200 lira uygun bir fiyat. Biraz daha erken davransaydın, Mavi COWON stoklarını erittiği için daha uygun bir fiyata alabilirdin sanırım. Ama 4 GB için 200 lira iyibir rakam.
f2 kullanan arkadaşlar 2gblıgını mavi indiriminden kapmış biri olarak çok memnunum biraz geç yazdım ama neyse ep 630 la harika 2li oldular.alman sitelerine baktım 4gblıgı bile yok ebayda 30 euroya vardı bizdeki fiyatlar cok yüksek yani.zaten üst modeller cıktı artık.bence bütün sitelerin indirim yapma zamanı geldi 200lira su an icin bu alete cok para.
Yeni modeller çıkınca Cowon bile eski modellere ilgi göstermiyor. Kaç aydır yeni firmware yayınlanmasını bekliyoruz ama hâlâ en son yayınladıkları hatalı sürümü düzeltmiş değiller.
cowon f2 almayı planlıyorum ben de. yanında da cx300 olacak, yaklaşık 1 aydır creative zen nano ile kullanıyordum ama creative playerimi düşürdüm/çaldırdım.
creativenin en yüksek ses seviyesi 25 idi ve ben genelde 15 ile dinliyorum. son ses dinlemeyeceğim için cx 300 ile iyi bir ikili olabilirler.
Sıradağlar ardından uzat bana ellerini Bir ışık yak karanlığıma inandıkça döner dünya Işık ver ışık ver bana yitirdiğim yollarıma Yüreğimden akıp gitmiş yaralanmış masallarıma
Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier) ObiDergi ||