quote:
Orjinalden alıntı: SeLCuKuNus Hayla böle boş işlerle nasıl uraşıyosunuz arkadaşlar güç devri bunların ilk çıktıgı zamanda kaldı yani müzik güç deildir bunu bilmiyormuçcasına nasıl davranıyonuz yüksek ses insanı resmen rahatsız ediyo başını çatlatıyo önemli olan yükselmeden ne kadar başarılı ses alabildigindir bence saçmalıktan başka bişey deil sizin konuştunuz konu .!!!! al eline bi davul tak tak nasıl ses çıkıyo gör manyak tam senlik yada torpil patlat .!!! bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım güçlü bass a sahip olmak zevk meselesidir.. zevklerin tartışılmayacağını eminim biliyorsundur.. torpil yada davuldaki ses aynı havayı da vermez.. Bass, kendini sevenin oyuncağıdır; sevmeyenin düşmanı.. benim de böle orta halli bi kabinim var ama besleyecek amplifikatörüm yok.. sadece ses kartımda sağlam bi tda entegresi var o kadar.. sağlam bi stereo amfi yapmak istiyorum.. bilmem bana yardımcı olabilir misiniz?? büyükler(kamasonic) 2x500w küçükler ise 2x100w tabii bunlar görünen ama böle bile iyi bass veriyor.. şimdiden teşekkürler saygılarımla.
Ekteki dosya (1)