Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
inventus hakkında....!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> inventus hakkında....!!! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
STRIPES

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Ocak 2007; 16:24:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar burdan kredi kartıyla alışveriş yapıcam ama nasıl olacak sitede yazılanları okudum anlamadım...kredi kartıyla alışveriş yapan varsa anlatabilirmi ne yapmam lazım...

Farrabi

31 Ocak 2007; 0:06:37 

inventus tan peşin alırsan fiyatlar fiyatları çook iyi ama kredi kartını bilmiyorum

Sessizlik büyük vahiydir...
serhanuygur

Sisteme Gözat

31 Ocak 2007; 0:12:47 

sen onlara mail yada msn ile siparişini söyleyeceksin nakit mi kredi kartımı hangi kart onuda söyliceksin, onlarda sana mail yolu ile teklif ve mail order forumunu yollayacaklar, teklifin içinde toplam tutar, nakit fiyatı ve kartlara taksitli fiyatları mevcut oluyor, inceliceksin hoşuna giderse, mail order formunun üstünü dolduracaksın, imzanı atacaksın, ve inventusa Kimlik fotokopin ve kredi kartı fotokopin ile birlikte fax çekeceksin veya taratıp yollayacaksın.

bunları yapmak için kredi kartının online hizmetlere açık olması lazım.

biraz kıl bişe kredi kartı fotokopisi fln veriyorsun ama , şirket kötü niyetli bi şirket olmadıgından korkulacak bişey yok. kendini ispatlamış herkesce bilinen bir şirket oldugu için gönül rahatlıgı ile yollayabilirsin

Serhan UYGUR
Bu PS3 öyle bir alet ki, koydukça koyuyor - patlattıkça patlatıyor bombaları, dün ona sataşan bugün herkes perişan. Killzone 2 , Cell, GT5, LBP vs.. VAR OĞLU VARR!
Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb
TokatZone 2 - Tokatistance 2 – TokatTurismo 5 >> Playstation 3 NTSC-U 20GB <<Tokat Big Planet – God Of Tokat 3 – Tokat Gear Solid
Full MultiPlatform Gaming Monster >> XboX 360 NTSC-U Premium << Geow 4 – Fable 7 – Halo 10 – PGR 20 :P
Samsung LE-40M87BD 40" 15000:1 1080P LCD TV + Samsung LA-46A610A3R XZN 46" 30000:1 1080P LCD TV
PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur

STRIPES

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Ocak 2007; 1:16:22 

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

sen onlara mail yada msn ile siparişini söyleyeceksin nakit mi kredi kartımı hangi kart onuda söyliceksin, onlarda sana mail yolu ile teklif ve mail order forumunu yollayacaklar, teklifin içinde toplam tutar, nakit fiyatı ve kartlara taksitli fiyatları mevcut oluyor, inceliceksin hoşuna giderse, mail order formunun üstünü dolduracaksın, imzanı atacaksın, ve inventusa Kimlik fotokopin ve kredi kartı fotokopin ile birlikte fax çekeceksin veya taratıp yollayacaksın.

bunları yapmak için kredi kartının online hizmetlere açık olması lazım.

biraz kıl bişe kredi kartı fotokopisi fln veriyorsun ama , şirket kötü niyetli bi şirket olmadıgından korkulacak bişey yok. kendini ispatlamış herkesce bilinen bir şirket oldugu için gönül rahatlıgı ile yollayabilirsin

evet biraz kıl bi şey kredi kartının fotokopisi filan....benim aklımın almadığı çok ucuz...yani bi x1950pro ekran kartı başka her yerde 380 lira orda kredi kartıyla bile 320 330 lira filan oluyo...o yüzden dedim...ama bu fotokopi filan beni bozar açıklamaların için teşekkür ederim...ne kadar sağlam olursa olsun en doğrusu bildiğimiz yerlerden almak...

GoldPunch

Sisteme Gözat

31 Ocak 2007; 2:28:42 

stripes kesinlikle inventusa güvenmelisin bende ordan imzamdaki sistemi aldım süper kalite!Çok iyi bir firma

alpayfatih

31 Ocak 2007; 11:41:07 

İnventus harika bi firma hele Ertuğrul bey 10 numara adam tam bir esnaf... kesinlikle güvenilicek bir firma

muratremix

Sisteme Gözat

31 Ocak 2007; 12:38:32 

eğer kredi kartı beni kasar diyosan
UPS ile kapıda ödeme seçeneği ile al
UPS i sabahtan ara, kargo geleceği gün. Kapıda ödemeli bir kargom var, yanınıza Mobil POS cihazınızı alır mısınız kredi kartı ile ödüycem de (bazen almıyolar, hatırlat)
kapına kargo gelince kapıda kredi kartı ile tek çekim öde, veya nakit öde daha rahat. UPS ile kapıda ödeme hizmeti 2$ ek maliyet getiriyor sadece, ama kredi kartı ile tek çekimde alsanız %2 komisyon var. UPS ile kapıda ödeme daha hesaplı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratremix -- 31 Ocak 2007; 12:39:03 >

Masaüstü : Intel E6850 + 32" LCD, HTPC: Amd x2 3600, Megaworks 5.1, 50" Plazma, Laptop: Macbook C2D + Acer 5720G
Arşiv: 300+ HD Film (300 tane 720, 160 tane 1080p)
51cent

31 Ocak 2007; 18:46:48 

gerçktn fiyatları çok ucuz...bende alttaki sistemi almayı düşünüorm..kredi kartına 12 tasit alacm...ii ki bu yeri sölediniz yoksa çok zarar edecektm..bence herkes burdan almalı walla süper uczuz bence taksitli fiyatı bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 51cent -- 31 Ocak 2007; 18:48:46 >

INTEL Core2 Duo E6300, 1.86 GHz----KINGSTON 2x1 GB DDR2 667 MHZ----SAPPHIRE RADEON X1650XT 256MB DDR3----SEAGATE 250 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATAII----PHILIPS SPD3100CC EXTERNAL DUAL DOUBLE LAYER DVD-RW----AOPEN H600B-B28 400W----MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000----SAMSUNG 19" 940BW WIDESCREEN LCD MONITOR 4MS----SUS P5B DELUXE P965 ICH8R CORE2DUO anakart
thispotkey

31 Ocak 2007; 22:26:14 

yakında ben de oradan alışveriş yapıcam

Burak ISTANBULLU
2001 Megane Coupe 1.6
2004 Golf Pasific 1.6

En Ucuz Bilgisayar - Elektronik Parcalar.Fiyat Bilgisi için:0506 861 03 66
STRIPES

Sisteme Gözat

31 Ocak 2007; 23:56:13 

herkese çok teşekkürler açıklamalarınız için..

Hirotaro

Sisteme Gözat

1 Şubat 2007; 0:45:06 

inventus sistemini değiştirmeli,açıkcası bende kredi kartına konusunda kimseye güvenmiyorum,inventus dahil.
kredi kartı bu,mavibilgisayar gibi sisteme dönmeliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 1 Şubat 2007; 0:46:59 >

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
sezyumx

1 Şubat 2007; 1:14:54 

inventusta peşin fiyatlar gayet iyi ama mavibilgisayarda peşinfiyatına 15 taksitle olayı süper.

E6300-Asus P5b-512 twisson-7600Gss-seagate 250 sata2
www.divxci.orgfree.com
MoDuR

Sisteme Gözat

1 Şubat 2007; 2:31:09 

Inventus,en çok güvendiğim firmalardan biri.

Zaman bizi yeni şeyler öğrenmemiz için "iteklerken", biz kendimizden kaçıyoruz...
aydd

1 Şubat 2007; 8:09:40 

gold pc ile arada 2 3 dolar oynuyor artı zaten o fiyatlar dükkandan alma fiyatı gold pc evinize teslim ediyor

bide şu var

BEN INVENTUSU ARADIM DEDİM İNTERNET KAFE İÇİN 10 PC ALICAM ÖZELLİKLERİ SAYDIM ELLERİNDE OLMADIĞI İÇİN BİZ İNTERNET CAFELER İÇİN SİSTEM YAPMIYORUZ TARZINDA ŞİRKETLERLE ÇLIŞIYOZ DİYEE BİR ŞEYLER VIDILADI

İNTERNET KAFE DEN BAŞKA NEYE SATACAN 10 TANE PC İSTİYOZ

BÖLE CEVAP VERİYOLAR INVENTUS UCUZ DEĞİL BENCE 2 DOLAR3 DOLAR UCUZ DİYOSANIZ EYVALLAH UCUZ ZATEN DİĞER MASRAFLARDAN ZATEN GEÇİYO

www.seslikanka.net Seslichat Sohbet sitesi
Pal

1 Şubat 2007; 8:20:29 

Ben de makinamı inventustan aldım ve kredi kartına ödüyorum şu an. Ve hem hizmetten hem de fiyetlardan çok memnun kaldım.
İnternet cafe için pc yapmıyoruz da ne demek? Fiyatları zaten uygun olduğundan sen pazarlığı harlayınca böyle demişlerdir, yoksa internet cafe açacam da gidip makinaları gold dan alacam! dünyada olmaz bööle bi şey.

AMD2 3500 2200mhz 940, MSI neo9 550 1+1 dual twinmos 677Mhz ram, MSİ 7600GS ekran kartı, chenbo 350watt kasa, philips 190X6 19" lcd, Asus DW RW, Samsung 160 GB sata HD, bi klavye bi de mouse
BaDCoD