1- Fotoğrafların veya resimlein büyüklüğü önemli değil. Çünkü fotoğraf ve resimleri görüntülerken en fazla 2x zoom yapılabiliyor.
2- Line-in girişi ile başka bir ses kaynağından doğrudan 128 kbps kalitesinde wma biçimli ses kaydı yapılabiliyor.
cevabın için teşekkür ederim benim 2.soruda sormak istediğim bu değildi demek istediğim herhangi dosya paylaşımı yapılabiliyormu resim world belgesi vb. gibi cevabın için şimdiden sağol.
F2 kullanan arkadaşlar... F2 yeni bir ürün olduğu için fazla bir geçmişi yok Şu ana kadar kullandığınız dönemde en sık yaşadığıız sorun neydi ? ya da sorunlarla karşılaşıyor musunuz ? Mesela elinize alıştıktan sonra dahi tuşları kullanmada zorluk (küçük olduğundan) veya yazılımsal problemler çizilme (ki bebek çorabı veya evdeki bayanlara ördürülecek bir kılıf da en iyi çözüm galiba) vs vs...
Arkadaşlar 3 gündür bende F2 kullanıcısıyım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sesi tek kelime ile "şahane" ilk kez dileyen birini attan düşmüse çevirebilir özellikle basları ile F2 EP630'mun canını çikarıyor
Yaw ses konusunda herkes attan ,eşşekten düşmüşe dönüyorsunuz diyor. Eh bende sony walkman vardı.7-8 yıl kahrımı çekti garip hala da çekiyor yani Biraderin ipod suffle ve kendi kulaklığı bile benim hoşuma gidiyorsa cowonu dinlediğimde eşşekten düşmüşe değil eşşek benim üzerime düşmüş gibi olacak sanırım
Yaw ses konusunda herkes attan ,eşşekten düşmüşe dönüyorsunuz diyor. Eh bende sony walkman vardı.7-8 yıl kahrımı çekti garip hala da çekiyor yani Biraderin ipod suffle ve kendi kulaklığı bile benim hoşuma gidiyorsa cowonu dinlediğimde eşşekten düşmüşe değil eşşek benim üzerime düşmüş gibi olacak sanırım
1)diğer playerler ve vb aletlerle direkt olarak dosya paylaşım özelliği varmıdır? world resim vb. gibi
Mesela bluetooth üzerinden mi? (Crea'larda olduğu gibi...)
O tarz bir bağlantı biçimi yok. Sadece USB bağlantısı ile bilgisayarlara bağlanabiliyor.
bluetooth ile deyil. söylediğim bir kablo var iki player birbirine bu kablo ile bağlanıyor ve transfer gerçekleşiyordu. hatta samsung'un bir ara çok satan 20gblık playerinde vardı bu özellik demekki cowonda bu yok ilgilendiğin için teşekkür ederim