Giriş | |
|
|
|
2 Eylül 2008; 8:10:22
|
|
|
Rap in babaları sıralamasının alayı kuşkulu.
Gigabyte P35-DS3L - Intel E7200 2.53Ghz @ 3.2Ghz - 1Gb Kingston 800Mhz DDR2 + 1Gb A-Data 800Mhz DDR2 - 120GB Seagate 8Mb NCQ + 320GB Seagate 16MB Sata2 NCQ + 160GB Samsung Sata2 - Palit 9600GT @750/1850/1840 - Creative Inspire T7700 7+1 - Creative Live 24-Bit - LG Flatron 1760TR 2ms LCD - Thermaltake Mambo Case - Silverstone Strider ST50F 500W - A4 Tech X7 Laser Gaming Mouse - Microsoft Comfort Curve Black Keyboard
|
|
|
|
|
2 Eylül 2008; 10:52:50
|
|
|
|
|
|
2 Eylül 2008; 15:26:41
|
|
|
@MakaveliAli fake üyelik açtı herhalde...
|
|
2 Eylül 2008; 16:04:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SVGA @MakaveliAli fake üyelik açtı herhalde... Harbiden o adama oldu valla gülmeyi özledim. Ben tatile çıktığımda onu da forumda mı tatile çıkardılar yoksa ?
|
|
|
2 Eylül 2008; 16:23:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: AsterStyle quote:
Orjinalden alıntı: SVGA @MakaveliAli fake üyelik açtı herhalde... Harbiden o adama oldu valla gülmeyi özledim. Ben tatile çıktığımda onu da forumda mı tatile çıkardılar yoksa ? 2Pac dinliyordur.Adını andık ya gelir birazdan...
|
|
2 Eylül 2008; 16:41:57
|
|
|
@Aster Yok yok o hala buralarda
"And since life is a gamble like the crabstables at Vegas I freestyle my destiny, it's not written in pages" "When I was a child, the Devil himself bought me a mic But I refused the offer,cuz God sent me to strike" Immortal Technique
|
|
|
|
|
3 Eylül 2008; 15:28:40
|
|
|
beyler benim amerikalı rapçilerle ilgili ayrıntılı pek bilgim yok bi kaç soru sormak istiyorum .bilgisi olanlar cevaplarsa memnun olurum. 1-öncelikle tupac yaşıuyomu ? bu konudaki çok farklı söylentiler var. 2-eminemin 2pac la ilişkisi nasıldı ? 3-d12 ve dolayısıyla eminem in hit em up ı söyleidğini gördüm (youtube ta) .bu konudaki fikirleriniz neler .? tşk .
|
|
|
3 Eylül 2008; 15:44:40
|
|
|
@nakata_nakmat Hacı 2pac öldü de bu topicte konuşulan isimler değil bunlar..
"And since life is a gamble like the crabstables at Vegas I freestyle my destiny, it's not written in pages" "When I was a child, the Devil himself bought me a mic But I refused the offer,cuz God sent me to strike" Immortal Technique
|
|
|
|
|
3 Eylül 2008; 15:48:22
|
|
|
Pimp My Ride izleyeniniz var mı ?
|
|
3 Eylül 2008; 16:01:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP @nakata_nakmat Hacı 2pac öldü de bu topicte konuşulan isimler değil bunlar.. niyeki forumun ilk bi kaç sayfasını okudum . bu isimlerde vardı konun içeriğinde. o yüzden sordum .amacım konuyu dağıtmak değildi yani özellikle baktım . sonra yazdım.
|
|
|
3 Eylül 2008; 16:24:33
|
|
|
Keşke son sayfaları daha çok okusaydın hacı :)
|
|
|
|
|
3 Eylül 2008; 17:33:16
|
|
|
hacı nası okıyim okadar sayfayı yav :D neyse tamam tamam ben internetten araştırayiim biraz. senden hayır yok
|
|
|
3 Eylül 2008; 20:46:15
|
| | | |