Şimdi Ara

Amazon, kendi kargo uçak filosunu kuruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon, kendi kargo uçak filosunu kuruyor


    Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi ünvanına sahip olan Amazon için, teslimatların hızlı bir şekilde yapılması büyük önem taşıyor. Firma bu konuda 40 adet uçak kiralamak istediğini daha önce dile getirmişti. Geleneksel SeaFair havacılık fuarında, kendi adını taşıyan ilk uçağını görücüye çıkardı.


     


    Benzer kargo firmalarında da, daha hızlı teslimat adına uçaklardan faydalanıldığını görüyorduk. Amazon da, bu trendden uzak kalmamış oldu. Amazon One adını taşıyan Boeing 767-300 tipi uçağı gövdesine Prime Air logosu işlenmiş. SeaFair havacılık fuarının gerçekleştirildiği Seattle, hali hazırda firmanın da merkezi konumunda.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni nesil Samsung Edge telefonlarda LG izleri olacak

    Amazon One, toplamda 11 adet uçaktan oluşacak filonun ilk üyesi. Daha sonraki yıllarda ise firmanın hedefi olan 40 uçağa ulaşmak için yeni eklemeler yapılacak. Uçak filosu, Prime Air projesi altında çok hızlı gönderiler için kullanılacak.


     


    Bilindiği üzere Prime Air, Amazon’un 2 Kg ağırlığa kadar paketleri 15km mesafe içerisinde insansız hava araçları ile taşımak istediği bir proje. 30 dakikada sevkiyat kapsamında geliştirilen projede, Drone araçlarının testleri devam etmekteydi. Uçaklar ise, uzun mesafelerde siparişlerin taşınması için kullanılacak.


     


    Amazon, hızlı teslimat konusunda sektörün en iyisi olma hedefinin yanında, elektronik ticaret sektörüne hakim olma açısından da uçak taşımacılığına önem veriyor. 


     








  • Helal olsun valla,geç bile kaldılar bence.Ups ve dhl fahiş fiyatlarından kurtuluruz belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri memnuniyetiyle gönülleri fetheden firma. Bizde faturasıyla gittiğim ürüne kanun değişti, garanti belgesi yoksa servis yok deyip geri çeviren(Logitech Türkiye) firmalara örnek olmalarını dilerim...

  • Şu benim RAM'leri bir an önce getirsinler de, gerisi önemli değil.


    Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Sütlü sütlüye etli etliye.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40

    Müşteri memnuniyetiyle gönülleri fetheden firma. Bizde faturasıyla gittiğim ürüne kanun değişti, garanti belgesi yoksa servis yok deyip geri çeviren(Logitech Türkiye) firmalara örnek olmalarını dilerim...

    Benzer durumu yaşadım, daha doğrusu Vatan Bilgisayar bunu yaşatmaya kalktı ama ısrarlı ve biraz daha sert konuşunca geri adım attılar. Ürünü teslim aldılar, incelemeyi yaptılar. Fatura ile başvuruyu tıpış tıpış kabul ettiler ve değişimi sağladılar. Üstüne ben bu konuşmayı yüz yüze değil telefonda yaptım zira Edirne'ye gidiyordum, annemin klavyesi arızalıydı ve o gitmişti Vatan'a. Ben de durumun etkisiyle rahat ama sert bir şekilde konuştum. Mantıklı olmadığını kabul ettiler sonunda. Tavsiye ederim.

    Asıl meseleye gelirsek. Şu an hala hizmetleri ülkemizdekilerden çok çok ötede zaten. Bu tartışılmaz. Daha yeni steam link aldım, daha önceden blu-ray falan almak için de çok kez kullandım ve hep memnun kaldım. Bu hamleleriyle de keşke bir çok donanım üreticisi global garantiyi rahatlıkla sağlasa, uğraşmak zorunda kalmasak diyorum. Böylece daha rahat bir şekilde yurt dışından ürün alabiliriz. En son rx480 ve gtx1060 konularının da temelini oluşturdu Amazon. 2 haftada çok güzel bir şekilde paketlenmiş ürün. Sapasağlam çünkü adamlar iyi de paketliyor.




  • Müşteri hizmetleri süper, mause almıştım 1 hafta sonra ındırıme gırınce google translate ıle farkı gerı ıstedım verdıler.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 17:40:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapıyorlar. Ulaşım işini de kendileri halletsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon candır

  • umarım her türlü eşyayı alabileceğimiz ,fiyat sınırı olmayan bir siteme geçebilir amazon.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    O nasıl olacak hocam?Ülkenin gümrük kurallarını mı değiştirecek adamlar?
  • bende bir şey olsun dedim hocam Türkiyeye özel bayi mi açar ne yapar bilemem.Gittigidiyor,hepsiburada ne ise ebay,amazon da öyle olsun istiyorum,kargo uçağına gümrük işlemez hem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Valla olsa süper olur ama zor,keşke olsa da adam gibi bir şey alabilsek.
  • Otuz yillik ucagi kiralamis. Insallah dusmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spreyboyanıniçindekibilye

    Valla olsa süper olur ama zor,keşke olsa da adam gibi bir şey alabilsek.

    hiç sorma ülkenin kan emici alışveriş sitelerinin fiyatlarını derinden sarsacak bir olay olur ama işte umut etmekten başka pek ışık görünmüyor şimdilik.Kısıtlı alışverişlere devam..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Zaten eskisi gibi zevkli ve kârlı değil yurtdışından almak,dolar 3 lira olunca neredeyse fiyatlar aynı oldu yine de bazı şeylerin fiyatları gerçekten oynayabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.