Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: COWON iAUDIO F2 İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> Cevap: COWON iAUDIO F2 İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
unpop

30 Nisan 2008; 23:13:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hadi ya ben hep fotolarindan onun işlevini kalem gibi gömlek cebine takmak için tasarladıklarını düşünmüştüm peki bu kordonu nereden bulacagız?

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

O cebe kalem gibi takmen için değil, kordon geçirmek için.

unpop

30 Nisan 2008; 23:53:08 

dediğim gibi kulaklıgı bana pek iç açıcı gelmedi. Baslar yetersiz gibi .. Ama kulaklığa çok para da vermek istemiyorum. Şimdi SENNHEISER MX360
ya da SENNHEISER MX460 falan alsam cowonun kendi kulaklıgından iyimidir. Yoksa 30 ytl verip bunları alsak çok da bir fark olmaz mı ?

canozpinar

1 Mayıs 2008; 0:01:49 

telefoncularda falan oluyor o kordonlardan. beğendiğin rengini al tak. cowonun orijinal kordonu var mı bilmiyorum varsa da kazıktır.kulaklık olarak uygun fiyata creative ep630 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 1 Mayıs 2008; 0:02:14 >

ASUS A8JE||core 2 duo 1.83//2gb ddr2 667//ati x1450//100gb hdd
ASUS A6JC||core duo 1.83//1gb ddr2 533//geforce go 7300//100gb hdd
COWON F2 4GB + WESTONE UM2
unpop

1 Mayıs 2008; 0:11:50 

creative ep630 cowonun kendi kulaklıgından iyimidir yani verecegimiz paraya deger mi. oyle aman aman bir fark yaratmayacaksa 50 ytl vermeyelim creative ep630 e

canozpinar

1 Mayıs 2008; 2:10:59 

ep630 u dinledikten sonra cowon un kulaklıkları çöpe atarsın bence. eski kulaklığım olur ep630 oradan biliyorum

ASUS A8JE||core 2 duo 1.83//2gb ddr2 667//ati x1450//100gb hdd
ASUS A6JC||core duo 1.83//1gb ddr2 533//geforce go 7300//100gb hdd
COWON F2 4GB + WESTONE UM2
DeSCeNT

1 Mayıs 2008; 4:17:28 

Creative ep630 kulaklık istiyenler shobbo.com' dan 33 ytl' ye kredi kartına tek çekim alabilirler. Site hakkında bir çok olumsuz yorum var. İsterseniz araştırıp alın arkadaşlar, sizin kendi tasarrufunuz. Bir sipariş verdim başka bir ürün 3 günde gelmişti. Şimdi bu kulaklığıda almak istiyorum araştırıken denk geldi sizinle paylaşmak istedim.

fatihalptekin

1 Mayıs 2008; 10:07:12 

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

evet aletle şu an deneme turları atıyorum, kullanım kılavuzunu okumadan dalayım dedim ama gene de okumak icap etti
Kulaklıklar pek iyi değil gibi, yuksek volume var ama ses kalitesini sanırım bu kulaklıklar veremiyor, şimdilik idare edecegiz
Bu arada cihazın arkasındaki klips neden yapışık anlamadım, ben oysa onu cebime kalem gibi takmak isterim.

jeteffect de

EQ: 4-1-2-10-10
mach3bass: 5

yaparsan yanında gelen kulaklıklsr içinde idare eder bi ses elde edebilirsin :)

COWON iAudio F2 4GB + Sennheiser OMX70 Sport / Sennheiser HD 202/ Yaza inşallah Sennheiser MX 90 VC
stonegiant

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 10:18:40 

ya bu jeteffect ayarları herşarkıya uymuyor aslında mesela rock için ayrı pop için ayrı ayarlar olucak degistirip durcaz.

unpop

1 Mayıs 2008; 13:53:51 

Ben rock-metal dinledigim için direk hazirlardan rock'i seçtim ama bas az geldi, bassi artirdim.

Tech. Türk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 15:21:34 

EP 630, Eternal Bilgisayar'da (www.sanalmarketim.com) 40 liraya satılıyor. F2'un yanında gelen iAudio kulaklıklar ile arasında epey bri fark var. Orijinal kulaklıklar sesi boğuk veriyor.

Ayarları sürekli değiştirmek istemiyorsanız JetEffect menüsündeki JetEffect Preset özelliğini kullanabilirsiniz. Güzel bir ayar yakaladığınızda JetEffect Preset'a girin, 1'den 10!a kadar olan yerler boş bir tane seçin, P'ye basın ve Save'i seçin. Daha sonra, bu ayarı kullanmak için ayarın kayıtlı olduğu PRE (Türkçe bir isim bulmak lazım buna) 'yi seçin ve P'ye basınca açılan menüden Load'u seçin.

unpop

1 Mayıs 2008; 16:28:57 

EP 630 gittigitiyor'da 17.90 ytl, gerçek oldugu iddia ediliyor. Güvenilip alınır mı , ne dersiniz ?

Tech. Türk

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 17:10:05 

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

EP 630 gittigitiyor'da 17.90 ytl, gerçek oldugu iddia ediliyor. Güvenilip alınır mı , ne dersiniz ?

Hiç bulaşma derim. GG'de bir tane bile orijinal EP 630 yok; hele ki 17,90 hiç yok. Bir arkadaşım o, 17,90'a satan elemandan almıştı ve orijinal zannedityordu. Ses kalitesi olarak 30-40 liralık kulaklıklara yakın ama gövde kalitesinden sahte olduğu rahatlıkla anlaşılıyor.

stonegiant

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 18:09:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Ayarları sürekli değiştirmek istemiyorsanız JetEffect menüsündeki JetEffect Preset özelliğini kullanabilirsiniz. Güzel bir ayar yakaladığınızda JetEffect Preset'a girin, 1'den 10!a kadar olan yerler boş bir tane seçin, P'ye basın ve Save'i seçin. Daha sonra, bu ayarı kullanmak için ayarın kayıtlı olduğu PRE (Türkçe bir isim bulmak lazım buna) 'yi seçin ve P'ye basınca açılan menüden Load'u seçin.

teşekkürler öle yapayım