Selam beyler öncelikle hepinize kendi tasarımım olan kabini anlatmak istiyorum... bu kabini kendim kafamdan tasarladım.Subwoofer olarakta BM BOCSHMAN 1000 WATT kullandım yanınada birtanede hava portu taktım 40 metre karelik odamın köşesine koydum.2x80 watt orjinal EL yapımı STK'lı anfime bağladım.inanmicaksınız ama sesi açtığımda salonun camları acayıp şekilde dızıldamaya başladı.Sonra sırf bass vuran şarkılardan açtım ve sesi sonuna kadar açtım.salonun camı fazla dayanmadan 5 dakkada resmen ÇATLADI.HOPARLÖRLE salon Kapısı arasında 4 mt var.kabinin resmini kısa zamanda koycam buraya ama cidden BOCSHMAN BENCE OSAWADAN ÇOK ÇOK DAHA İYİ.. Kabinin ölçüleri: 55cm X 40 cm X 30 cm Litre: 66 LİTRE KABİN BİRAZ KABA GÖZÜKEBİLİR AMA SÜPER BENCE !!!!! YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM...
INTEL 865 P4 3.0GHZ İŞLEMCİ+ECS ELITE GROUP MAINBOARD+17 INCH ACER FLATRON MONİTÖR+MAXTOR 80 GB HARDDİSK+2x512 MB KINGSTON RAM+LITE-ON DVD:CD RW:CDR+LG-GS-H55N-DVD RW+FPS BLUE STROM II 500 WATT PSU+ATX MINI TOWER KASA+HIS ATIHD2600XT GDDR3 (128 BİT) 512 MB EKRAN KARTI+LOGITECH X-530 5+1 SES SİNEMA SİSTEMİ 70 WATTR.M.S 140 WATT P.M.P.O+EL YAPIMI 2X80 WATT AMPLİFİKATÖR+SHARP 6 OHM 120 WATT KOLON+USB SPEAKER+ORİTE RN-3300 3 MP WEBCAM...
|