Normalde telefondan çektiğim videolar mp4 olarak çıkıyo yaklaşık 4-5 tane mp4 formatı denedim ama olmadı Diğer Samsung modelleri hangi mp4 formatını destekliyo bilginiz varmı hocam sağol ???
qanqa tel zaten mpeg 4 cekimi yapıyor sen formatı herhalde yalnış atıyon ben de telli yeni aldım ve pc de izliyom + formatı güzel atıyom ve mesaj sesi mp3 olmuyor ve bu tellin bi kötü yanı war şarjzı kısa gidiyor nie dereniz uyku modu yok
e250 de 3gp formatlı videolarıda izleyebiliyorsun birde o formatı dene bilgisayarda izleyebilmek için k-lite codec programını yükle eğer çok iyi bir video converter isterseniz ben TOTAL VIDEO CONVERTER ( TVC ) kullanıyorum harika bir converter programı hertür video ve ses formatına çevirebiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 19 Mart 2007; 18:04:01 >
imzamdaki fan cluba gir ayrıntılı bilgi al hacım ama benim tel 3 gün falan gidiyor eğer multimedia kullanmassam ( video,radyo,mp3).Yok ben bunları kullnacam diyosan 1-2 gün gider anca
peki senin alt tarafında tel. işareti var bende sizden olup e 250 cilerle tanışmak istiyorum baya dır burdayım yani 2 haftadir ama kısmet şimdi üye oldum nasıl size katılabilirim ne yapmam gerek saol bulancaklı teş. ederi m
peki senin alt tarafında tel. işareti var bende sizden olup e 250 cilerle tanışmak istiyorum baya dır burdayım yani 2 haftadir ama kısmet şimdi üye oldum nasıl size katılabilirim ne yapmam gerek saol bulancaklı teş. ederi m
e250 fanclub konusunda üye olmak istediğini söyle sana neler yapman gerektiği anlatılır
telefonunuzla çektiğiniz videoları ve diğer hemen hemen tüm uzantıdaki video dosyalarını izlemek için VLC Media Player kullanabilirsiniz. Ben henüz çalıştıramadığı bir dosya türü görmedim.
Arkadasim ben ImToo 3GP encoder ile WMV AVI ve diger FLV uzantili dosyalari MP4 ve 3GP formatina donusturmeyi basardim.. Bu calisan ve en son ImToo surumu.. Sitesinden indirdim serial'ini de baska bi siteden buldum, Tam surum yani. Bu programi indir, Mp4 formatinda videolari E250 telefonunda izle.. Saygilar...