valla benim f2 sanırım dikkatsizliğimden diğer elektronik wşyalarım gibi en az 10 defa düştü hemde 2 metreden defalarca kez betona düşürdüm allaha şükür benimkinde herhangi bi problem olmadı kasa çizildi biraz hepsi o, maşallah diyelim arkadaşlar :)
Orjinalden alıntı: xxxO
arkadaşlar bende f2 siparişimi verdim ereyondan aranıza katıldım istanbuldan sipariş veren varsa daha önce ne kadar sürede ulaşır bilgi verebilirler mi? cihazı alınca sorularım olursa yöneltirim.
ben ereyondan almıştım . 3 gün de eline geçer.
bende ereyondan aldım fakat taşınma esnasında üzerine bişey düşmüş olacaktır ki ekranı artık dağılmış durumda ve belgelerini bulamıyorum,acaba bu problemi nasıl giderebilirim.. servisi ile direk irtibata geçeyim mi yoksa ereyon ile mi görüşeyim?? birde telefon numaralarını verirseniz makbule geçer
siz oncelikle servis ile görüşün. servis sorun çıkartırsa ereyonda muhakkak faturanın bir sureti olmalı. ereyondan istersiniz. ama servisin sorun çıkartmaması lazım normal durumda. çünkü kendilerinde serialleri zaten mevcut.
panatel yazınca çıkıyor arama moturuna ama numara aşağıda. hocam benim içinde f2 ile beraber gelen kulaklığın garanti kapsamında olup olmadığını sorabilirmisin. birde ep630 nasıl . f2 ile performansından memnunmusun
SERVİSİM PAZARLAMA VE TEKNİK HİZMETLERİ A.Ş
Seyrantepe Mah. İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. Şafak Sk. No:6 Kağıthane � İstanbul Telefon: 0212 279 58 06
panatel yazınca çıkıyor arama moturuna ama numara aşağıda. hocam benim içinde f2 ile beraber gelen kulaklığın garanti kapsamında olup olmadığını sorabilirmisin. birde ep630 nasıl . f2 ile performansından memnunmusun
SERVİSİM PAZARLAMA VE TEKNİK HİZMETLERİ A.Ş
Seyrantepe Mah. İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. Şafak Sk. No:6 Kağıthane � İstanbul Telefon: 0212 279 58 06
teşekkürler,aramayı yaptıktan sonra mesajınızı görebildim kulaklığın garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum,yalnız ep-630 fiyatına göre cowon ile iyi bir performans sunuyor,en azından orjinal kulaklıklarından daha iyi tekrar teşekkürler...
Arkadaşlar wallpaper'ların tam ekran olarak görünebilmesi için ne yapmak gerekiyor?
Birşey yapamıyorsun öyle kalıyorlar.
Ayrıca birşey sormak istiyorum, 12 Haziran 2007 tarihinde Yalçınlar'dan aldığım, 4GB F2'mi satmak istiyorum. Alt tarafında ufak bir çatlak ve kullanım sonucu tuşlarında biraz basma problemi var. Sizce ne kadar eder?
ekran sorunundan dolayı cowon f2 yi servisine gönderdim fakat sadece bir ekran değişimi için fahiş bir fiyat talep ettiler(140 ytl fakat ürün 200 ytl),güya ekran problemleri garanti kapsamında değilmiş fakat garanti belgesinde buna dair bişey yazmıyor,ürünü servis dışında piyasada elden yaptırma imkanım var mı?Eğer varsa kaça mal olur.
Cowon un ithalatçısı panatel müşteri odaklı bir firma değildir arkadaşlar. Aldığınız cihaz ile ilgili sorunlarınızda direk panatel ile değilde aldığınız firma ile görüşün. Son kullanıcıyı pek dinlemezler ama potansiyel toplu alıcı firmaların sözünü kuvvetle muhtemel dinlerler.
Arkadaşlar wallpaper'ların tam ekran olarak görünebilmesi için ne yapmak gerekiyor?
Resimleri ekran çözünürlüğüne oranla (128 x 160 ve katları şeklinde) kenarlarından kırparak ya da yine ekran çözünürlüğüne oranla yeniden boyutlandırarak duvarkağıdının ekranı kaplamasını sağlayabilirsin.