Şimdi Ara

Yeni bir Superman filmi için hazırlıklar başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Yeni bir Superman filmi için hazırlıklar başladı
    Batman v Superman ve Suicide Squad ile DC sinematik evrenini kurmaya başlayan Warner Bros, DC filmleri konusunda oldukça yoğun bir takvime sahip. Bir yandan DC kahramanlarını bir araya getiren Justice League filmleri çıkarken, bir yandan da The Flash, Wonder Woman, Green Lantern Corps, Cyclops ve Shazam gibi kahramanların bireysel filmleri izleyiciler ile buluşacak.
     
    Warner Bros'un daha önce açıkladığı takvime göre, 2020 yılına kadar her yıl en az iki DC Comics uyarlaması vizyona girecek. Üstelik bunların yanı sıra henüz vizyon tarihi açıklanmamış bir Batman filmi de bulunuyor. Bu arada, DC'nin en popüler kahramanlarından biri olan Superman için ise bireysel bir film çekilmeyeceği ve sevilen kahramanın Justice League filmlerinde boy göstermekle yetineceği düşünülüyordu, ancak Warner Bros cephesinden gelen yeni haberler Superman'in önümüzdeki yıllarda yeni filmi ile sinamseverlerin karşısına çıkacağını gösteriyor.
     
    The Wrap'in haberine göre Warner Bros, 2013 yılında vizyona giren Man of Steel'in devam filmi için hazırlıklara başladı. Stüdyoya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni Superman filmi stüdyonun öncelik verdiği projeler arasında yer alıyor. Warner Bros'un bu yeni film ile Superman'i sinemaseverlere doğru şekilde tanıtmak istediği söyleniyor. Batman v Superman'e yöneltilen eleştirilerden biri de henüz Superman'in iyi tarafını yeterince göremeden karakterin karanlık tarafına odaklanılmaya başlanmasıydı.
     
    Man of Steel 2'yi kimin yöneteceği veya filmin ne zaman vizyona gireceği gibi detaylar henüz belli değil, ancak Ben Affleck'in yöneteceği Batman filminin yeni Superman filminden önce gösterime gireceği, ardından Superman filminin çıkacağı tahmin ediliyor.







  • Batman harici adam gibi film çektiklerini daha görmedik. Hatta en iyi süper kahraman filmi Batman ama onu bile son filmde mundar ettiler.

    Az örnek alın Marvel ne yapıyor diye.

  • Batmani son filmde mundar etti diyeni dikkate almayın. Vay anasını

  • superman batman robın x-man rambo...bılmem ne..bızım ömer halısdemırımız tankların onune yatan kahramanlarımız mermılere kafa tutan teyzelerımız var..

  • Batman-Superman-Joker-Harley filmlerinden gına geldi.

  • Dc her şeyi yapsın ama marvel'i örnek almasın. Çizgi roman ile alakası olmayan, sulu sulu esprilere sahip olan filmler görmek istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir izleyiciysen bu filmi kaçırmamalısın, Şimdiden saçma sapan yorumlar dökülmeye başladı.. Hayır adamlara hangi filmi izledin desen ali kundilli diyecekler..

  • kahraman filmi çekmeyeni dövdükleri bir dönemdeyiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şeyin klasik olarak kalmasına izin vermiyorlar. O pis elleriyle her şeyi taciz edip kirletiyorlar. Hele görsel efektler güzelim filmleri komedi filmine çeviriyor. Abartılı. Eskiden animasyon tekniği yoktu herşey daha gerçekçiydi. Belki de onları klasik yapan da buydu. Superman ilk filmi öyledir mesela. Klasik olmuş filmlerin çoğunda görsel efekt olmaması da şaşırtıcı değil. Çünkü gerçeklik insanların aslında aradığı kavram.

  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Gayet de doğru söylemiş. Batman'i mundar etti tabiki de. Batman'in olayı gizliliktir. Son filmde bildiğin sokak kavgası yaptı. Ne olursa olsun Batman o şekilde gelmez. Huaaa hüüooo diye garip sesler eşliğinde dövüşlen alakası olmayan koreografiyle film yaptı adam. Kötü film demiyorum. Güzel kurgu içeren bir filmdi ama Batman açısından filmi olarak yorumlarsak Batman'i mundar etti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BvS berbatti kabul edin artik..

  • Ben Man of Steel'i çok beğenmiş biriyim. Ama filmi güzel olmasında Zack Snyder'ın yanında, Christopher Nolan'ın ve Hans Zimmer'ın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Hans Zimmer artık superkahraman filmlerine müzik yapmayacağını zaten açıkladı. Christopher Nolan'da yapımcı olmayacaksa çok şey beklemeyeceğim bu filmden.

  • Biz ne zaman Pepee nin sinema filmini yapacaz la? Bunlar bu kadar para kazanıyorlarsa Pepee gişe rekoru kırar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -----Ağır spoiler içerir. --------

    Az önce izledim Batman v Superman i tek kelime ile özetlemek gerekirse "Ayıp" diyorum. Resmen dalga geçmişler adamlar Türk dizilerinde ki gibi sürekli birbirini yanlış anlayan iki süper kahraman. Kötü adam ise apayrı bir olay. Bi kere adam bile değil ergen bildiğin ikisini birbirine neden düşürdüğü ise hiç belli değil. Sen Supermansin önüne annenin tutuklu resimlerini attığında önce onu parçala sonra uç git o elemanları parçala hepsi toplamda on dakikanı almaz. Batman apayrı bir mal. Sen bu kadar teknoloji kullan sounra da git kriptoniti mızrak yap. En basitinden kurşun yapar insan 300 metreden sık kafasına gitsin. İlk Man of Steel de Superman o gemiye girdiğinde DNA testi bile yapacaktı gemi neredeyse. Ama Lex Corp un sahibi geldiğinde "Gemide yüzde 37 güç var. Kontrolü almak ister misiniz ? Kontrolü alana XBOX ONE bedava !" de. Yok abi izlemediyseniz kendinize bu eziyeti yapmayın.





  • Bu süpermen şimdiye kadar izlediğim en süper süpermendi.

  • Justice League'den önce Green Lantern, The Flash, Cyclops filmleri yapılmalı. BvS'den önce de Batman'in bireysel filmi ve Wonder Woman yapılmalıydı. Suicide Squad vizyona girmeden Harley için film yapmaları gerekiyordu. Saçma sapan bir sıralamayla ilerliyor DC.

    BvS berbattı. Senaryoda kopukluklar, berbat bir villain, berbat senaryo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 12 Ağustos 2016; 11:36:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC, Marvel'i örnek alsın nedir ya? Aralarında ne fark olacak o zaman? Adamlar daha bir sürü film çıkaracak. Çelik Adam ve BvS'e göre hemen DC'nin kaderini belirlemek çok saçma.

  • DC'nin asla Marvel'ı kopya etmemesi lazım. Cıvık filmler DC'nin işi değil, Justice League fragmanında karanlık havayı biraz dağıtmışlar, espiri var falan ama o dozu biraz daha arttırırlarsa çöp film olur tadında bırakırlar umarım, Man of Steel 2 de gelsin tabi güzel olur. Batman v Superman'e gelince de insanlar anlamadıkları şeyleri doğal olarak beğenmezler. Giden izleyicilerin bir kısmı Man of Steel'i bile izlemeden gittiler, genel film yorumlarından anlaşılıyor. Hiçbir olayı anlamadan sövdüler kendileri üstün zeka çünkü, kısacası bunun adı sinema cahilliğidir, net. Onun dışındaki beğenmeyen kitleye gelirsek yönetmen Snyder'ın kurgusal hataları vardı filmde. Filmi çizgiromanları bilen kitleye yönelik çekmiş. Bir sürü göndermeler vardı zaten çizgiromanlara ama filmde aslında Batman'in Superman'e bilenmesindeki en önemli faktörlerden Flash karakterini bile normalde dizisini izleyen insanlar anlamadı. O kırmızılı adam kim? Kamera kayıtlarındaki logolarla klasörlenen elinde mızraklı adam kim, deney yapan doktor kim? bunlar niye var? Çöl sahnesi nedir? Ne alaka? Daha bir sürü soru işaretleri oluştu herkesin kafasında. Bunlar tam açıklanmadı filmde seyirciden anlamaları beklendi, çok güzel detaylardı oysaki kötü harcandı o sahneler. Onun dışında filmin Ultimate Edition versiyonunda Superman'in motivasyonunu Clark Kent hallerini çok daha net gösteriyorlar, film daha anlaşılır. Ancak sonuca gelirsek filmdeki kurgusal kopukluklar filmi insanların gözünde bitirdi. İnsanlar için kurgunun herşeyden önemli olduğunu da anlamış olduk. Bana göre bu filmin başarılı oyunculukları, şahane görsel efektleri, etkileyici müzikleri ve güzel sayılabilecek bir hikayesi vardı. Bu film kötü, rezil, berbat falan değildi, sadece zor anlaşılır ve kurgusal hataları vardı, ama sırf bu yüzden de bu kadar büyük emekler harcanmış bir filmi rezil rüsva diye nitelendiremem, tamamiyle hakkı yeni bu filmin.





  • çöp ama fantastik ve bilim-kurgu filmlere zaafım var yine film çıkar çıkmaz, ilk seansa giderim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 12 Ağustos 2016; 20:13:53 >
  • Supermen en sevdiğimiz kahraman ama man of steelin devamı zaten bvs değilmi nasıl olacak bu devam işi pek anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.