Şimdi Ara

Yeni nesil Samsung Edge telefonlarda LG izleri olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil Samsung Edge telefonlarda LG izleri olacak


    Samsung, genelde sıkı rakip olduğu firmalardan da bileşen tedariği yapabiliyor. Örneğin, bellek alanında rakip olduğu SK Hynix’den, bugüne kadar farklı konularda bileşen tedariği yapmıştı. Şimdi ise, hemşehrisi ve aynı zamanda kavgalısı olan LG ile bir ortaklığa girişiyor.


     


    Samsung ve LG, pek çok pazarda birbirinin sıkı rakibi durumunda. Ayrıca ülkeleri Güney Kore’nin ihracat hacminin yüzde 30 civarında imza atıyorlar. Ne var ki zaman zaman iki firmanın mahkeme koridorlarına yansıyan kavgalarına da şahit olmuştuk. Şimdi işler farklı bir yöne gidiyor.


     


    Gelen bilgilere göre Samsung, yeni nesil Edge telefonlarında kullanacağı önemli bir bileşen için LG’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Film üzerine 2 metal yonga olarak adlandırılan bu bileşen, ekranın ana kart ile iletişimini sağlıyor. Katlanabilen yapıdaki tek yonga olması, Samsung’u ikna etmiş durumda.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 7 ile tanışın: İşte detaylar

    Samsung normalde katlanamayan ve bu bakımdan entegrasyon alanı kısıtlanarak maliyetleri artıran bir bileşen kullanıyordu. LG Innotek tarafından tasarlanan yeni yonga hem daha verimli hem de bu anlamda maliyetleri biraz daha azaltacak.


     


    Samsung’un bu radikal kararının arkasında, yeni patron Lee Jae-Yong olduğu ifade ediliyor. Yong, her ne marka olursa olsun, en kaliteli bileşenleri kullanmak istediğini ve bu konuda ciddi adımlar atacaklarını açıklamıştı. LG’nin yeni bileşeni yıl sonuna doğru hacimli üretime sokacağı ifade ediliyor. Muhtemelen, Galaxy S8 Edge modelinde bu bileşen kullanılacaktır. 


     



  • Bence Samsung bunu'da üretsin...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.