Şimdi Ara

Mads Mikkelsen, Death Stranding Ekibine Katılmış Olabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    Hideo Kojima, Sony'nin E3 sunumunda Norman Reedus'un başrolde olduğu ilginç bir video paylaşarak oyuncuları heyecanlandırmayı başarmıştı. Son yaşanan bir gelişme ile de Kojima bizleri daha da heyecanlandırmayı başaracak gibi görünüyor çünkü Mads Mikkelsen'ın Death Stranding ekibine katıldığına dair bazı söylentiler ortaya çıktı.

İlk olarak Kojima twitter üzerinden Death Stranding'in setinden bir adet fotoğraf paylaştı ve sizinde aşağıda görebileceğiniz üzere bu aktörün üzerinde turuncu bir giysisi ve gri bir kapüşonu bulunuyor.

Ardından ise Instagram üzerinden bir hayranı Mads Mikkelsen ile fotoğraf çekildi ve ne tesadüf ki Death Stranding setindeki aynı giysi.

Jagten, Adams æbler, Hannibal dizisi ve diğer birçok filmiyle oldukça iyi işler çıkaran Danimarkalı aktörün Death Stranding ekibinde yer alacağına dair henüz bir doğrulama gelmiş değil ancak bu fotoğraflar üzerinden yorumlarsak giysi ve fizik aynı diyebiliriz. Ayrıca Kojima'nın 2015 Ocak ayında favori aktörüm Mads Mikkelsen diye bir tweet attığını da hatırlatalım. 

• < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zaten sevdiğim bir oyuncuydu bir de Hannibal'a başlayınca adamı daha da takdir ettim. Umarım kötü adam rolünde görürüz kendisini.
  • Bu adamı o kadar seviyorum ki Hannibal da sadece yemek yapsa bile izlerim. :D Sevindim çok iyi bir seçim olmuş.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adam Hannibal dizisinde nirvanaya ulaştı resmen. Harika bir oyuncu. Pek bi severim kendisini.

• Bence de ta kendisi. Kadro çok sağlam

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir seçim olur. Mads Mikkelsen oldukça iyi bir oyuncu ve Kojima'nın projesinde görmek güzel olur.
  • Mads Mikkelsen çok beğendiğim bir aktör.

İnşallah ekibe katılmıştır, direk kötü adam :)
  • Bu dakikadan sonra Death Stranding benim için %100 alınası bir yapımdır. ^_^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.