Şimdi Ara

OynuYORUM - No Man's Sky

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkışı merakla beklenen ve pek çok spekülasyona konu olan No Man's Sky'ın derinliklerine iniyoruz.

• 30 sn lik video ile oyunun ne kadar fiyasko olduğunu anlayabilirsiniz.

• Kanalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp oyun
  • firmalar artık bu yöntemi kullanır hemen hepsi bir tek tuttuğum firma var o da DICE.
    Adamlar ne gösteriyorsa veriyor ve oyunları 3 yıllık laptopumda bile çalışıyor kasmadan medium ayarlarda adamın dibisin DICE.
  • önlerden gerçi oyun bok ama neyse

• Neymiş birsürü gezegen varmışmış! O gezegenlerin hepsi birbirinin kopyası tekrarı! Boş bir Oyun zaman kaybı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    12 yıl önce açıldı
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gülmekten karnıma ağrı girdi
  • Saçma + saçma + saçma ötesi bir oyun.
    Gta saya uzay modu yüklemişler

• Abi şu oyuna üzüldüğüm kadar üzülmedim başka oyuna. Ne güzel potansiyeli vardı oyunun, malum yerlerden indirdim anca bir 5 - 6 saat dayanabildim. Bir amacım vardı para biriktirip gemi almak, Korvex Cube'leri keşfedince 1 saatte onları toplayıp satarak köşeyi döndüm, 6 milyondu 30 slotluk gemi, ben 7 milyonla gidince istasyona bir baktım 30 slotluk aynı geminin fiyatı 9 milyon olmuş, oyun resmen gemiyi alamayayım da daha da oynamak zorunda kalayım diye geminin fiyatını arttırdı ya, zaten 9 tane gezegen gezmiştim (2 tanesini iyice gezdim), korvex dilinde master yapmıştım ve karakterin item slotu 48 olmuştu. Tek merak uyandırıp oynatan arka plandaki hikayelerdi (eski uygarlığın hikayeleri) onlar için de uğraşamadım sildim oyunu. Zaten malum yerlerden edinmiştim. 150 lira nedir ya? Aşağıdaki 30 saniyelik video oyunun en iyi özeti bu arada...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu oyuna cidden steam de 150 lira veren var mı ya da içi acımayan
  • iyimiş..maşa Allah

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İğrenç bir oyun

Modellemeler birbirinin aynisi,renk paleti berbat,grafikler bir onceki nesilden kalma gibi,sacma sapan fizik hatalari

Oyunun tek iyi denebilecek kismi gezegenler arasinda uzay mekigi ile yolculuk yapmak

Tamamen sisirilmis bir oyundu,su oyuna 150 tl verenler Steam de iade secenegi var,bunu unutmayin

• oyunu almamışım iyiki yoksa kazığın budaklısını yiyecektik. sean iyi kazuklamış milleti

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • atlas stone ne işe yarar bilen varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.