Şimdi Ara

Düz ekranlı Samsung amiral gemilerine elveda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düz ekranlı Samsung amiral gemilerine elveda

    Yıllardır Samsung amiral gemi modellerinde tek tip ekran tasarımına alışmışken, Galaxy Note Edge ile kavisli ekran versiyonu da hayatımıza girdi. Bu dönemden itibaren iki farklı ekran tipi ile gelen amiral gemi modelleri şimdi yeniden tek tipe dönüyor ancak bir farkla.

    Galaxy S8


    Galaxy Note 7 modeli ile Samsung, kavisli ekran tasarımına daha fazla önem verdiğini göstermişti. Bir nevi tüketicinin nabzını tutacak olan Galaxy Note 7, Galaxy S8 modelinin de gidişatını belirleyecek.

    Kaynaklar, Samsung'un amiral gemi akıllı telefonlarında düz ekrandan tamamen vazgeçerek, kavisli ekran ile yola devam etmek istediğini belirtiyor. Galaxy Note 7 modelinin tüketici tarafından nasıl benimsendiği, bu kararda önemli bir rol oynayacak. Samsung, tamamen ikna olursa, Galaxy S8 modeli de sadece kavisli ekranla gelecek.

    Telefonlardaki premium hissiyatı güçlendiren kavisli kenarlar, aynı zamanda farklı kısayollar ile kullanıcının hayatını oldukça kolaylaştırıyor. Elbette bunun bir bedeli var.

    Düz ekranlara göre kavisli ekranların maliyeti daha yüksek. Bu bakımdan fiyata da olumsuz olarak yansıyor. Bir dönem amiral gemi modellerinde görmeye alıştığımız 600$ şeklindeki fiyat etiketi artık 800-850$ civarına yükseliyor.

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 7 ile tanışın: İşte detaylar
    Galaxy S8 ile ilgili bilinenler henüz çok az ancak Samsung'un artık 4K çözünürlüğe geçiş yapacağına inanılıyor. Sanal gerçeklik konusuna büyük yatırımlar yapan firma, konseptin ana unsuru olan ekran çözünürlüğünde de değişiklik yapmak istiyor. Elbette bu, batarya konusuna daha fazla önem verilmesini gerektirecek.
     
     







  • Csb'dir inş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k erken diyordum ama düşününce gelişen pazarı, geleceği artık standart olmaya başlaması şart.
    Bunu 5.1incte nasıl üreteceklerini merak ediyorum gerçi sony bunu yaptıysa kimbilir belki 8K'yı bile sığdırmayı başaran samsung rakipsiz(ekran) olduğu için piyasaya göre hareket edecektir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen saçmalık bunun kararı tüketiciye bırakılmalı isteyen düz isteyen kavisli alsın s serisini geçtim ama note serisi gibi kalemiyle ön plana çıkan bir telefonu hangi akla hizmet kavisli yapıyorsun kalemi o kavisli kenarda nasıl kullanacaksın ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben s8 inde 2k ekranla geleceğine inanıyorum bir ihtimal note 8 4k olur ancak bence 2.nesil 10 nm ile s9 ve note 9 da 4k ya geçilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 12 Ağustos 2016; 0:15:25 >
  • Note serisinin kavisi diğerlerinden daha az, problem olmaz bence.

  • 4k yı adam akıllı besleyecek işlemci ve bataryalar henuz piyasada yok.su anki islemcilerden bir sonraki nesil onceki nesle gore %20 artis gosterse dahi 4k da verimli calisamayacaktir.Paneli 4k yapip medya içeriklerini 4k da geri kalan islemleri de daha mutevazi cozunurluklerde yurutmek mantikli bir tercih olacaktir ama native cozunurlukte calismadigi takdirde goruntuyu camura cevirmeyen bir panel kullanmalilar.

  • Arttırın fiyatları 1000$ yapın hatta otomobil seviyesine çıkartın kimse almasın.

  • s8 4gb ram 2k ekran olur
    note 8 gb 4k ekran olur
  • s8 4k ekranlı olabilir

  • Edge modelleri kadar olması biraz rahatsız edebilir ama Note 7 gibi olursa bence hoş olur. Fiyat da artmaz ise sıkıntı değil benim için. Zaten pahalı geliyor diye almıyorum, bari alacak olan mutlu olsun

  • bence opsiyon olarak sunulmalı tüketiciye bırakılmalı veya az üretilmeli...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Edge modelleri kadar olması biraz rahatsız edebilir ama Note 7 gibi olursa bence hoş olur. Fiyat da artmaz ise sıkıntı değil benim için. Zaten pahalı geliyor diye almıyorum, bari alacak olan mutlu olsun

    Gece gece iyi güldürdünüz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin cinlisi bile kavisliye gectiyse vardir bir keramet. Ayrica herkes veryansin ediyor adamlar en yuksek satislarin edge modellerinde oldugunu aoyluyor.

  • Keske okenomik moddellerinede getirse

  • Ekranınıza sokayım. Değişen pil istiyorum lan. Adam hala bu ekranı nasıl yapsak da millet ucuz sürümden almasın derdinde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz ekran s serisi olmazsa düz ekranlı a serisine yönelirim. Bütün Samsung'ların kavisli olacak hali yok. Zaten A serisi de hemen hemen üstün özelliklere ulaştı eminim 1-2 yıl içinde A seride amiral gemisi telefonların donanıma ulaşacaktır. Düz ekran yoksa ben de yokum. Kavisli ekran biraz da hava atmak için var bence. Olmazsa bir şey kaybetmeyiz hatta kendi adıma konuşayım kavisli ekranın kırıldığı zaman ekran değişimi çok pahalı diyorlar demek ki düz ekran daha avantajlı.

  • Bu kavis ne işe yarar hiç anlamam, tamamen göz boyama ve bunu fiyata yansıtma çabası. Şark kurnazlığından başka bir şey değil kavisli ekran.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Ekranınıza sokayım. Değişen pil istiyorum lan. Adam hala bu ekranı nasıl yapsak da millet ucuz sürümden almasın derdinde...

    ayıp ayıp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ghostrain

    Bu kavis ne işe yarar hiç anlamam, tamamen göz boyama ve bunu fiyata yansıtma çabası. Şark kurnazlığından başka bir şey değil kavisli ekran.

    Bizler gibi pek teknoloji takip etmeyen elbet azımsanmayacak kadar çok bu bir gerçek. Parlak ekran,farklı tasarım ilgi çekiyor. İstisnasız çoğu telefon alanlar kaç GB RAM var diye sormuyor artık. Sizin de dediğiniz gibi göz boyama tamamen şimdilik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.