Şimdi Ara

Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk’ten ilk tanıtım videosu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk’ten ilk tanıtım videosu geldi


    Interstellar, Inception ve The Dark Knight üçlemesi gibi filmlerle adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran  Christopher Nolan, bu kez İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan Dunkirk filmi için kameranın arkasına geçti. Filmden ilk tanıtım videosu da geldi.


     


    Christopher Nolan’ın yazıp yönettiği ve eşi Emma Thomas’ın yapımcılığını üstlendiği Dunkirk, İkinci Dünya Savaşı’nın en çetin mücadelelerinden birinin geçtiği Dunkirk dönemini konu ediniyor. 6 Mayıs- 4 Haziran 1940 arasında geçen mücadelede, Alman ordusunun kıstırdığı müttefik askerleri Fransa’nın Dunkirk limanı üzerinden tahliye edilmişti.


     


    Dinamo Operasyonu veya Dunkirk Mucizesi olarak da adlandırılan harekat, İngiliz güçlerinin tüm tanklarını kaybetmesine ve İngiltere Başbakanı Winston Churchill’in yenilgi şeklinde duyurmasına karşın, başarılı bir operasyon olarak kabul edilmektedir.


     


    Ayrıca Bkz.Tesla, Solar City firmasını bünyesine katıyor

    Dunkirk mücadelesinde, 400 bin müttefik askerinin yaklaşık 330 bini kurtarılmıştır. 1958 yılında, mücadeleyi anlatan bir film de çekilmişti. Usta yönetmen, Dunkirk kıyılarında yaşanan mücadeleyi kendi senaryosu açısından anlatıyor. İlk tanıtım videosunda da, yönetmenin yeteneklerini konuşturduğunu görebiliyoruz. Çekimler, Dunkirk limanında bizzat olayların geçtiği mekanlarda yapıldı.


     


    Tom Hardy ve Kenneth Branagh gibi yıldızların olduğu film, One Direction grubundan tanıdığımız Harry Styles’ı kardosuna katmasıyla da çok konuşulmuştu. Film, 21 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girecek. Müzikleri ise Hans Zimmer’e ait.


     








  • Ay yeter almanlar kotu adam konseptinden gina geldi fransiz ve ingilizler mi iyi adam tarihi birazcik bilen biri bilir zaten 2.dunya savasi fransa ve ingilizlerin almanlari hor gormesi kucuk gormesi kendileri somurgeleri semirirken alman halkinin aclikdan kirilmasi yuzunden baslamisdir almanya polonyadaki kendi topraklarini almak icin savas baslatinca fransa ve ingilterede bok var gibi dalmadimi savasa sonra gorduler mi ebelerininkini yeminle biktirdi bu somurgecilerin kendini kahraman gosterme cabalari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay.. vay.. vay.. Christopher Nolan + Tom Hardy bu film efsane olacak..

  • Nolan varsa şüphe yok :)

  • Eğer ki soundtrack da Hans Zimmer Adı geçiyor ise tam vizyonluk film olur.

    2. Dünya savaşı konseptine uygun hiçbir film vizyonda izlemedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiliz ve fransızların sömürgecilik-katliam filmleri de gelecek mi? Amerika ve rusya bitti. Şimdi yine 1925/1950 filmleri.... Hitlere suikast bir başkası mesela... japon kötü - vietnam kötü - kamboçya kötü - çin kötü ...

  • Chris'in yaptığı işler güzel ama en önemlisi bence Imax'e hala ciddi manada yatırım yapması. Trailer sonunda da özellikle belirtildiği durum insanı daha bir heyecanlandırıyor. Böyle bir filmi izlemek muazzam olacak. Keşke ülkemizde Liemax değil de gerçek Imax'lerden bulunmaya devam etse. Keşke İstinye Park ellerinde hala bulundurdukları makara sistemiyle bunu gösterse. Ama yine de dijitalde de çok çok keyifli bir 2. Dünya Savaşı izleyebileceğiz Nolan sağ olsun.

  • Nolan -Hardy ikilsi ve muhteşem bir film olacağı kesin..Ama yine USA ve İngliz kahramanlığı yerine biraz Almanların cevirdiği Stalingrad gibi gercekleri içeren filmlerde yapabilir umarım..Çünkü artık şiştik kahramanlık hikayelerinden.Mesela DRESDEN 'in bombalamanması ve yaptıkları sivil katliamını içeren bir film neden yapmıyorlar? Hep yahudi katliamı filmleri ve Usa kahramanlıkları..!

  • İkinci bir Saving Private Ryan vakası olur bu film. Bol kahramanlık ve amerikan ingiliz probagandası. Almanları aşağılama hareketi. Kim ne derse desin Holywood'un WWII filmleri güzel değil.

    Gidip stalingrad'ı, der untergang'ı izleyin.

  • Film dünyasının gelmiş geçmiş en iyi yönetmeni Nolan.

  • Haha director of diyip Memento ve Prestige i yazamamış. Yer kalmamış. Gelmiş geçmiş en iyi denmez belki ama adamın topları tartmak için kantar lazım.

  • Nolan kameranın karşısına patates koysa yine izlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hiç ilgi çekici değil hatta klişe bile sayılır lakin mevzu bahis nolan olunca beklenti yüksek oluyor...
  • Christopher Nolan ve Hans Zimmer. Tamam benim için başka bilgiye gerek yok.

  • rommel'in zırhlı birlikleri 338 bin askeri kuşatır ancak hitler dur emri verir. eğer ki dur değil saldırın emri verseydi ellerinde tankları durduracak hiç bir şeyleri olmayan o askerlerin tamamı yok edilecek ve belki de ikinci dünya savaşı çok başka şekilde sonuçlanacaktır. bugün bile kimse hitler'in neden durun dediğini bilmemektedir.

  • Hitlerin büyük hatası kuşatılan müttefik askerlerini yok etseydi 2.dünya savaşı seyri değişecekti..!

  • Niyeyse bana battlefield 1'deki ilk fragmandaki zepplein sahnesi gibi geldi, nolan işini bilir
    Yine hikaye de duygusallık olacak gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş her filmine hastayım ne diye gidip savaş filmi çekersin ki...
    Yansız film çek işte izleyelim sende efsane ol.
  • İyi ki Alman değiliz lan. Hani azcık tü kaka deseler tek bir ses olup saldırıyoruz, en basiti alınıyoruz çok pis.

    Düşünsene en çok oynana oyunlarda zombi gibi bahsediliyor senden. Hep bir aşağılama, vahşi ve barbar gösterme. Yüzlerce film çekiliyor senin ne kadar zombi olduğunu göstermek için.

    Dünya kuzey pasifik kültürü altında ezile ezile hali kalmadı resmen.

    Tarihi kazananlar yazar demiş benden akıllı birisi.

    Ve Nazi Almanya teknolojileri dünyaya 20 30 yıl atlatacak kadar ileri sevideydi.
  • Hırsız Amerikalılar ne var ne yoksa çalıp çırtptılar Nazi^lerden..V1-V2 roketlerinin mucidini bile el altından ülkelerine aldılar.
    Devasa bütçe araştırma kolaylıkları sayesinde de Uzaya cıktılar.Bunun gibi daha bir çok şeyi Nazi lerden yürütür dünya da söz sahibi oldular.
    Nazi'lerdeki dahilik çalışkanlık ve azim hiç kimsede yok gercekten.Bugün bile hala onlardan ekmek yeniyor ve yaptıkalrı birçok şey ayakta veya ilham alınarak yapılyor.
    Hitler o Dur emrini vermese Churcill şerefsizi duman olmuştu.Adi herif savaş bitmesine yakın USA ya baskı yaparak Almanya nın dresden şehrini hiç yoktan yere ilk defa kullanılan Fosforlu bombalarla bombalayıp sivillleri diri diri yaktırdı
    Şimdi kendi yanıyodur inşallah.. Çanakkale de de o şerefsiz yüüznden ne canlarımız gitti..

    Umarım Nolan bu filmde Kahramanlıpı ön plana çıkarmaz ve sadece Tarihi gercekliği ile anlatır..Çünkü Alman flimleri hariç bütün savaş filmlerinde Almanlar hep beceriksiz ve kaybeden gösteriliyor..Ulan biraz da gercek ve özeliştiri yapın Çöküş / Stalingrad filmleri gibi..
    Brad Pitt'in son filmi FURY 'de bütün almanlar gerzek aptal becerksz idi.!! Koca SS taburu bir tankı ele geçiremedi
    Gercekte 1 Tiger tank ile araştırın bakın muhteşem Alman tank Komutanı Michael Wittman kaç Sherman indirmiş bakın..!




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.