Şimdi Ara

# Cowon iAudio F2 İncelemesi # (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
0
Favori
88.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cowon u3 ,f2 veya d2 kullanan arkadaşlar...mp3 dinlerken hangi ses seviyesinde dinlediklerini yazabilirler mi ?
    Bir karşılaştırma yapmak istiyorum.
    Mesela ben ipod kulaklığıyla evde 14-18. kademe arası , dışarıda (otobüste) 20-24 arası dinliyorum.
    Radyoya gelirse evde 20 civarı , otobüste 26-32 (kanala göre değişiyor) arasında dinliyorum.
    Sizde yazarsanız kulaklarım iyi duyuyor mu yoksa cowonun sesi zayıf mı anlayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammerusta

Cowon u3 ,f2 veya d2 kullanan arkadaşlar..**** dinlerken hangi ses seviyesinde dinlediklerini yazabilirler mi ?
    Bir karşılaştırma yapmak istiyorum.
    Mesela ben ipod kulaklığıyla evde 14-18. kademe arası , dışarıda (otobüste) 20-24 arası dinliyorum.
    Radyoya gelirse evde 20 civarı , otobüste 26-32 (kanala göre değişiyor) arasında dinliyorum.
    Sizde yazarsanız kulaklarım iyi duyuyor mu yoksa cowonun sesi zayıf mı anlayacağım

Walla aynı aralıklar yaklaşık aynen benim için de geçerli (radyo pek dinlemiyorum, mp3 için) kulaklığım ep630.

• quote:

Orjinalden alıntı: dolu_serwer

birincisi zen v plus kullandım.sesi iyi ama cowon karar çıkmaz.
    ipod da iddalı.ama bence cowon al derim.
    şimdi sorumu soriyim.
    öncelikle merhabalar.önce u3 almayı düşündüm ama u3 araştırmamda baya pahalı buldum.f2 ye baktığımda tasararımı ve özellikleri çok hoşuma gitti.gittigidiyorda 259 ytl ye 2gb f2 buldum.sıfır,açılmamış kutusunda.yorumların hepsi olumlu.oks de yaklaışıyo.kendime lise için bir mp3 çalar mutlaka lazım çünkü telefonum artık ölü remen ginde 2 defa şarz oluyo,2 defa alt soketi değişti.hemen almak istiyorum.şu firmware olayından çok korkuyorum.creative de yapmadığım için nasıl olur diye merak da ediyorum.çok bir yararı yoksa yüklemicem.bide şarkıları klasör içinde toplayabiliyormuyuz?içinde şimdi çalan,tüm şarkılar gibi şeyler varmı?şimdiden teşekkürler

F2 bilgisayara bağlandığında harici hard disk gibi görünüyor klasör, dosya vb. herşeyi sürükle bırak şeklinde atabilirsin. Kullanırken de aynı şekilde bilgisayar gibi klasör ve dosyalar şeklinde görünümler oluyor istediğini seçip çalabiliyorsun, çalma özellikleri benim çok hoşuma gidiyor. "Boundary" sayesinde repeat ve shuffle özelliklerini sadece bir şarkı veya bir klasör ve alt klasörleri ya da cihazdaki tüm şarkılar şeklinde sınırlayarak kullanabiliyorsun. Ayrıca istediğin şarkıları Dynamic Playlist adındaki kısayol klasörünü kullanarak toplayabilirsin. DPL cowon'un en güzel özelliklerinden biri bence. Firmware de sıkıntı olmaz çok kısa ve kolay bir işlem. cowonglobal.com'a bir göz at Başka soru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ons -- 31 Mayıs 2007; 11:49:40 >

• teşekkür ederim en ksa zamanda arnıza katılcam
  • ewt arkadşlar sonunda cowonum geldi hemde 4 gb lıkk
  • Hayırlı olsun @dolu_serwer. İyi günlerde kullanmanı dilerim.
  • teşekkürler hayatımda böyle bir alet görmedim sansa ipod iriver hepsi boşşş cowon hoşş...bide versiyon 1.11 firmwarede çok gerekli bişey yoksa ugraşmıycam sölylerseniz sevinirim
  • arkadaşlar varmısınız cowon f2 fan clubü yada cowon fan klübü kuralım
    bide avi videoları jetshell lemi yapıcaz yardımınız için teşekkürler
  • cowon f1 kullanıyorum. kulaklığım mx200. evde 15-20 arası dinliyorum. otobüste falanda en fazla 26 veya 27 .
  • arkadaslar haftasonu audio f2 almayi dusunuyorum bursadan. bir de shinnider kulaklik almak istiyorum. bursada nerede satildiklarini (cowon ve kulakligin) bilen varsa yazabilirmi lutfen.
  • quote:

teşekkürler hayatımda böyle bir alet görmedim sansa ipod iriver hepsi boşşş cowon hoşş...bide versiyon 1.11 firmwarede çok gerekli bişey yoksa ugraşmıycam sölylerseniz sevinirim

En son çıkan firmware sürümü 1.13
    Güncel firmware'daki yenilikleri ve düzeltmeleri öğrenmek için bu sayfaya bakabilirsin.

quote:

arkadaşlar varmısınız cowon f2 fan clubü yada cowon fan klübü kuralım
    bide avi videoları jetshell lemi yapıcaz yardımınız için teşekkürler

Fan club kurmaya gerek yok. Bu başlık zaten fan club.
    Cihazda izlenecek videoları JetAudio ile çevirmen gerkiyor. JetAudio programı açıkken Ctrl + 0 yap, ekrana gelen pencerenin sol altında bulunan 'Output format:' seçeneğine tıklayıp ' iAUDIO 6/U3/F2: Auto High Quality ' seçeneğini seç. Sonra avi biçimine dönüştürülecek videoyu klasörden fare ile tutup pencereye sürükle. İstersen 'Target file' seçeneğinden, çevirilecek dosyanın hangi klasöre kaydedileceğini seçebilirsin.

• arkadaşlar bu arada jet audio yu indirdim...muhteşem kullanışlı bir program..ses kalitesi ,kullanımı süper...siz kullanıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zogby -- 16 Haziran 2007; 18:29:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zogby

arkadaşlar bu arada jet audio yu indirdim...muhteşem kullanışlı bir program..ses kalitesi ,kullanımı süper...siz kullanıyormusunuz?

Biz zaten COWONcuyuz.

Senin bu soruyu " kaç senedir kullanıyorsunuz " diye değiştirmen gerekir. Mesela ben, kafadan en az dört yıldır kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 17 Haziran 2007; 22:49:02 >
  • millet daha yeni aldim cowon u. i audio f2. simdi güncelleme yapmam gerekiyormu. son versiyonla neler degisti yapan arkadas belirtebilirmi? bir de guncelleme olayi nasil oluyor pc ye ne sekilde bagliyoruz ve yapmamiz gerekenler neler. daha önceden yapan arkadaslar anlatirlarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoscakal_3

millet daha yeni aldim cowon u. i audio f2. simdi güncelleme yapmam gerekiyormu. son versiyonla neler degisti yapan arkadas belirtebilirmi? bir de guncelleme olayi nasil oluyor pc ye ne sekilde bagliyoruz ve yapmamiz gerekenler neler. daha önceden yapan arkadaslar anlatirlarsa sevinirim.

tech_türk arkadaşın üstünü çizmişler ben cevaplayım bari

Firmware yükseltmen tabii ki şart değil, bu şekilde de güzel güzel kullanırsın. 1,13 le nelerin düzeltildiğine ise bu linkten bakabilirsin;

http://www.cowonglobal.com/

Güncelleme için ise yapman gereken şu; linkteki f2 firmware dosyasını indirdikten sonra.
    f2 yi pc ye bağla. Sonra o indirdiğin dosyayı tıklaman yeterli. Firmware başlayacakatır.
    f2 yi pc nden çıkarttığın zaman da bir-kaç saniye de kendisi işlem yapacak. Bu kadar...
    Sanırım soruna cevap olmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 22 Haziran 2007; 23:06:23 >

• Bende aldım bu altten 2GB. Tusları cok sert ne mantıkla boyle yapmıslar bilemiyorum belki cepte falan kolay basılmasın die cok sert yaw. ama ses kalitesini cok begendim, cok arastırdım. iriver 390T kullanıyordum uzerine bu cok iyi geldi kat kat ses kalitesi var. herkes cep telefonu sanıyor goren atlıyor üstüne "ayy ne kadar kucuk telefoooon". bide menüsüne alısmak biraz zor gibi. sasırıyor insan. popup menusu eklemisler en alttaki tusa. record tusunun yerinde olsaydı daha az sasırırdım basarken. bide seyi sorcam. mp3 e sarkı sozu koydum bu alet goremedi sarkıyı dinlerken popup dugmesine basıyorum lyrics yazıyo basıyorum bisey gostermiyor. ayarlardan da lyrics acık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Editor

Bende aldım bu altten 2GB. Tusları cok sert ne mantıkla boyle yapmıslar bilemiyorum belki cepte falan kolay basılmasın die cok sert yaw. ama ses kalitesini cok begendim, cok arastırdım. iriver 390T kullanıyordum uzerine bu cok iyi geldi kat kat ses kalitesi var. herkes cep telefonu sanıyor goren atlıyor üstüne "ayy ne kadar kucuk telefoooon". bide menüsüne alısmak biraz zor gibi. sasırıyor insan. popup menusu eklemisler en alttaki tusa. record tusunun yerinde olsaydı daha az sasırırdım basarken. bide seyi sorcam. mp3 e sarkı sozu koydum bu alet goremedi sarkıyı dinlerken popup dugmesine basıyorum lyrics yazıyo basıyorum bisey gostermiyor. ayarlardan da lyrics acık.

Eğer lyric ekleme işlemini doğru yaptıysan (nasıl olduğunu arkadaşlar daha önceki sayfalarda çok güzel anlatıyor), sorun firmwareden olabilir çünkü aynı problemi ben de yaşamıştım ve burada da belirtmiştim. v1.11 de bu problemle karşılaştım güncelleme yaparsan sorunu giderebilirsin bence.

• arkadaşlar ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum ama ipod nano kafamı karıştırıyor..hangisi daha kaliteli ses verir...birde samsung un t9 ve z5 modeli var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonso47

arkadaşlar ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum ama ipod nano kafamı karıştırıyor..hangisi daha kaliteli ses verir...birde samsung un t9 ve z5 modeli var...

YP-T9 benim de diğer seçeneğimdi gerçekten çok güzel özelliklere sahip bir cihaz, çoğu yönden F2 ye üstünlükleri de var. Tabii F2 nin de ona. Fiyatlar yakın, düşün taşın araştır kararını ver

F2 yi buradan takip edebilirsin istemediğin kadar bilgi var bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ons -- 22 Haziran 2007; 21:40:19 >
  • Arkadaşlar bir sorunum var; f2 imi bilgisayardan güvenle kaldır dediğim zaman
    arada bir olmaz işim var tadında bişeyler söylüyor.

Herşeyi denememe rağmen bunu arada sırada yapmaya da devam ediyor.
    Ufacık aletin neden benimle inatlaştığına dair fikri olan var mı?

Sorun tamamen pc denmiş arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 28 Eylül 2007; 14:37:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.