Giriş | |
|
|
|
21 Ağustos 2008; 20:26:37
|
|
|
Bir metalci olarak bir kolumun burada olmasını isterim. Beni de ekleyin bakalım listenize
|
|
|
|
|
21 Ağustos 2008; 21:40:28
|
|
|
Liste yok... Çok takılmak istiyorsan birkaç paylaşım yap ta ne kadar burada olmak istediğini görelim... Hem sen daha önce Rap müziğe küfretmiyor muydun?Hayırdır, birden ne oldu da değişti düşüncelerin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 21 Ağustos 2008; 21:40:56 >
|
|
22 Ağustos 2008; 10:47:27
|
|
|
Aklı sıra kafa buluyor.
"And since life is a gamble like the crabstables at Vegas I freestyle my destiny, it's not written in pages" "When I was a child, the Devil himself bought me a mic But I refused the offer,cuz God sent me to strike" Immortal Technique
|
|
|
|
|
22 Ağustos 2008; 20:33:04
|
|
|
The Game LAX Şarkı Listesi: Intro (Feat DMX) LAX Files State of Emergency (Feat. Ice Cube) Bulletproof Diaries (Feat. Raekwon) My Life (Feat. Lil Wayne) Money Cali Sunshine (Feat. Bilal) Ya Heard (Feat. Ludacris) Hard Liquor (Interlude) House Of Pain Gentleman's Affair (Feat. Ne-Yo) Let Us Live (Feat. Chrisette Michelle) Touchdown (Feat. Raheem DaVaughn) Angel (Feat. Common) Never Can Say Goodbye (Feat. Latoya Williams) Dope Boys (Feat. Travis Barker) Game's Pain (Feat. Keyshia Cole) Letter to the King (Feat. Nas) Outro (Feat DMX) ---------------------------------------------------------------------------------- Wu-Tang Clan Enter the Wu-Tang (36 Chambers) Şarkı Listesi: Shaolin Sword: Bring Da Ruckus Shaolin Sword: Shame On A Nigga Shaolin Sword: Clan In Da Front Shaolin Sword: Wu-Tang: 7th Chamber Shaolin Sword: Can It Be All So Simple Wu-Tang Sword: Da Mystery Of Chessboxin' Wu-Tang Sword: Wu-Tang Clan Ain't Nuthing Ta F' Wit Wu-Tang Sword: C. R. E. A. M. Wu-Tang Sword: Method Man Wu-Tang Sword: Protect Ya Neck Wu-Tang Sword: Tearz Wu-Tang Sword: Wu-Tang: 7th Chamber - Part II -------------------------------------------------------------------------------------- 2Pac Me Against the World Şarkı Listesi: Intro If I Die 2Night Me Against The World So Many Tears Temptations Young Niggaz Heavy In The Game Lord Knows Dear Mama It Ain't Easy Can U Get Away Old School Fuck The World Death Around The Corner Outlaw ----------------------------------------------------------------- Jay-Z Reasonable Doubt Şarkı Listesi: Can't Knock The Hustle Politics As Usual Brooklyn's Finest Dead Presidents II (New Lyrics) Feelin' It D'Evils 22 Two's Can I Live Ain't No ***** Friend Or Foe Coming Of Age Cashmere Thoughts Bring It On Regrets Can I Live II -------------------------------------------------------------- Nas Illmatic Şarkı Listesi: The Genesis N.Y. State Of Mind Life's A Bitch The World Is Yours Halftime Memory Lane (Sittin' In Da Park) One Love One Time 4 Your Mind Represent It Ain't Hard To Tell ----------------------------------------------------------- Run-D.M.C. - Greatest Hits Şarkı Listesi: King Of Rock It's Tricky Beats to the Rhyme Can You Rock It Like This Walk This Way Run's House Rock Box Peter Piper Mary, Mary Hard Times You Be Illin' It's Like That My Adidas Sucker M.C.'s (Krush Groove 1) You Talk Too Much Jam-Master Jay Down with the King Christmas in Hollis ----------------------------------------------------------- The Notorious B.I.G. Life After Death Cd1: Life After Death Intro Somebody's Gotta Die Hypnotize Kick In The Door #!*@ You Tonight Last Day I Love The Dough What's Beef? B.I.G. Interlude Mo Money Mo Problems Niggas Bleed I Got A Story To Tell Cd2: Notorious Thugs Miss U Another Going Back To Cali Ten Crack Commandments Playa Hater Nasty Boy Sky's The Limit The World Is Filled... My Downfall Long Kiss Goodnight You're Nobody (Til Somebody Kills You) --------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
23 Ağustos 2008; 18:31:23
|
|
|
L.A.X. hakında hiç mi yorumu olan yok ne biçim rap topluluğu burası.
|
|
23 Ağustos 2008; 19:44:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Dwayne Carter L.A.X. hakında hiç mi yorumu olan yok ne biçim rap topluluğu burası. Başka albümlerde koy (güncel olsun) ki bize hitap eden bir şeyler bulalım hacı.
|
|
|
24 Ağustos 2008; 23:15:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Dwayne Carter L.A.X. hakında hiç mi yorumu olan yok ne biçim rap topluluğu burası. yalan söylemiyim hiçbir fikrim yok ama şunuda eklemek isterim ki şuanda doğru düzgün hiçbir şey arşivleyecek zamanım yok,bu yüzdende aaraştırma yapmıyorum arasıra diğer forum sayfalarında beğenilen albümleri down yapıyorum sadece dwayne dostum benden başka birçok uzman kişinin topiğe uğradığınıda eklemek isterim,seninde aramızda olman sevindirici bir gelişme @lord dostum gerçektende korktuğum başıma geldi ice da bi felaket bence hiç indirmenize gerek olmayan bi albüm olmuş,parça tavsiye edilebilir ama genel hatlarıyla basit olmuş albüm stand tall
|
|
|
25 Ağustos 2008; 8:08:06
|
|
|
Forbes dergisinin yaptığı bir araştırmaya göre geçtiğimiz yılın en çok kazanan 20 hip-hopçusunun servetleri dudak uçuklatıyor. 50 Cent'in 150 milyon dolarla birinci olduğu listede bazı isimler sizi sıralamada bulundukları yerleriyle şaşırtabilir. Forbes’in listesinde In Da Club ve Candy Shop gibi hitlerin sahibi 50 Cent’i Beyonce’un sevgilisi Jay-Z 82 milyon dolarla takip ediyor. 1) 50 Cent - 150 milyon dolar 2) Jay-Z - 82 milyon dolar 3) Diddy - 35 milyon dolar 4) Kanye West - 30 milyon dolar 5) Timbaland - 22 milyon dolar 6) Pharrell Williams - 20 milyon dolar 7) Swizz Beatz - 17 milyon dolar 8) Snoop Dogg - 16 milyon dolar 9) Dr. Dre - 15 milyon dolar 10) Ludacris - 14 milyon dolar 11) T.I. - 13 milyon dolar 12) Lil Wayne - 13 milyon dolar 13) Eminem - 12 milyon dolar 14) Common - 12 milyon dolar 15) Akon - 12 milyon dolar 16) Jermaine Dupri - 11 milyon dolar 17) Lil Jon - 11 milyon dolar 18) Outkast - 10 milyon dolar 19) Chamilyon dolarare - 10 milyon dolar 20) The Game - 10 milyon dolar
|
|
25 Ağustos 2008; 16:26:20
|
|
|
beni de ekle dostum kendimi bildim bileli rap dinlerim
|
|
|
|
|
25 Ağustos 2008; 17:11:48
|
|
|
@@BurcuBeat bir zamanların 2 efsanesi Diddy ve Dre çok gerilerde kalmış...Yenilerden Timbaland dıda geride gördüm halbuki her şeyde parmağı var daha fazla kazanıyor diye tahmin ederdim...Jay-Z kişisel servette herzaman uzak ara önde olurdu açıkçası 50 nin bu kadar abaracağını tahmin etmezdim...e tabi bütün kolpa özenti gençlik onun peşinden giderse olacağı buydu...Pharrell ve Jermaine Dupri de listenin süprizleri bence...
|
|
|
|
|
25 Ağustos 2008; 17:55:13
|
|
|
150 Milyon Dolar
"And since life is a gamble like the crabstables at Vegas I freestyle my destiny, it's not written in pages" "When I was a child, the Devil himself bought me a mic But I refused the offer,cuz God sent me to strike" Immortal Technique
|
|
|
|
|
25 Ağustos 2008; 19:25:28
|
|
|
TÜm toplamda 375 milyon ile JAY-Z birinci ama.
|
|
25 Ağustos 2008; 20:05:47
|
|
|
375 Milyon Dolar 1 milyon dolarım olsun yeter bana :)
|
|
|
|
|
25 Ağustos 2008; 20:36:25
|
| | | |