ucuzdan çok kazık gibi duruyor ps oyuncusu olsam yanından geçmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Us psn ye para yüklemeyi nasıl yapacaz peki? Bilen biri yönlendirirse sevinirim

Psn dijital cüzdan almanız gerekiyor.Ama dikkat edin US psn cüzdanı alacaksınız.5 dolarlık , 10luk , 35lik , 50lik ... diye paketler var.

Mesela 50 dolarlık cüzdan için bazı siteler 5-6 dolar fark alırken kimisi daha az ya da daha fazlasını komisyon olarak istiyor.

Size önerim türkiye kredi kartınızı destekleyen , türk lirası cinsinden ödeme yaptıranwww.g2a.com sitesi.

Arama kısmına us psn wallet yazın ve istediğiniz cüzdanı alın.Fakat öncesinde sitenin dövizini türk lirası yapmanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kod mu veriyor, bir de aldığımız oyunlar tek hak mı oluyor, yoksa iki makinaya inebiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.