arkadaşlar burdan kredi kartıyla alışveriş yapıcam ama nasıl olacak sitede yazılanları okudum anlamadım...kredi kartıyla alışveriş yapan varsa anlatabilirmi ne yapmam lazım...
sen onlara mail yada msn ile siparişini söyleyeceksin nakit mi kredi kartımı hangi kart onuda söyliceksin, onlarda sana mail yolu ile teklif ve mail order forumunu yollayacaklar, teklifin içinde toplam tutar, nakit fiyatı ve kartlara taksitli fiyatları mevcut oluyor, inceliceksin hoşuna giderse, mail order formunun üstünü dolduracaksın, imzanı atacaksın, ve inventusa Kimlik fotokopin ve kredi kartı fotokopin ile birlikte fax çekeceksin veya taratıp yollayacaksın.
bunları yapmak için kredi kartının online hizmetlere açık olması lazım.
biraz kıl bişe kredi kartı fotokopisi fln veriyorsun ama , şirket kötü niyetli bi şirket olmadıgından korkulacak bişey yok. kendini ispatlamış herkesce bilinen bir şirket oldugu için gönül rahatlıgı ile yollayabilirsin
Serhan UYGUR Bu PS3 öyle bir alet ki, koydukça koyuyor - patlattıkça patlatıyor bombaları, dün ona sataşan bugün herkes perişan. Killzone 2 , Cell, GT5, LBP vs.. VAR OĞLU VARR! Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb TokatZone 2 - Tokatistance 2 – TokatTurismo 5 >> Playstation 3 NTSC-U 20GB <<Tokat Big Planet – God Of Tokat 3 – Tokat Gear Solid Full MultiPlatform Gaming Monster >> XboX 360 NTSC-U Premium << Geow 4 – Fable 7 – Halo 10 – PGR 20 :P Samsung LE-40M87BD 40" 15000:1 1080P LCD TV + Samsung LA-46A610A3R XZN 46" 30000:1 1080P LCD TV PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
sen onlara mail yada msn ile siparişini söyleyeceksin nakit mi kredi kartımı hangi kart onuda söyliceksin, onlarda sana mail yolu ile teklif ve mail order forumunu yollayacaklar, teklifin içinde toplam tutar, nakit fiyatı ve kartlara taksitli fiyatları mevcut oluyor, inceliceksin hoşuna giderse, mail order formunun üstünü dolduracaksın, imzanı atacaksın, ve inventusa Kimlik fotokopin ve kredi kartı fotokopin ile birlikte fax çekeceksin veya taratıp yollayacaksın.
bunları yapmak için kredi kartının online hizmetlere açık olması lazım.
biraz kıl bişe kredi kartı fotokopisi fln veriyorsun ama , şirket kötü niyetli bi şirket olmadıgından korkulacak bişey yok. kendini ispatlamış herkesce bilinen bir şirket oldugu için gönül rahatlıgı ile yollayabilirsin
evet biraz kıl bi şey kredi kartının fotokopisi filan....benim aklımın almadığı çok ucuz...yani bi x1950pro ekran kartı başka her yerde 380 lira orda kredi kartıyla bile 320 330 lira filan oluyo...o yüzden dedim...ama bu fotokopi filan beni bozar açıklamaların için teşekkür ederim...ne kadar sağlam olursa olsun en doğrusu bildiğimiz yerlerden almak...
eğer kredi kartı beni kasar diyosan UPS ile kapıda ödeme seçeneği ile al UPS i sabahtan ara, kargo geleceği gün. Kapıda ödemeli bir kargom var, yanınıza Mobil POS cihazınızı alır mısınız kredi kartı ile ödüycem de (bazen almıyolar, hatırlat) kapına kargo gelince kapıda kredi kartı ile tek çekim öde, veya nakit öde daha rahat. UPS ile kapıda ödeme hizmeti 2$ ek maliyet getiriyor sadece, ama kredi kartı ile tek çekimde alsanız %2 komisyon var. UPS ile kapıda ödeme daha hesaplı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratremix -- 31 Ocak 2007; 12:39:03 >
gerçktn fiyatları çok ucuz...bende alttaki sistemi almayı düşünüorm..kredi kartına 12 tasit alacm...ii ki bu yeri sölediniz yoksa çok zarar edecektm..bence herkes burdan almalı walla süper uczuz bence taksitli fiyatı bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 51cent -- 31 Ocak 2007; 18:48:46 >
Ben de makinamı inventustan aldım ve kredi kartına ödüyorum şu an. Ve hem hizmetten hem de fiyetlardan çok memnun kaldım. İnternet cafe için pc yapmıyoruz da ne demek? Fiyatları zaten uygun olduğundan sen pazarlığı harlayınca böyle demişlerdir, yoksa internet cafe açacam da gidip makinaları gold dan alacam! dünyada olmaz bööle bi şey.