Bildirim
2si1 'Zekası doğal' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dinleyelim bakalım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
geldi gönlümüzün fedaisi 2si1
-
Güzeldi.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabahtan beri bekliyordum sonunda geldi.
-
Gökhan yılmaz alınmasın ama ben alkan beyin mesut beyle programı sunmasını istiyorum daha samimi oluyor
-
REKLAM ALINIR -
Gökhan reyiz bugün çok formundasın gayet neşeli bir program oldu bence
-
Yemek pişirebilir fırın
Bizimkilere kalsa zaten mutfaktaki herşey köle olsun yemeği kesip,biçip,pişirip,içecekle tepside getirsin,üstüne bide sofrayı kaldırıp,bulaşıkları yıkasın
Sadece ekranda 1-2 şey göstereni bu kadar fiyatsa,sizin fantazideki ev fiyatı olur heralde.
En güzeli kadın android alıp (ex machine) herişi ona yıkmak galiba -
@speed-step abi lütfenwww.rexona.com.tr/urunler/erkek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afulkem -- 13 Ağustos 2016; 0:35:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: zankos
Gökhan yılmaz alınmasın ama ben alkan beyin mesut beyle programı sunmasını istiyorum daha samimi oluyor
Alkan bey işten ayrıldı diye hatırlıyorum. Bir bsc videosunun sonunda söylemişti kendisi.
Robotlar doktora ancak asistan olabilir. Başlı başına tıbbın odağına yerleştirilemez
-
"Hype" aşağı "Hype" yukarı. Türkçe konuşsak nasıl olur -
quote:
Orijinalden alıntı: zankos
Alkan BSC'den ayrılalı 1 ay geçti. -
Ama MS Yandex'i zorunlu verdi. Kaldırılamıyor.
-
Anahtar olayı bayadır biliniyor. Sadece WV değil, o grubun diğer araçlarında da söz konusu olduğu söyleniyor.
-
Bu hafta ki 2si1 in adını "3 Mbit hızında" teknoloji ve oyun programı koysaydınız, isabet olurmuş.
BTK başkanı, milletvekili İbrahim Özdiş'e "3 Mbit yavaş hız değil" demiş ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 13 Ağustos 2016; 16:49:35 >
bu player olayı neden sorun dh de anlamış değilim. dizi sitelerinin yaptığından farkı ne? kendi sunucularındaki videoyu oynatıncamı player sorun oluyor. dizibox el atsın ben söyleyeyim
-
html 5 de donanimhaber reklamları çalışmıyor:)
Benzer içerikler
- tiktok hesap silme
- tiktok para kazanma
- whatsapp kendine mesaj atma
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- snapchat hesap silme linki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X