Şimdi Ara

BBC, Rio Olimpiyatları'ndan 360 derecelik videolar yayınlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  BBC, Rio Olimpiyatları'ndan 360 derecelik videolar yayınlayacak
    Spor dünyasının en önemli etkinlikleri arasında yer alan Olimpiyat Oyunları'nın bu yılki ayağı Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde düzenlenecek. 5 Ağustos'ta düzenlenecek açılış seremonisi ile başlayacak olan 2016 Rio Olimpiyatları, yayıncılık konusunda birçok ilke sahne olacak. NBC'nin Rio Olimpiyatları'nı sanal gerçeklik cihazları üzerinden yayınlayacağını açıklamasının ardından, BBC de olimpiyat oyunlarından 360 derecelik videolar yayınlayacağını duyurdu.
     
     
    İngiliz televizyon kanalı BBC, dün bir açıklama yayınladı ve 2016 Rio Olimpiyatları'ndan 360 derecelik videolar yayınlamak için "deneysel" bir servis açacağını duyurdu. BBC'nin bu servisi üzerinden yalaşık 100 saatlik 360 derecelik video yayınlanacak. Kullanıcılar bu videolara; iOS, Android ve Samsung VR için yayınlanan BBC Sport 360 uygulaması üzerinden ulaşabilecekler.
     
    2016 Rio Olimpiyatları'nın açılış ve kapanış seremonilerinin yanı sıra; play voleybolu, basketbol, eskrim ve boks müsabakaları da BBC'nin yayınlayacağı 360 derecelik videolar arasında yer alacak.
     
    Öte yandan, NBC ve BBC'nin Olimpiyatlar'ı izleyicilerine sunmak için yenilikçi yollar denediği şu günlerde ülkemizde Rio Olimpiyatları'nın televizyondan yayınlanması tehlikeye girmiş durumda. Olimpiyat Oyunları'nın yayın haklarını elinde bulunduran Saran Group ile para konusunda anlaşamayan TRT, bu yıl Olimpiyat Oyunları'nı yayınlamayabilir. Eğer iki taraf arasında anlaşma sağlanamazsa oyunların YouTube üzerinden yayınlanması gündemde.







  • O kadar vergi almayı biliyorlar,hizmete gelince paramız yok,yazıklar olsun böyle kurumlara.
  • Olimpiyatların tv den yayımlanmaması tam bir rezillik olur. Umarım böyle bir şapşallığı yapmaz trt. Bir de ne zaman 4 sene geçti yahu, sanki 2 sene geçmiş gibi diğer olimpiyatlardan.

  • 360 olsa ne olacak ki, dur şurayı da göreyim şuraya da bakayım derken bir şey anlamayıp bitecek etkinlikler.

    Neyse, bizde 2D bile yayınlanmıyormuş baksanıza. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT'de bizden vergi alıp dursun

  • Önce Eurovision şimdi olimpiyatlar bakalım gelecekte neyden mahrum kalacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 5 Ağustos 2016; 8:16:34 >
  • Sonra gel biz olimpiyatlara talibiz de!!

  • Dün gece euronews 'de Brezilya -RİO ile ilgili haberler vardı. Ülke batıyor, ekonomi ve siyaset, hastalık, çevre kirliliği, gasp-cinayet ve gösteriler ! Olimpiyat için 11 milyar $ harcanmış... Yunanistan dan beter durumdalar. Sonra sıra japonya da.

  • Bu nasıl rezilliktir ? 80 milyona yakın nüfusu olan bir ülke verginin vergisini alan bir devlet ve böyle büyük bir organizasyonu yayınlamaya paramız yetmıyor diyorlar bu nasıl saçmalık yav.

    TRT ne saçma kurumdur, bir tane düzgün programı yok herşeye vergi alıyorlar ortada birşey yok. Verdiğimiz vergiler haram olsun.

  • Güney Amerika'da ilk kez düzenlenecek Brezilya şuan ekonomik kriz var. Rio'da iki günlük tatil edilmiş, büyük güvenlik sorunları mevcut.
  • Ben yayımlansada izlemeyecektim ama yinede TRT'nin o kadar vergilerden reklamlardan para alıp yayımlamamasına saçmalık demek az kalır.

  • "Rio Olimpiyat Oyunları TRT'de. Açılış töreni saat 02:00'da TRT ekranlarından naklen yayınlanacak."

    https://twitter.com/trtspor/status/761532287112601600
    detaylı bilgi:http://www.trtspor.com/haber/diger-sporlar/olimpiyat-oyunlari/olimpiyat-oyunlari-trtde-123486.html


    şimdi de "o kadar para verilir mi, vergimizi nelere harcıyolar" diyenler çıkmasa bari!



    @Infinitum Nihil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 5 Ağustos 2016; 15:15:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.