Selamlar, Tech_türk cok guzel bir inceleme yapmıssın. Ben de 2 gün önce F2 sahibi oldum ie4 kulaklıkla birlikte simdiye kadar dinledigim en iyi ses diyebilirim. Senin verdigin ekolayzır ayarları ile cok daha guzel oldu. Sana sormak istedigim diger ayarları nasıl yaptın bbe, mach 3 bass, mpenchance vb.. Mutlaka herkesin kendine gore ayarları olacaktır fakat senin ayarlar kulagıma uygun geldigi için sordum.
Kolay gelsin
EQ: 11-3-0-6-9 BBE: 5 Mach3Bass: 5 MP Enchance: Aktif 3D Surround: 10 Pan: 0
Sesle ilgili genel ayarlarım bunlar, eğer başka ayarlarımın da nasıl olduğunu öğrenmek isterseniz söyleyin lütfen.
Düzeltme:Equalizer değerlerini eksik yazmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech_türk -- 19 Şubat 2007; 19:26:19 >
iAudio'mun firmware versiyonu 1.10 ve herhangi bir güncelleştirme yapmadım. Çünkü internet sitesindeki firmware beta. Ben de emin olamadığım için güncelleştirme yapmadım. Zaten sitedeki firmwareın eklettiği özellik bir kaç tane ve önemsiz şeyler. Bunlar için F2'umu tehlikeye atamam doğrusu.
benım cowon u3 un pc ye baglandıgıunda sarj olmasını menu kısmından kardessım off konumuna getırmıs.. sımdı pıl tamamen bıttı ve pc ya bagladıgımda sarj edemıyorum... ne yapmamız gerekıyo bu cıhaza...LUTFEN YARDIM.. daha alalı bır hafta oldu ıcımde kaldı kullanamadan dogru durust