Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Cowon iAudio F2 ������°ncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> Cevap: Cowon iAudio F2 Ã���Ã��Ã�°ncelemesi Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erencaner

30 Temmuz 2008; 1:24:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

valla ben bulamadım.

bu arada marmaris kipada şöyle bir kampanya var.

2 GB IPOD NANO 249 ytl
4 GB IPOD NANO 149 ytl. fiyatlar dogru mu diye sordum evet dediler..Diğer kipalarda da vardır sanırım.bu da degerlendirilebilir 4 gb ama Cowon kadar iyi midir bilemem ;)

Ben yeni aldım memnunum suan yarın ep 630 da gelirse daha memnun olucam.Bu fiyata başka yok sanırım.

Bu arada uguRnB hangi siteye üye olamıyorsun ereyona mı hizlialami?
quote:

Orjinalden alıntı: xxxO

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

ereyondan satın aldım ben.ilk olarak kullanılmış yolladılar ama söyleyince hemen değiştirdiler.şu an memnunum.kulaklıkta da creative ep 630 sipariş verdim bayagı arastırdım en uygun fiyat 38 ytl ye hizlial.com da
çok tavsiye ediliyor ;)

yanlış anlamadıysam bu fiyata f2 den iyisi biraz zor.öyle değil mi? f2 ye alternatif olabilecek bi mp3 player var mı?

MSI S430X
Canon EOS 350D

xxxO

30 Temmuz 2008; 1:35:31 

quote:

valla ben bulamadım.

bu arada marmaris kipada şöyle bir kampanya var.

2 GB IPOD NANO 249 ytl
4 GB IPOD NANO 149 ytl. fiyatlar dogru mu diye sordum evet dediler..Diğer kipalarda da vardır sanırım.bu da degerlendirilebilir 4 gb ama Cowon kadar iyi midir bilemem ;)

Ben yeni aldım memnunum suan yarın ep 630 da gelirse daha memnun olucam.Bu fiyata başka yok sanırım.

yanlış anlamadıysam bu fiyata f2 den iyisi biraz zor.öyle değil mi? f2 ye alternatif olabilecek bi mp3 player var mı?

ilginç ama ipod un bni tatmin edeceğini sanmıyorum ses kalitesi olarak. bu arada snde f2 mi var nano mu anlayamadm

erencaner

30 Temmuz 2008; 1:52:47 

bende f2 var.evet bu fıyata f2den ıyısı zor gıbıı.
ıpod aslında tatmin eder belki ama orjinal kulaklıgıyla zor.

bu arada ep 630 sipariş verdim rock muzik için ne diyorsunuz gider mi? forumda bass agırlıklı deseler de rock muzıkte kullanıp begenen de var???

ne diyorsunuz?

MSI S430X
Canon EOS 350D

xxxO

30 Temmuz 2008; 1:55:50 

ep630 abimde var.basslar falan güzel de rock müzik olarak çok dikkat etmedim.sennheiserlar daha mantıklı olabilirdi ama bütçeye bağlı biraz tabi.fiyatına göre ep630 iyi bi kulaklık bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxO -- 30 Temmuz 2008; 1:55:01 >
erencaner

30 Temmuz 2008; 1:58:33 

sennheiser mx 360 mı 460 mı alayım diye konu actım bu sefer de ep 630 al dedıler .incelemelerini de okudum bayagı. çok begenen de var ki onlar agırlıkta, begenmeyen de var
anlamadım kı yawss pişman mı olucaz şimdi :(
quote:

ep630 abimde var.basslar falan güzel de rock müzik olarak çok dikkat etmedim.sennheiserlar daha mantıklı olabilirdi ama bütçeye bağlı biraz tabi.fiyatına göre ep630 iyi bi kulaklık bence.

MSI S430X
Canon EOS 350D

xxxO

30 Temmuz 2008; 2:04:45 

quote:

sennheiser mx 360 mı 460 mı alayım diye konu actım bu sefer de ep 630 al dedıler .incelemelerini de okudum bayagı. çok begenen de var ki onlar agırlıkta, begenmeyen de var
anlamadım kı yawss pişman mı olucaz şimdi :(
quote:

mx 360-460 ı denemedim ama pişman olacağını düşünmüyorum burn-in den sonra daha bi güzelleşiyor ep 630 da.bu konuda çok bi bilgim yok sadece test etmişliğim var. fiyat/performans hakkını veriyor bence ep 630da. abim telefonda dinliodu ep 630 la ,f2 yle telefonu bir tutamayız sonuçta.f2 de uygun EQ ayarlarıyla çok daha güzel olacağını sanıyorum. güle güle kullan

erencaner

30 Temmuz 2008; 2:10:39 

teşekkürler

bu arada f2 mi alıcaksın sen .hayırlı olsun.sesinin hakkını veriyo.su an orjinal kulaklıgı uzerınde olmasına ragmen son seslere aldıgında aletı ben farklıyım dıyo
onceden creatıve falan kullandım boyle degıldı .diger urunlerden daha fazla ses verdigi apaçık ortada.

bu arada hosuma giden bir özelliği de;

ses kayıt kalitesi cok güzel pürüzsüz bir kaydı var tabii ses kaydettim ben müzik kayıdı yapmadım ama bi de kayıt yaparken ne konusursan kulaklıktan aynı anda duyuyosun onu

MSI S430X
Canon EOS 350D

xxxO

30 Temmuz 2008; 2:15:26 

evet.uzun zamandır araştırıyorum ve d2 almaktansa, f2+kaliteli bi kulaklık ile istediğim müzik keyfini çıkarabileceğimi düşünüyorum.bn techno ağırlıklı müzik dinliyorum ve basslar çok önemli benim için ve COWON un eline su dökebilen çok az marka varmış.yurtdışından getirme yandaşı olmadığımdan COWON u tercih edeceğim.f2 aldığıma pişman olmayacağım da sanırım.saolasın tekrardan.
erencaner

30 Temmuz 2008; 2:25:18 

yok yaa olmazsın pişman

valla ne yalan söyliyeyim ben bu forumda bu kadar övülmese, bu kadar destekleyen kullanan olmasa hiç sesini denemedigim bir ürünü hele ki markayı almazdım. ama iyiki burası var ki gönül rahatlıgıyla alabildim :)

MSI S430X
Canon EOS 350D

xxxO

30 Temmuz 2008; 13:02:07 

saol. yine sorum olursa iletirim ben. =)
uguRnB

30 Temmuz 2008; 16:37:41 

quote:

Edit: Şimdi baktım kendilerinden kaynaklanan bir sorunmuş ve az önce üyelik işlemimi gerçekleştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 30 Temmuz 2008; 16:43:40 >

erencaner

31 Temmuz 2008; 0:30:30 

arkadaslar ep630 u aksam kargodan teslim aldım.su an 35- 36 larda dinliyorum son ses olarak .normal midir ki bu seviye.kmi demiş 20den fazla çıkamıyorum kimi demiş kimi demiş 15te kullanıyorum falan.???

MSI S430X
Canon EOS 350D

uguRnB

31 Temmuz 2008; 1:17:29 

quote:

arkadaslar ep630 u aksam kargodan teslim aldım.su an 35- 36 larda dinliyorum son ses olarak .normal midir ki bu seviye.kmi demiş 20den fazla çıkamıyorum kimi demiş kimi demiş 15te kullanıyorum falan.???

Şarkıların ortalama bit değerleri nedir?128 lik bir parça ile 192,256 ve 320 lik parçalar arasında kalite ve ses yüksekliği farkı oldukça belirgin.Yüksek bit değerine sahip parçaları 35-36 larda rahat dinleyebileceğini sanmıyorum.Eğer parçalar yüksek bit değerine sahip ve sen hala 35-36 larda rahat dinleyebiliyorsan bir sorun var demektir.Mesela az önce biri 128 diğeri 320 kbps olan aynı parçayı dinleyip test ettim.128 liği 35 ses seviyesinde normal dinlerken 320 liği 20-21 lerde aynı yükseklikte dinledim.

erencaner

31 Temmuz 2008; 2:51:39 

valla flac sarkı attım 900 küsür bit onu 35te biraz zor dinledim ama dinledim.
320bitlik sarkı yok suan ama 192lik var onlarda da 35te biraz zor da olsa dinleyebildim.sorun var mıdır? 35-37lerde dinlediklerimin cogu 128 bit mp3tü.
daha aksam aldım su ana kadar 1 saatlik falan kullandım kulaklıgı.bi de alır almaz en büyük adaptörü taktım üstünde gelen küçük geldi.adaptör seçimi henüz yapmadım.ne dersiniz?
quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Şarkıların ortalama bit değerleri nedir?128 lik bir parça ile 192,256 ve 320 lik parçalar arasında kalite ve ses yüksekliği farkı oldukça belirgin.Yüksek bit değerine sahip parçaları 35-36 larda rahat dinleyebileceğini sanmıyorum.Eğer parçalar yüksek bit değerine sahip ve sen hala 35-36 larda rahat dinleyebiliyorsan bir sorun var demektir.Mesela az önce biri 128 diğeri 320 kbps olan aynı parçayı dinleyip test ettim.128 liği 35 ses seviyesinde normal dinlerken 320 liği 20-21 lerde aynı yükseklikte dinledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 31 Temmuz 2008; 2:51:44 >

MSI S430X
Canon EOS 350D

xxxO

31 Temmuz 2008; 9:27:24 

quote:

320bitlik sarkı yok suan ama 192lik var onlarda da 35te biraz zor da olsa dinleyebildim.sorun var mıdır? 35-37lerde dinlediklerimin cogu 128 bit mp3tü.
daha aksam aldım su ana kadar 1 saatlik falan kullandım kulaklıgı.bi de alır almaz en büyük adaptörü taktım üstünde gelen küçük geldi.adaptör seçimi henüz yapmadım.ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxO -- 31 Temmuz 2008; 9:27:43 >

xxxO

31 Temmuz 2008; 9:31:24 

quote:

konuda pek bilgim yok acemi sayılırım da şunu bi sorıyim ben. ep 630 dan memnun oldunmu kalite falan olarak burn-in oldumu daha bilmiyorum ama yinede bir kaç fikir edinmişsindir.