Şimdi Ara

LG V20, 6 Eylül’de geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG V20, 6 Eylül’de geliyor


    LG’nin büyük yatırımlar yaptığı ve beklentilerini yüksek tuttuğu yeni amiral gemi modeli V20 için tanıtım tarihi kesinleşti. İddiaların aksine, LG V20 modelini IFA 2016 fuarının haricinde özel bir etkinlikte görme imkanına sahip olacağız.


     


    Firmadan yapılan açıklamaya göre, LG V20 için 6 Eylül 2016 tarihinde San Fransisco’da bir etkinlik düzenlenecek. IFA 2016 fuarının kalabalığı içerisinde kaybolmak istemeyen firma, ayrı bir etkinlik yapmaya karar vermiş. İlk nesil V10 modeli de ayrı bir etkinlikte tanıtılmıştı.


     


    LG V20


     


    LG V20 modeli ile ilgili bilinenler oldukça az. Firma bu konuda bir kaç ipucu vermiş durumda. LG V20, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile piyasaya çıkacak ilk akıllı telefon olacak. Normalde bu ünvan, Nexus akıllı telefonlarına aitti ancak Google bu yıl öncelik tanımış gibi görünüyor.


     


    Diğer taraftan ilk nesli rakiplerinden farklılaştıran ikinci bilgi ekranı ve çift ön kamera bu modelde de devam ediyor. Daha önceki sızıntılarda bununla ilgili bir ayrıntı görememiştik. Bugüne kadar gündeme gelen sızıntılara bakacak olursak:


     


    5.5 inçlik Full HD çözünürlükte bir ekrana sahip olacak LG V20 modeline, Snapdragon 820 yonga seti güç verecek. 3GB veya 4GB seçeneğine göre, segmentinde yüksek performans değerlerine imza atacağını söyleyebiliriz. Ayrıca geçen yıl oldukça eleştirilen batarya kapasitesi, bu modelde 4000mAh seviyesine çıkarılıyor.


     


    Ayrıca Bkz.“Galaxy Note 7, bugüne kadarki en çok satan Note cihazı olacak”

    Arka kısımda 20MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde çift sensörlü özçekim kamerası bulunuyor. USB Tip-C portu üzerinden hızlı şarja imkan tanıyacak olan cihaz, ilk nesildeki 32-bit ses deneyimi ve manuel video ayar arayüzünü de mutlaka bünyesinde barındıracaktır. Henüz bununla ilgili de herhangi bir iddia gündeme gelmedi. Ayrıca parmak izi okuyucusunun ön kısma alınması ihtimali de mevcut.


     







  • tüm özellikler süper,tam istediğim telefon

    Geriye tek şey kalıyor tasarım

    Tasarıma v10 takozu gibi olmazsa ve fiyatınında diğer telefonlara göre kısa sürede düşeceğini düşünürsek peynir ekmek gibi satar

    Sadece tasarım önemli benim için geriye kalan.mi5 gibi s7 gibi bir meizu gibi bir tasarımı olursa alınır v10 gibi olacaksa gerek yok almaya

  • Acaba g2 gibi epic birşey olur mu bakalım

  • Yav bırakın allah aşkına. Almayın Lg falan. Önce G2 şimdi G4 kullanıcısı olarak söylüyorum. G2 efsane bi telefondu hala çok iyi. Ama sonrakilerin hepsi çöp. Hiçbir + özelliği yok telefonun rakiplerine göre. Aksine dümdüz ve bataryasi iphone kadar bile gitmeyen bi telefon. V5000 de çıksa Lg alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 den sonraki modeller gibi gelecekse hic gelemsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi bakalım bu sefer umutluyuz

  • Biz android 4 te kaldık 5 6 derken adamlar 7 ye geçiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FHD ekran olsun süper olacak. Hem gereksiz çözünürlükten dolayı enerji tüketimi fazla olmayacak hem de performans artışı olacak. Nexus böyle gelsin başka bir şey istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.5 full hd s820 4gb(veya 6) ram, 4000mAh pil bide iyi bir tasarımla gelirse efsane olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de, iphone ile ayni zamanda tanit ki daha hizli batasin. LG isten cikarmalari pazarlama bolumuyle devam etmeli. Oturdugum yerden bunu ben dusunurken, lg ceo lari muz mu topluyor. Hadi onlar muz topluyor, onlarin danismanlari da mi muz seviyor.

  • Samsungun avantajı ekran Lg ise fiyattan vuracak gibi..
    İntel Amd
    Lg nin ilk yapması gerekenler;
    metal gövde (7000 serisi)
    Gorilla glass 5 cam kaplama
    2.5d kenar kavisi
    Amoled ekrana geçiş yapması
    Bak ondan sonra sel olur akar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    tüm özellikler süper,tam istediğim telefon

    Geriye tek şey kalıyor tasarım

    Tasarıma v10 takozu gibi olmazsa ve fiyatınında diğer telefonlara göre kısa sürede düşeceğini düşünürsek peynir ekmek gibi satar

    Sadece tasarım önemli benim için geriye kalan.mi5 gibi s7 gibi bir meizu gibi bir tasarımı olursa alınır v10 gibi olacaksa gerek yok almaya

    Zevkler hakkaten çok farklı oluyor. Ben htc 10 almaya gittiğim zaman, lg v10 ü elime aldım. Tasarım harikaydı. Htc 10 ile arasında çok gittim geldim. Htc 10 aldım. Keşke v10 alsaydım.gerci v20 daha da iddialı olabilir. Onu da göreyim, htc 10 u note 7 veya v20 ile drgistircem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MultiCore

    Yav bırakın allah aşkına. Almayın Lg falan. Önce G2 şimdi G4 kullanıcısı olarak söylüyorum. G2 efsane bi telefondu hala çok iyi. Ama sonrakilerin hepsi çöp. Hiçbir + özelliği yok telefonun rakiplerine göre. Aksine dümdüz ve bataryasi iphone kadar bile gitmeyen bi telefon. V5000 de çıksa Lg alınmaz.

    G3 kullanıyorum çok memnunum, bence G2 gereksiz yere abartılmış bir telefon.
  • pisrabbit kullanıcısına yanıt
    htc 10 unda tasarımını beğenmedim dostum

    note 7,s7 edge,xiaomi mi5,meizu mx6 ya da pro 6,vivo x5 elite,oneplus 3

    bunların tasarımı gözüme çok güzel geliyor diğerleri tırt.v10 la htc 10 arasında çok fark var dostum
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    v10 ile htc 10 arasında kağıt üzerinde çok fark var evet. kullanımda çok da fark etmiyor. yıllardır sadece htc kullanırım o yüzden kararımı 10 dan yana kullandım. ama m8 den sonra ses azalmış,tasarım kötüleşmiş,bir sürü paralı uygulama almam gerekti vs. pişmanlık yarattı resmen.

    note 7 nin tasarımını ben de çok sevdim. ilk defa bir samsung telefon hoşuma gitti. dediğim gibi v20 yi de göreyim ona göre karar vericem.
  • Lg v20 benim de dikkatimi cezbediyor :)
    Sd820
    20 mp arka, 8mp çift ön kamera
    Full hd 5.5 inc ekran
    Nfc
    Radyo
    İnfrared
    Tam benim istediğim gibi. Keşke o ufak ekran v20 de olmasa. Bakalım uygun fiyatla girerse meizu mx4 ü emekli edip düşünebilirim .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram minimum 4 GB olmalı. İyi de bir fiyatla gelirse iş yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    FHD ekran olsun süper olacak. Hem gereksiz çözünürlükten dolayı enerji tüketimi fazla olmayacak hem de performans artışı olacak. Nexus böyle gelsin başka bir şey istemiyorum.

    2k olmaması büyük eksiklik. Sene 2016 artık 2k ekran standartlaştı. 5.5 inç ekranda 2k daha keskin görünür 4k batarya 2k olsa dahi iyi şarj süreleri sunabilecek kadar yüksek. Suya toza dayanıklılıkta önemli.
  • Eksiklik değil. Anca bazı koyunların gözünü boyamak için yapılmış bir kandırmaca. Sene 2016 olması 2K olmasını gerektirmiyor. Kıç kadar ekranda farkedilmeyecek bir şey için oyunlarda daha düşük fps, daha çabuk ısınan bir telefon ve daha çabuk biten bir bataryayı kimse istemez. Bilgisayarımdaki çözünürlük bile 1366*768 iken telefonda 2K kullanmak amiyane tabirle yolunacak kaz aramaktan başka bir şey değildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Eksiklik değil. Anca bazı koyunların gözünü boyamak için yapılmış bir kandırmaca. Sene 2016 olması 2K olmasını gerektirmiyor. Kıç kadar ekranda farkedilmeyecek bir şey için oyunlarda daha düşük fps, daha çabuk ısınan bir telefon ve daha çabuk biten bir bataryayı kimse istemez. Bilgisayarımdaki çözünürlük bile 1366*768 iken telefonda 2K kullanmak amiyane tabirle yolunacak kaz aramaktan başka bir şey değildir.

    Bilgisayarımdaki çözünürlük bile 1366*768 diyen birisine telefonda 1080p bile çok gelir. 2k kullanmak yolunacak kaz aramaktır ne saçma bir cümle. 2k yı isteyen benim yani tüketici yani müşteri yani talep. 4k batarya snapdragon 820 var cihazda sana kalsa bu donanımla 720p kullanırsın cihazı.

    Aman bataryası bitçek aman oyun performansı düşçek diye daha keskin, daha canlı görüntü istememek saçmalıktır. Teknolojinin tüm nimetlerini kullanamıcaksam gidip amiral gemi satın almam 3000 tl vermem. Telefonda saatlerce oyun oynayanlar gitsin ps vita falan alsın veya az çıkıp sosyalleşsin oyunda fps düşüyo yağğ diye 2k ekran olmasın diyenleri pistten alalım. Olması gereken 1080p, 2k arasında geçiş yapma özelliği bunu eklesinler olay biter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Ağustos 2016; 3:17:37 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.