Şimdi Ara

Gelecek yıl, iki büyük Windows 10 güncellemesi olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gelecek yıl, iki büyük Windows 10 güncellemesi olacak


    Geçtiğimiz ay sonunda birinci yılını dolduran ve ücretsiz yükseltme programını sona erdiren Microsoft, hemen ardından da büyük yıl dönümü güncellemesini indirmeye sunmuştu. Firmanın 2017 planları yeniden revize edildi.


     


    Bilindiği üzere Windows 10 ile birlikte, Microsoft’un stratejisi de değişmişti. Sürekli yükseltilen bir işletim sistemi yerine, artık tek bir işletim sistemi ve sonrasında belirli aralıklarla güncellenen sistem bileşenleri yöntemi benimsenmişti. Bu yıl ki büyük güncellemenin ardından, gelecek yıl ki yol haritası da belirlendi.


     


    Normalde Microsoft, Windows 10 için 2 parçalı bir Redstone güncellemesi belirlemişti. İlk parçası bu yıl indirmeye sunulacak olan güncellemenin, ikinci parçası ise gelecek yıl ortalarında dağıtılacaktı. Microsoft, gelecek yıl ki parçayı da ikiye bölmüş durumda.


     


    Ayrıca Bkz.Windows 10 yıldönümü güncellemesi başladı

    Redstone 2 adındaki ilk güncellemenin bahar başlarında dağıtılması planlanıyor. Redstone 2 için şimdiden kapalı beta süreci başladı ve yakın zamanda Insider programına da sunulacak. Redstone 2 ile birlikte Surface Book 2 ve Surface 5 serisinin de satışa çıkması bekleniyor.


     


    Redstone 3 için ise, gelecek yılın sonları işaret ediliyor. İki parçalı büyük güncelleme stratejisi ile, Microsoft daha fazla yenilik sunmayı ve eksiklikleri gidermeyi amaçlıyor. Şimdilik bu güncellemelerde neler sunulacak belli değil. Insider programı ile birlikte, detaylar da netleşmeye başlayacaktır. 


     







  • windows %20 performans artışı vaad etti daha ne olsun.Ve gördüğüm kadarıyla yalan dememişler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

    Redstone ile kayda değer neler geldi bir arkadaş anlatabilir mi?

    benim gördüğüm hızı arttı biraz. en çok değişiklik edgede bi sürü yeni özellik geldi edgeye. ayrıca genel görsellik ve başlat menüsü güzel olmuş. daha fazla detayı vardır ama benim gördüğüm bunlar
  • Windows pişmanlıktır arkadaşlar!!
    Benim orjinal windows7 home vardı otomatik bir şekilde bana sormadan güncellemis allahtan resimler müzikler silinmemis, oyunları tekrar kurmak ömrümü yedi cad cam söylemiyorum bile
    Tamam bunları geçtim de abicim sürekli arka planda 3mbit uploud nedir? Kapatıyorum yine başlıyor ben kapattikca o tekrar inat yapıyor(güncelleme olmamasına rağmen)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen güncelleme ile ilgili sıkıntı yaşayan birtek ben miyim? Şifreyi yazıp açtıktan sonra ekran bi 15 20 kararıyor sonra kendine geliyor pc. Skype açıkken oyunu tam ekranda çalıştırmıyor. Bi öneriniz varsa çok sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dead Gear Apple

    Windows pişmanlıktır arkadaşlar!!
    Benim orjinal windows7 home vardı otomatik bir şekilde bana sormadan güncellemis allahtan resimler müzikler silinmemis, oyunları tekrar kurmak ömrümü yedi cad cam söylemiyorum bile
    Tamam bunları geçtim de abicim sürekli arka planda 3mbit uploud nedir? Kapatıyorum yine başlıyor ben kapattikca o tekrar inat yapıyor(güncelleme olmamasına rağmen)

    Yükseltmeyi 1 ay içerisinde geri alıp bilgisayarı eski haline döndürme imkanınız var.




  • Laptop güncellemeyi görmüyor. Win 8.1 single lang den yükselttim, win 10 single oldu. Orjinal sürüm. Şimdi redstone güncellemesini görmüyor. Sistem güncel diyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Laptop güncellemeyi görmüyor. Win 8.1 single lang den yükselttim, win 10 single oldu. Orjinal sürüm. Şimdi redstone güncellemesini görmüyor. Sistem güncel diyor.

    Ben sıfır kurulum yaptıgım halde görmemişdi. Çözümü basit windosun kendi sitesinden Windows10Upgrade9252 isimli bir program var indir sorunun anında düzelir...
  • Laptop Win 10 - Single Lang - 64 bit

    Masaüstü Win 10 - Home - 32 bit

    Güncelleme namına ne gelen var ne giden
  • Ben temiz kurulum yaptım direk hiçbir sorun olmuyor öyle. %20 performans artışıda var gerçekten.

  • Ya şöyle windows 7 gibi adam gibi işletim sistemi çıkartacak bir firma yok mu. Google falan buna da bir el atsa ya. Çünkü anladık microsoft kafayı yedi. Win 10 ile kullanıcılara baya zulm edecek gibi duruyor. Son işletim sisteminin bedava ve zorla olmasına rağmen kullanıcı kazanmakta baya zorlanan win 10 olması çok kötü. Ömür boyu bu çekilmez.

  • keşke yılda 1 tane çıkarsa adam akıllı çıkarsa

  • Yeni donanımlarla sorun yaşayan hiç görmedim eski eski bilgisayarlara kurup maval okumayın burda Microsoft'un en iyi işletim sistemi şu an son güncelleme ile en az w7 kadar stabil tek saçmalığı zorunlu güncelleme ve veri toplama o da kapatılabilir ilk çıktığında bende bu sene aldığım bilgisayarımda başlat tuşunun bozulması gibi saçma bir sorun vardı ve disk kullanımında sıkıntı vardı son güncelleme ile hiçbir şey kalmadı son görsel rütuşlar da güzel oldu zamanla modern arayüz her yere yayılır Explorer da redstone 3 te değişir muhtemelen

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archimert

    Yeni donanımlarla sorun yaşayan hiç görmedim eski eski bilgisayarlara kurup maval okumayın burda Microsoft'un en iyi işletim sistemi şu an son güncelleme ile en az w7 kadar stabil tek saçmalığı zorunlu güncelleme ve veri toplama o da kapatılabilir ilk çıktığında bende bu sene aldığım bilgisayarımda başlat tuşunun bozulması gibi saçma bir sorun vardı ve disk kullanımında sıkıntı vardı son güncelleme ile hiçbir şey kalmadı son görsel rütuşlar da güzel oldu zamanla modern arayüz her yere yayılır Explorer da redstone 3 te değişir muhtemelen

    Seninle aynı fikirde değilim. H110 chipsetli anakart ve i5 6600 işlemcim var. Onboard ekran kartına hdmi dan bağlı dahili hoparlörü olan monitörüm ve logitech kablosuz klavye mouse seti kullanıyorum. En son çıkan güncellemeleri yapmama rağmen zaman zaman hd grafik motoru duruyor. Yine arasıra monitörden ses alamıyorum. Bunlar yetmezmiş gibi fare donuyor ve klavyede yazdığım yazılar yazmıyormuş gibi yapıp 3-5 saniye sonra toplu olarak yazılıyor. Yazıları silerken fazladan silinenler cabası. Asus mouse da denedim, o daha beter oldu. Virüs falan demeyin, iki defa tam format attım. Sıfır samsung evo 850 ssd takılı sistemde. 20 yıla yakındır windows kullanıyorum, win98 den buyana bu kadar başım ağrımamıştı. 3ay önce win7 yüklemiştim hiçbir sorun yaşamamıştım. Ayrıca 2 yaşında thinkpad yoga ultrabook da kullanıyorum. Onda 1 yıldır hiç sorun yaşamadım. Masaüstünde kullandığım windows 10 pro dan hiç memnun kalmadım, ultrabook hariç. Şimdilik yeni çıkacak driver, bios ve windows updatelerini beklemekten başka çarem yok. Bu kadar para ve emek harcadıktan sonra eli kolu bağlı beklemek çok sinir bozucu. Özetle senin makinanın düzgün çalışması diğerlerininde aynı şekilde çalışacağı anlamına gelmiyor. Fikir beyan etmeden önce başka olasılıkların da olabileceğini göz önünde bulundurmak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • savasserter S kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemesine de atlamayın ayrıca otomatik inen sürücülere de güvenmeyin benim de wifi ve ses kartı sürücüleri sorunluydu internetten araştırıp w10 RS için en uygun olanları indirdim taş gibi oldu laptop. ayrıca w7 kaç yıllık sistem ve kaç kez güncelleme aldı ilk çıktığında da biliyoruz çoğu kişi unutmuş benim kızdığım insanların önyargısı çoğu bir kez kuruyor sorun yaşıyor sonra hiç uğraşmadan başlıyor yazmaya donanım uyumu ayrı işletim sisteminin stabilitesi ayrı değerlendirilmeli benim bilgisayarımda da w7 sürücüleri olmadığı için stabil çalışmıyor ben şimdi w7 ye kötü mü diyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarı redstone güncelledim yavaşladı acaba update üzerinden yaptım diyemi oldu diye bizspark dan yayınladıkları iso dosyasını indirip temiz kurulum yaptım gene bişe değişmedi her güncelleme geldidğinde pc yavaslıyor, eski hali daha hızlıydı.

    format atalı 2 ay falan olmuştu hızından gayet memnundum bilgisayarın, forumda redstone geldi daha iyi daha hızlı diye o kadar övüyolar kurdum hemen, ama microsft her zamanki pismanlık tan başka bişe değil. bi iyi yapıyolar bi kötü bu huyları hiç değişmedi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Respect***

    Laptop Win 10 - Single Lang - 64 bit

    Masaüstü Win 10 - Home - 32 bit

    Güncelleme namına ne gelen var ne giden

    Selam
    Güncelleme aracı bir şekilde zarar görmüş olabilir. Aşağıdaki linkten Microsoft yükseltme aracını indirip kurun ve çalıştırın. Yükseltme işlemi büyük ihtimalle başlayacaktır.
    Windows 10 1607'ye Yükseltme Aracı:
    https://download.microsoft.com/download/0/4/7/047889D0-578C-4A44-A38F-7F30A6CB3809/current-version/Windows10Upgrade28084.exe
    Kolay gelsin..




  • 3 seferdir bilgisayar güncellemeyi indirip kurmaya çalıştı üçünde de bilgisayar açılmadı. sistem geri yükleme yaparak açtım. Nasıl bir güncellemedir.

  • hala windows 7 deyim

    benim güncelleme felsefem şu: laptop da sorun yoksa güncellemeyede gerek yok.

    her program ve işletim sisteminde bu düşünceyle hareket ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.