Cowon u3 ,f2 veya d2 kullanan arkadaşlar..**** dinlerken hangi ses seviyesinde dinlediklerini yazabilirler mi ? Bir karşılaştırma yapmak istiyorum. Mesela ben ipod kulaklığıyla evde 14-18. kademe arası , dışarıda (otobüste) 20-24 arası dinliyorum. Radyoya gelirse evde 20 civarı , otobüste 26-32 (kanala göre değişiyor) arasında dinliyorum. Sizde yazarsanız kulaklarım iyi duyuyor mu yoksa cowonun sesi zayıf mı anlayacağım
Cowon u3 ,f2 veya d2 kullanan arkadaşlar..**** dinlerken hangi ses seviyesinde dinlediklerini yazabilirler mi ? Bir karşılaştırma yapmak istiyorum. Mesela ben ipod kulaklığıyla evde 14-18. kademe arası , dışarıda (otobüste) 20-24 arası dinliyorum. Radyoya gelirse evde 20 civarı , otobüste 26-32 (kanala göre değişiyor) arasında dinliyorum. Sizde yazarsanız kulaklarım iyi duyuyor mu yoksa cowonun sesi zayıf mı anlayacağım
Walla aynı aralıklar yaklaşık aynen benim için de geçerli (radyo pek dinlemiyorum, mp3 için) kulaklığım ep630.
birincisi zen v plus kullandım.sesi iyi ama cowon karar çıkmaz. ipod da iddalı.ama bence cowon al derim. şimdi sorumu soriyim. öncelikle merhabalar.önce u3 almayı düşündüm ama u3 araştırmamda baya pahalı buldum.f2 ye baktığımda tasararımı ve özellikleri çok hoşuma gitti.gittigidiyorda 259 ytl ye 2gb f2 buldum.sıfır,açılmamış kutusunda.yorumların hepsi olumlu.oks de yaklaışıyo.kendime lise için bir mp3 çalar mutlaka lazım çünkü telefonum artık ölü remen ginde 2 defa şarz oluyo,2 defa alt soketi değişti.hemen almak istiyorum.şu firmware olayından çok korkuyorum.creative de yapmadığım için nasıl olur diye merak da ediyorum.çok bir yararı yoksa yüklemicem.bide şarkıları klasör içinde toplayabiliyormuyuz?içinde şimdi çalan,tüm şarkılar gibi şeyler varmı?şimdiden teşekkürler
F2 bilgisayara bağlandığında harici hard disk gibi görünüyor klasör, dosya vb. herşeyi sürükle bırak şeklinde atabilirsin. Kullanırken de aynı şekilde bilgisayar gibi klasör ve dosyalar şeklinde görünümler oluyor istediğini seçip çalabiliyorsun, çalma özellikleri benim çok hoşuma gidiyor. "Boundary" sayesinde repeat ve shuffle özelliklerini sadece bir şarkı veya bir klasör ve alt klasörleri ya da cihazdaki tüm şarkılar şeklinde sınırlayarak kullanabiliyorsun. Ayrıca istediğin şarkıları Dynamic Playlist adındaki kısayol klasörünü kullanarak toplayabilirsin. DPL cowon'un en güzel özelliklerinden biri bence. Firmware de sıkıntı olmaz çok kısa ve kolay bir işlem. cowonglobal.com'a bir göz at Başka soru?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ons -- 31 Mayıs 2007; 11:49:40 >
teşekkürler hayatımda böyle bir alet görmedim sansa ipod iriver hepsi boşşş cowon hoşş...bide versiyon 1.11 firmwarede çok gerekli bişey yoksa ugraşmıycam sölylerseniz sevinirim
arkadaslar haftasonu audio f2 almayi dusunuyorum bursadan. bir de shinnider kulaklik almak istiyorum. bursada nerede satildiklarini (cowon ve kulakligin) bilen varsa yazabilirmi lutfen.
quote:
Orjinalden alıntı: dolu_serwer
arkadaşlar varmısınız cowon f2 fan clubü yada cowon fan klübü kuralım bide avi videoları jetshell lemi yapıcaz yardımınız için teşekkürler
Fan club kurmaya gerek yok. Bu başlık zaten fan club. Cihazda izlenecek videoları JetAudio ile çevirmen gerkiyor. JetAudio programı açıkken Ctrl + 0 yap, ekrana gelen pencerenin sol altında bulunan 'Output format:' seçeneğine tıklayıp ' iAUDIO 6/U3/F2: Auto High Quality ' seçeneğini seç. Sonra avi biçimine dönüştürülecek videoyu klasörden fare ile tutup pencereye sürükle. İstersen 'Target file' seçeneğinden, çevirilecek dosyanın hangi klasöre kaydedileceğini seçebilirsin.
millet daha yeni aldim cowon u. i audio f2. simdi güncelleme yapmam gerekiyormu. son versiyonla neler degisti yapan arkadas belirtebilirmi? bir de guncelleme olayi nasil oluyor pc ye ne sekilde bagliyoruz ve yapmamiz gerekenler neler. daha önceden yapan arkadaslar anlatirlarsa sevinirim.
millet daha yeni aldim cowon u. i audio f2. simdi güncelleme yapmam gerekiyormu. son versiyonla neler degisti yapan arkadas belirtebilirmi? bir de guncelleme olayi nasil oluyor pc ye ne sekilde bagliyoruz ve yapmamiz gerekenler neler. daha önceden yapan arkadaslar anlatirlarsa sevinirim.
tech_türk arkadaşın üstünü çizmişler ben cevaplayım bari
Firmware yükseltmen tabii ki şart değil, bu şekilde de güzel güzel kullanırsın. 1,13 le nelerin düzeltildiğine ise bu linkten bakabilirsin;
Güncelleme için ise yapman gereken şu; linkteki f2 firmware dosyasını indirdikten sonra. f2 yi pc ye bağla. Sonra o indirdiğin dosyayı tıklaman yeterli. Firmware başlayacakatır. f2 yi pc nden çıkarttığın zaman da bir-kaç saniye de kendisi işlem yapacak. Bu kadar... Sanırım soruna cevap olmuştur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiaziz -- 22 Haziran 2007; 23:06:23 >
Bende aldım bu altten 2GB. Tusları cok sert ne mantıkla boyle yapmıslar bilemiyorum belki cepte falan kolay basılmasın die cok sert yaw. ama ses kalitesini cok begendim, cok arastırdım. iriver 390T kullanıyordum uzerine bu cok iyi geldi kat kat ses kalitesi var. herkes cep telefonu sanıyor goren atlıyor üstüne "ayy ne kadar kucuk telefoooon". bide menüsüne alısmak biraz zor gibi. sasırıyor insan. popup menusu eklemisler en alttaki tusa. record tusunun yerinde olsaydı daha az sasırırdım basarken. bide seyi sorcam. mp3 e sarkı sozu koydum bu alet goremedi sarkıyı dinlerken popup dugmesine basıyorum lyrics yazıyo basıyorum bisey gostermiyor. ayarlardan da lyrics acık.
Bende aldım bu altten 2GB. Tusları cok sert ne mantıkla boyle yapmıslar bilemiyorum belki cepte falan kolay basılmasın die cok sert yaw. ama ses kalitesini cok begendim, cok arastırdım. iriver 390T kullanıyordum uzerine bu cok iyi geldi kat kat ses kalitesi var. herkes cep telefonu sanıyor goren atlıyor üstüne "ayy ne kadar kucuk telefoooon". bide menüsüne alısmak biraz zor gibi. sasırıyor insan. popup menusu eklemisler en alttaki tusa. record tusunun yerinde olsaydı daha az sasırırdım basarken. bide seyi sorcam. mp3 e sarkı sozu koydum bu alet goremedi sarkıyı dinlerken popup dugmesine basıyorum lyrics yazıyo basıyorum bisey gostermiyor. ayarlardan da lyrics acık.
Eğer lyric ekleme işlemini doğru yaptıysan (nasıl olduğunu arkadaşlar daha önceki sayfalarda çok güzel anlatıyor), sorun firmwareden olabilir çünkü aynı problemi ben de yaşamıştım ve burada da belirtmiştim. v1.11 de bu problemle karşılaştım güncelleme yaparsan sorunu giderebilirsin bence.
arkadaşlar ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum ama ipod nano kafamı karıştırıyor..hangisi daha kaliteli ses verir...birde samsung un t9 ve z5 modeli var...
arkadaşlar ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum ama ipod nano kafamı karıştırıyor..hangisi daha kaliteli ses verir...birde samsung un t9 ve z5 modeli var...
YP-T9 benim de diğer seçeneğimdi gerçekten çok güzel özelliklere sahip bir cihaz, çoğu yönden F2 ye üstünlükleri de var. Tabii F2 nin de ona. Fiyatlar yakın, düşün taşın araştır kararını ver
F2 yi buradan takip edebilirsin istemediğin kadar bilgi var bu konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ons -- 22 Haziran 2007; 21:40:19 >
Eğer lyric ekleme işlemini doğru yaptıysan (nasıl olduğunu arkadaşlar daha önceki sayfalarda çok güzel anlatıyor), sorun firmwareden olabilir çünkü aynı problemi ben de yaşamıştım ve burada da belirtmiştim. v1.11 de bu problemle karşılaştım güncelleme yaparsan sorunu giderebilirsin bence.
Tamam sorun düzeldi. iAUDIO LDB Manager programını yükledim orda yazdım, oldu.
arkadaslar cowon hangı ulkenın malı bır de bısı daha sorcam dayım bana yazın mp3 player getırcekmıs avusturyada hangı modeller daha cok satılmakta cowon f2 olması ıhtımaılı war mı cok tesekkurler sımdıden bu arada tasarım karızma
Arka plan koyu bir renk değilse okunabilirliği var. Ben siyah arka plan kullanıyorum ve az önce güneş altında (doğrudan güneş ışığı altında) baktım ve siyah arka plan ayna etkisi yaratarak ekran görmemi engelledi. Belki bu, benim sabahtan beri içeride olmamadan ve gözlerimin aniden yüksek ışığa maruz kalmasından da olmuş oalbilir. Ekran parlaklığı diğer benzer ürünlerin ortalamsının üzerinde fakat iPod gibi ışıkları açıkken 1 saatte şarjını bitirmiyor.
bende f2 mi almış bulunuyorum 4gb olan model.muvo c100 den sonra bu deprem etkisi yarattı ep-630 ses 40 a gelince neye uğradığını şaşırıyor yazık ben de tabi
pictures klasörüne bir adet resim attım arkaplana koymak için.ama o resmi nasıl arkaplan resmi olarak ayarlıyoruz onu beceremedim.settingsten wallpaper a geldim user ı seçtim ama birşey olmadı ne yapmam gerekiyor?yardım ederseniz sevinirim
Resmi açtığığında sağ alttaki PopUp tuşuna bas, seçeneklerden Set as Wallpaper'ın üserine gelip OK tuşuna bas.
Ayrıca sesi fazla açmamanı öneririm. İlk olmasının hevesi ilk aldığım günlerde ben de öyleydim ama yanlış bir hareket olduğunu anladım. Şu anda ev içerisinde ses seviyesi 17-20 arası, dışarıda (gürültüye göre) 22-27 arası. Ve hayırlı olsun.
video convert ederken jetaudio kullanmak zorundamıyız yaw, total video convertor ile cevirmek istiyorum aynı parametreleri kullanıyorum video boyutu bitrate vs.. kabul etmiyor. illa jetaudio mu olmalı?? bunu neden mi istiyorum cunku mono yapmak istiyorum sesi. jetaudio da mono bulamadım. bide cok yer kaplıyor yaw divx bu kadar yer kaplamamalı.
ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN SİPARİŞ VERDİM EREYON.COM DAN. F2 2 GB . YARIN YADA ETRESİ GÜN ELİME GECER İNŞAALLAH.
Hayırlısı olsun güzel tercihh
teşekkür ederim arkadaşım. daha elime geçmedi . sabırsızlıkla bekliyorum. en kısa zamanda elime geçer inş. bu arada bu benim net ten ilk alışverişim. ereyon .com güvenilir bir sitemi?
ereyon.com u bikmiyorum.ama tavsiyem cowon türkiye distürbitörü (allahım dogru yazdım sonunda inş xD) panatelden al.yada cowownu satan ünlü magazalardan.garantisi çıkmassa hapı yutarsın.fiyat isterseniz:ben yalçınlardan 4 gb cowon f2 mu 300 küsüre aldım ve adamlara tek sözüm helal olsun.
evet siparişimi istanbula olması gerekirken yanlışlıkla kocaeline göndermişler. ama sanırım ben yanlış yazdım işyeri adresimle yarı karışık yazmış olabilirm. birde adamlar adresime ulaşmayınca sabah beni aradılar bende madem kocaeline gelmişken bir daha istanbla gitmesin dedim . yarın elime geçeceğini söylediler. daha da sabırsızım şu anda. Allah sonumuzu hayr etsin.
hala ilk verilen kulaklığı kullanıyorum. 34 ten sora ses çöküyo. yakında cx-300 almayı planlıyorum.tech türk sen hangi kulaklığı kullanıyosun
Ben de arasıra kendi kulaklığıyla da dinliyorum mesela gürültüsüz bi ortamdaysam,ama tabiki ep-630 la dinlemek baya farklı bi kere bass ın gücü çok ön plana çıkıyor,cx300 de aynı sayılır iyi bi seçim olur bence.
evet arkadaşlar...çarşamba günü bi cowon f2 2gb aldım...içinden çıkan kulaklık tasarım olarak hoş olsa da seste bi o kadar kötüydü...ses konusunda tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım cowonda...tabi orijinal kulaklığıyla çok ta performans beklemiyordum ama yani vasat ın altında bir ses veriyordu...sizce bu kulaklıktan mı kaynaklanıyor yoksa cihazdan mı? cx300 alsam seste muhteşem bi değişiklik olurmu??yoksa 2 gün daha koşulsuz iade şansım var ses çokta değişmeyecekse iade edeyim yani...d2 u3 f2 cihazlarından birine sahip arkadaşlardan acil yardım istiyorum...çok acil lütfen cevaplayın.......
hala ilk verilen kulaklığı kullanıyorum. 34 ten sora ses çöküyo. yakında cx-300 almayı planlıyorum.tech türk sen hangi kulaklığı kullanıyosun
Shure E4c
Eğer kulaklık için bütçen IE4'e yeterse, CX300'ten vazgeçmeni öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: alonso47
evet arkadaşlar...çarşamba günü bi cowon f2 2gb aldım...içinden çıkan kulaklık tasarım olarak hoş olsa da seste bi o kadar kötüydü...ses konusunda tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım cowonda...tabi orijinal kulaklığıyla çok ta performans beklemiyordum ama yani vasat ın altında bir ses veriyordu...sizce bu kulaklıktan mı kaynaklanıyor yoksa cihazdan mı? cx300 alsam seste muhteşem bi değişiklik olurmu??yoksa 2 gün daha koşulsuz iade şansım var ses çokta değişmeyecekse iade edeyim yani...d2 u3 f2 cihazlarından birine sahip arkadaşlardan acil yardım istiyorum...çok acil lütfen cevaplayın.......
iAUDIO kulaklıkların ses kalitesi, COWON cihazlarlarının ses kaliteleri ile ters orantılı ne yazık ki. Herkesin söylediği gibi CX300 alırsanız, aradaki farkı göreceksinizdir ama IE4 gibi biraz daha kaliteli bir kulaklık alırsanız kaliteyi görürüsünüz. F2 gibi bir cihaza CX300 yerine, IE4 kulaklık daha uygun olur.
teşekkür ederim @tech türk cevabın için....bi' de başka birşey sorabilir miyim size...şimdi benim f2 nin üzerindeki cowon,kulaklık line-in işareti ve arkadaki yazılar böyle hiç belli değil...yazı da bi bozukluk yok ama koyu değil yani rengi,belli belirsiz...sizde de öyle mi yoksa bana bu YALÇINLAR bi yamuk mu yaptı...çünkü resimlerde cowon yazısı baya iyi görünüyor..sizinki nasıl..........bu arada kulaklığın dehşetmiş e4c ha vay be e5c de alırsın inşallah..
O yazılar, tüm F2'lerde soluk. Fotoğraflar stüdyolarda çekildiği ve de bilgisayarda düzenlendiği için gerçeklikten biraz uzak görüntü oluşabiliyor. Yazılar gün ışığında biraz daha belirgin hale geiyor ama yazılarda çıkma gibi bir sorun yaşamadım ve başkasının başına geldiğini duymadım. (Sadece cihazın arkasında seri no etiketi sıcaktan dolayı söküldü ) Yani, içiniz rahat olsun, Yalçınlar 'yamuk' yapmamıştır. (Yani; umarım )
Kulaklık da yaklaşık bir hafta kadar önce elime geçti. Bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyorum. Çünkü; forumda E4c ile ilgili ayrıntılı bir bilgi yok. Ama canım pek de yazmak istemiyor, açıkçası üşeniyorum.
tech_türk yazılar çıkmış yada yıpranmış değil ama belli belirsiz yani soluk.sen hepsinde öyle diyosun dimi?o seri no şesini? de ben aleti elime alır almaz sökmüştüm ...sen o e4c leri bana yolla ben yazarım incelemeyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonso47 -- 27 Temmuz 2007; 22:24:32 >
2. Dosya inereken, cihazın menüsünden 'Settings > General > USB Connection' seçeneğini 'UMS', 'File Browser' seçeneğini de 'File' konumuna getirmeliyiz.
3. Bu ayarı yaptıktan sonra DAP (Dijital Audio Player (Sayısal Ses Oyanıtıcı))''mizi veri kablosuyla bilgisayara bağlayarak hafızasındaki tüm veriyi bilgisayarımıza yedeklemeliyiz. * Firmware güncelleme işleminin daha sağlıklı olması için ilaveten cihazın belleğini biçimlendirmenizi öneririm.
4. Son olarak da indirdiğimiz 'zip' arşivinin içindeki dosyaları herhangi bir dizine çıkartacağız.
5. Arşivden çıkarttığımız dosyalardan (cwusbif.dll , data1.dat , data2.dat , data3.dat , f2_fwup.exe) 'f2_fwup.exe' isimli dosyayı çift tıklayarak açıyoruz.
6. Ekrana gelen program penceresinin alt kısmında bulunan 'Start' butonuna basarak firmware güncelleme için gerekli dosyaları, cihazın belleğine kopyalama işlemi başlatıyoruz.
7. Biraz sonra ekrana gelecek, resimde de gözüken iletiyi aldıktan sonra cihazı bilgisayardan güvenli şekilde kaldırıp veri kablosunu USB'den çekiyoruz.
8. Bilgisayara takılı konumda olmayan cihazımızı güç düğmesinden açıyoruz ve firmware güncelleme işlemininin başlamasını sağlıyoruz.
9. Firmware güncelleme işi bittikten sonra cihaz kendiliğinden kapanacak ve tekrar açtığımızda bize "Hangi ülkede yaşıyorsunuz?" sorusunu soracak. Bir tane seçeneği seçtikten sonra cihaz 1.14 firmware sürümü ile kullanıma hazır hale gelecektir.
10. Bu işlemleri bitirdikten sonra bilgisayarımıza yedeklediğimiz dosyaları cihazın belleğine kopyalayabilirisiniz.
**Bu işlemleri yaptıktan sonra cihazınız açılmaz, kilitlenir veya herhangi bir sorun çıkartırsa; Donanım Haber, COWON CO. ve Tech. Türk (yani ben) herhangi bir sorumluluk kabul etmeyecektir. Fakat kullandığınız ürünü Türkiye'den fatura aldıysanız Panatel'e başvurabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech_türk -- 30 Temmuz 2007; 7:36:59 >
arkadaşlar bi cx300 aldım...ama mesela şarkı çalmazken kulaklıkta bi dip ses bi fısıltı var.şu anda içindeki mp3ler pek kaliteli değil ama bu mp3leri çalmazken de oluyor...acaba cx300 de filan mı sorun var...
arkadaşlar ben de aldım bu aletten.Alet demek haksızlık aslında bu başka bişey yaw:)ölee nette videolarda flan göründüğünden çok daha küçükmüş.tek sorun şu kulaklıkları.bi ara güzl bi kulaklık aldımmı tamm olar...
oncelıkle merhaba bende yeni f2 sahibiyim benım sorunum şu. dpl olayında kullanma klavuzunda dpl ye şarkı ekleme konusunu anladım işte sanal bir klasormus falan da filan vs.. benım sorunum dpl ye parça eklıyorum ama klavuzda gordugum dynamic play list menusu'nu f2 menusunde goremıyorum.klavuza gore dynamic play list F2'nin ana klasorunde goremıyormsz. bunu bırı bana acıklayabılır mı? yanı o listeyı nasıl gorebılecegım? birde dpl nın gercekte kullanma amacını yazarsanız sevınırım.. bir sorumda radyo hakkında frekanslar sizde 0,1 olarak mı degısıyo yoksa 0,5 olarak mı degısıyo? klavuzda 0,1 deyıp bende 0,5 olarak degısıyor da . şimdiden gelecek cvplar ıcın tesekkur edıyorum.
arkadaşlar bi cx300 aldım...ama mesela şarkı çalmazken kulaklıkta bi dip ses bi fısıltı var.şu anda içindeki mp3ler pek kaliteli değil ama bu mp3leri çalmazken de oluyor...acaba cx300 de filan mı sorun var...
Kulaklıklığı sıkça çıkartıp takıyorsan bazen yerine tam oturmama durumu olabiliyor. Bu da dip ses duyulmasına yol açıyor. Kulaklığı yerinde, kendi etrafında sağ-sol birkaç kere çevirisen düzelebilir.
Sorun bundan değilse, kulaklıkltan olabilir. Alt seviye kulaklıklarda sip ses oranı yüksek olabiliyor. DAP'ne daha kaliteli bir kulaklık takarak sorunun kulaklıktan olup olamadığını deneyebilirsin.
Ayrıca sesi fazla açmamanı da öneririm. Çünkü her ses ile ilgili cihazda mutlaka ama mutlaka belirli bir düzeyde dip ses vardır. Bu da genelde kaliteyle ters orantılıdr.
oncelıkle merhaba bende yeni f2 sahibiyim benım sorunum şu. dpl olayında kullanma klavuzunda dpl ye şarkı ekleme konusunu anladım işte sanal bir klasormus falan da filan vs.. benım sorunum dpl ye parça eklıyorum ama klavuzda gordugum dynamic play list menusu'nu f2 menusunde goremıyorum.klavuza gore dynamic play list F2'nin ana klasorunde goremıyormsz. bunu bırı bana acıklayabılır mı? yanı o listeyı nasıl gorebılecegım? birde dpl nın gercekte kullanma amacını yazarsanız sevınırım.. bir sorumda radyo hakkında frekanslar sizde 0,1 olarak mı degısıyo yoksa 0,5 olarak mı degısıyo? klavuzda 0,1 deyıp bende 0,5 olarak degısıyor da . şimdiden gelecek cvplar ıcın tesekkur edıyorum.
DPL klasörü, F2'un kök dizininde yer alır. Bu klasöre ulaşmak için, şarkı çalarken veya çalmazken ama music konumundayken, " OK " tuşunda basın ve klasör görünümüne geçiş yapın, " Bookmarks, Dynamic Play List, MUSIC, PICTURE, RECORD ..." klasörlerini görene kadar " < " (sol ok) tuşuna basın, aşağı-yukarı ok tuşlarıyla da "Dynamic Play List" klasörünün üzerine gelin ve OK tuşuyla klasöre giriş yapın. Pop-up tuşuna bastıktan sonra karşınıza " Play, Remove, Remove All " seçenekleri çıkacaktır. Bundan sonra DPL'inizi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz.
ereyon dan aldığım F2 Gb lık cowon um bugun geldi. Ilk işim Fw update yapmak oldu. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemsiz tech_türk ün anlattığı şekilde fw update ettim.
tech_türk anlatımın için teşekkürler.
Bugun bide Cx300 siparişi verdim. Sony W700i telefon ve onun megabass ından sonra daha cowona alışamadım bakalım cx300 den sonra neler değişecek farkı yazarım.
Eğer bütçen imkan veriyorsa CX300'den daha üst seviye bir kulaklığa bakmanı öneririm. COWON'a CX300 biraz zor dayanıyor ve diğer kulaklıklarla kıyaslayınca da zayıf kalıyor. Mesela biraz daha para verip IE4 alabilirsin.
Yeni F2 almış olan arkadaşlar için kullandığım equalizer ayarlarını yine veriyorum. Eğer sizler de isterseniz, burda eq ayarlarınızı paylaşabilirsiniz.