Şimdi Ara

Suicide Squad gişedeki yolculuğuna rekorla başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Suicide Squad gişedeki yolculuğuna rekorla başladı
    Bu yılın en heyecanla beklenen filmleri arasında yer alan Suicide Squad, geçtiğimiz günlerde sinemaseverler ile buluştu. Bu yılın başında vizyona giren Batman v Superman ile şekillenmeye başlayan DC sinematik evreninin üçüncü filmi olan Suicide Squad'dan beklentiler oldukça yüksekti, ancak film sinema eleştirmenleri tarafından pek de beğenilmedi. Batman v Superman gibi Suicide Squad da eleştirmenlerden sert eleştiriler aldı.
     
    Bu kötü eleştirilerin filmin gişe performansını kötü etkileyeceği düşünülmüş olsa da, gelen ilk rakamlar sinemaseverlerin eleştirmenlere pek de kulak asmadığını gösterdi. Geçtiğimiz cuma günü ABD'de vizyona giren Suicide Squad, gişedeki ilk haftasonunda 135.1 milyon dolar hasılat elde ederek yeni bir rekora imza attı. Bu müthiş gişe performansı ile Ağustos ayının bugüne kadarki en yüksek açılış rakamını elde eden film, daha önce bu rekoru elinde bulunduran Guardians of the Galaxy'nin 94.3 milyon dolarlık hasılatını rahat bir şekilde geride bıraktı.
     Suicide Squad gişedeki yolculuğuna rekorla başladı
    Suicide Squad'ın gişede kırdığı tek rekor bu olmadı. Bugüne kadar 57 ülkede vizyona giren film, ilk haftasında ABD dışında 132 milyon dolar hasılat elde ederek, ağustos ayının en iyi ABD dışı çıkışını yaptı. Üstelik film bunu yaparken daha önce bu rekoru elinde bulunduran Guardians of the Galaxy'i neredeyse ikiye katladı. Suicide Squad'ın dünya genelindeki hasılatı şimdiden 267.1 milyon dolara ulaşmış durumda.
     
    Yönetmenliğini Fury ve End of Watch gibi filmler ile tanınan David Ayer'in üstlendiği Suicide Squad, DC çizgi romanlarının kötülerini bir araya getiriyor. Filmde A.R.G.U.S. adlı gizli bir hükümet ajansı, son derece tehlikeli görevleri yerine getirmesi için kötü adamlardan oluşan bir ekip kuruyor. Ülkemizde 12 Ağustos'ta vizyona girecek olan filmin başrollerinde Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne ve Viola Davis yer alıyor.








  • Dc fanlari 2 ser 3 er kez gidiyor filme,Imdb de best movie ever!!! tarzinda 10 yildizlik incelemeler yaziyorlarEninde sonunda paralari tukenecek

    Ha bu arada,Deadpool u gecemez bu film

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başladı başlamasına ama daha biz göremedik ne yazık ki. Ne diye 12'sini seçerler anlamıyorum.

  • Vay arkadaş BMW-Mercedes,Apple-Samsung gibi bu Marvel-DC geyiğide pek yakın zamanda bitmeyecek gibi. Şahsen ben bu filmlere insanların araştıra araştıra gittiğini pek düşünmüyorum. Şuan sinemaya gitsem vizyonda olan filimlerden ya buna ya da Buz Devrine giderdim eğlenmek için. Evreniymiş IMDB puanıymış pek umurumda olmazdı. İnsanların eleştirmenlere kulak asmaması da bunu doğrular nitelikte zaten. Yine de ne olursa olsun DC ninde hafiften filmlerini seri halinde çekmesi hoşuma gidiyor. Birden fazla karakterin olduğu filmleri hep daha çok sevmişimdir

  • Takip edemiyorum yav. Şimdi bu serinin sıralaması nasıl oluyor? Hangisiydi bundan bir önceki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aazam

    Takip edemiyorum yav. Şimdi bu serinin sıralaması nasıl oluyor? Hangisiydi bundan bir önceki?

    bu ilk, bundan önceki yok aslında..

    batman: assault on arkham izlemeni öneririm tr vizyonuna girmeden önce
  • Karanlık ortam eleştirileri vardı. Filmin karanlık bir tonda olması bir tek benim mi hoşuma gidiyor. Bu kuşak meselsei sanırım. Eski 90 filmlerinde bu tür filmler hep karanlık tondaydı. Belki de bizim kafa hala orlarda kaldı. Ben bu seriden memnunum. Böyle devam etsin mümkünse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Suicide Squad, sinema eleştirmenlerinden gelen kötü eleştirilere rağmen gişede yolculuğuna müthiş bir başlangıç yaptı."

    Yani ne bekliyordunuz ki? Sinema eleştirmenleri, filmi beğenmedi ve kötü dedi diye insanlar filme gitmeyecek mi sandınız? Tabi ki rekor kıracak. Çünkü merak ediliyor. Ben de çıkar çıkmaz gideceğim. Ama ben de dahil gitmiş olmamız, filmi iyi veya başarılı yapmaz.

    Independence Day 2 ye de gittim. Ama beğenmedim. Milyonlarca kişi gitmiştir. Beğenmemiştir ama sonuçta milyonlarca kişi gitti diye film iyi diyemeyiz, denilemez.

    Sigara içip, bırakmaya çalışıp bırakamayan milyarlarca insan varken "Sigarayı içenler çok beğeniyor, ondan dolayı içiyorlar" demek gibi bir şey...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 8 Ağustos 2016; 12:56:57 >
  • ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    Filme götüren 3-4 kriter vardır. Sizin dediğiniz kitle asla bir filme rekor kırdırmaz. Öncelikle reklamın iyi yapılması lazım. Reklam iyiyse ama eleştiriler kötüyse film ilk hafta çok yüksek gişe alır sonrasında hızlı bir düşüş yaşar. Reklamı kötü eleştirileri iyiyse film normal başlar ama hiç dibe vurmadan güzel izlenme oranları ile iyi bir gişe yapar. Eğer ikiside iyiyse o zaman rekorlar kırar.
  • Eleştirmenleri kim takıyor ya? Şimdiye kadar 1 kere bile onların yazılarını okuyarak film izlemeye falan gitmedim. Tamamen boş iş yapıyorlar.

  • Çok şişirildi bu film ondan bu gişeyi yakaladı. 1 milyon doları yakalayabilir hasılatta.

  • Ben internetten film izlerken bile önce yorumlara göz atıp öyle izliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 8 Ağustos 2016; 14:18:54 >
  • beklentisiz gideceğim bir film.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmdeki Harley Quinn gibi sevgilim olsun sabah akşam dayak atsın bana razıyım :D :D

  • İlgi çekici, merak uyandırıcı film. Marvel dc evreniyle alakası olmayan ben bile izleyeceğim. İmdb skoruna, eleştirmenlere bakmamak lazım. imdb de 10 üzerinden 5-6 alan bir film gayet izlenebilecek bir seviyede oluyor.
  • marvel ve DC sinemadaki paranın tadını aldı. artık bırakmazlar. senede 2-3 film görürsek şaşmayız her birinden.

  • Afedersiniz ama elestirmenleri su yasima dek yav surda adamlar bir iki yazi karalamislar dur gidim de okuyayim hay aksi kotu demisler gitmeyeyim demedim. Kaldi ki adam spoiler veriyor ister istemez filme gitmeden filmi ogrenirsem gitmemin anlami mi kalir diger sorum da zevkler ve renkler meselesi bu elestirgoclarin begendiklerini begenmek zorunda miyim?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.