Şimdi Ara

Microsoft Xbox One S ülkemizde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft Xbox One S ülkemizde


    Microsoft’un orijinal Xbox One konsolundan yüzde 40 daha ince olarak tasarladığı ve yerleşik olarak 4K video oynatımını destekleyen yeni Xbox One S konsolu, sınırlı sayıda ülkemizde satışa sunuldu. Microsoft, ülkemizde düzenlediği özel bir etkinlikle yeni konsolun duyurusunu gerçekleştirdi. 

     

    Xbox One S Limited Edition olarak adlandırılan yeni konsol, 2TB depolama kapasitesine sahip. Şimdilik sadece bu özel versiyon satışta olacak. Gelecek aylarda 1TB ve 500GB kapasiteli versiyonların da satışa sunulması bekleniyor.


     


    Xbox One S, orijinal modelden yüzde 40 daha ince tasarlanmış. Cihazın şimdiye kadar ki en kompakt Xbox konsolu olduğu ifade ediliyor. Beyaz rengin hakim olduğu dış tasarımda, yarı oranda desenli kaplama tercih edilmiş. Böylece daha farklı bir hava yakalanmış.


     


    Konsol özel stand ile hem dikey hem de yatay olarak kullanılabiliyor. İnce yapı için Kinect bağlantı portundan fedakarlık edilmiş. Kullanıcılar artık Kinect için kutudan çıkan ek bir adaptör kullanmak zorunda. Arka kısımdaki USB portundan biri ön kısma, IR alıcının diğer tarafına yerleştirilmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni nesil MacBook Air, USB Tip-C standardına geçebilir

    Xbox One S konsolunun geliştiği taraflardan birisi video konusunda olmuş. Artık konsol, Blu-ray filmler ve 4K video oynatımını yerleşik olarak destekleyebiliyor. Ayrıca HDR teknolojisi ile daha zengin renkler ve görsel derinlik kazanıyor.


     


    Xbox One S, ayrıca entegre bir güç kaynağı da barındırıyor. Yani büyük adaptörleri taşımaktan kurtuluyoruz. Yeni Xbox kontrolcüleri ise kablosuz bağlantı performansını iki katına çıkarıyor. Yine Windows 10 cihazlarına bağlanabilmek için Bluetooth teknolojisi de eklenmiş. Kutu içerisinde bir adet yeni Xbox kontrolcüsü mevcut.


     


    Xbox One S 2TB kapasiteli versiyon için 1899TL fiyat etiketi belirlenmiş. 9 taksit imkanı de bulunuyor. Konsol ne kadar sınırlı sayıda satılacak herhangi bir detay yok. Microsoft tarafından verilen bilgilere göre, şu an sadece MediaMarkt üzerinden satışı yapılacak. 

     
     

    Microsoft Türkiye Xbox Kategori Müdürü Necibe Özer yapmış olduğu açıklamada daha kompakt ve şık bir Xbox yapmak istediklerini, bunun yanı sıra pazarda HDR ve 4K videoya doğru olan eğilimi de gördüklerini dile getirdi.

     

     Microsoft Xbox One S ülkemizde

     







  • Ben o fiyata gtx bilmem ne alirimcilar gelir simdi :d

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive oyun var mı peki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata sınırlı gelmesi mantıklı olmuş

  • 400 dolar = 1900 lira. İyiymiş.

  • Dolar kuru 5TL olmuş haberimiz yok. Pardon 10 seneyi aşkın süredir izlemediğim trt nin vergisi var.

  • E3 2016 dan sonra işin zor xbox kardeş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su konsollar aliexpressten satilsa super olacak + avantajix den iade yaparim iyi fiyata getiririm.

  • Cihazı gün itibari ile gördüm inceledim fırsatım oldu mediamarkt teknisyeniyim stoklardan baktım cihaza zaten xbox one kullanıcısı olarak söylüyorum kasa çok şık ve sade olmuş hafif joystick kabalığı gitmiş bendeki lumar white'a göre garip geldi biraz daha ince . gelipte burda gtx alırım diyenler araya kasadaki diğer parçalarıda araya katmıyorlar galiba ? yinede 2017 sonuna kadar one ile devam ederiz yaşar isek artık o zaman exc hangisi daha iyiyse bu sefer ya sony'e yada scorpio'ya geçicez artık ...

  • 500 gb alacaktim bu ay ama cok gec cikiyor valla on siparis verecegime beklerim daha iyi hem suan amazon tr sevkiyat yapmiyor. Araya baska sirket katip getirtecegim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

    Cihazı gün itibari ile gördüm inceledim fırsatım oldu mediamarkt teknisyeniyim stoklardan baktım cihaza zaten xbox one kullanıcısı olarak söylüyorum kasa çok şık ve sade olmuş hafif joystick kabalığı gitmiş bendeki lumar white'a göre garip geldi biraz daha ince . gelipte burda gtx alırım diyenler araya kasadaki diğer parçalarıda araya katmıyorlar galiba ? yinede 2017 sonuna kadar one ile devam ederiz yaşar isek artık o zaman exc hangisi daha iyiyse bu sefer ya sony'e yada scorpio'ya geçicez artık ...

    2011 den beri i5 2500k kullanıyorum, ramler 8gb ve çok şükür gtx1060 ile full hd-full ayar + aa ve 60fps ile bayağı iyi oyunlar oynuyorum. 2011 de yaptığım yatırım, xbox 360 dönemi. Üstüne one çıktı ve şimdi de one s. Bir de bu cihazlar full hd de her oyunu bırak 60 ı 30 ile bile oynatmıyor. Kalkıp 1900 lira mı? Onun yerine hd7870 kullanan biri olarak ps4 almayı düşünmeme rağmen vazgeçip gtx1060 aldım. İyi ki de almışım ;)




  • Yeri değil ama Windows 10 Anniversary Update yayınlandı, haberini yaparsanız.

  • Almanyada xbox one s 2TB surumu 399 euro hemen-hemen 1345 tl. Bu da Turkiye fiyatindan 555 tl ucuz demek. Bu kadar fark mi olurya? Almanlar vergi koymuyor mu, koyuyor, ama Turk hukumeti kadar "koymuyor"

  • eğer dediği gibi 4k oyun oynatıyorsa çok iyi bir fiyat neden
    pcde 4k oyun oynamak için gtx1080 gibi bir kart lazım bu kart 3000tl civarı
    ona uygun bir sistem derken 5000 tl bulur bakalım görücez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyincarnege

    eğer dediği gibi 4k oyun oynatıyorsa çok iyi bir fiyat neden
    pcde 4k oyun oynamak için gtx1080 gibi bir kart lazım bu kart 3000tl civarı
    ona uygun bir sistem derken 5000 tl bulur bakalım görücez

    4k oyun oynatıyor demiyor. 4k video oynatıyor diyor. 4k oyun oynatan bir konsol en az 2-3 sene sonra görülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede i5 3330 var konsolun ayrı bi tadı var pc'yi tekrar toplayınca iyi bir şey olunca monitör atx kasa ram'ler hdd anakart işlemci ekran kartı vs vs çok pahalıya mal oluyor gamer . xbox one'ı 850'e 18 ay garantili 6-7 oyunla beraber aldım daha önceden fat ve slim kasa olmak üzere 360'larım oldu bana göre one s Xbox one varsa elinde alınacak bir cihaz değil one s ben artık exc için ya ps 2017 sonunda çıkacak versiyonu bekliyeceğim yada scorpio alıcam . Ama hakikaten şu dolar ve euro yüzünden zülüm oluyor konsol ve pc parçaları .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 4 Ağustos 2016; 11:39:17 >
  • pisrabbit kullanıcısına yanıt
    aaa ozman ne gerek varmış yaw :S
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    di mi :)
  • pisrabbit kullanıcısına yanıt
    yani şimdi apulu bir işlemci al yani onbort ekrankartlı olan onlarda bile 4k video serediliyo ne şimdi işmi yapmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 4 Ağustos 2016; 15:10:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

    bendede i5 3330 var konsolun ayrı bi tadı var pc'yi tekrar toplayınca iyi bir şey olunca monitör atx kasa ram'ler hdd anakart işlemci ekran kartı vs vs çok pahalıya mal oluyor gamer . xbox one'ı 850'e 18 ay garantili 6-7 oyunla beraber aldım daha önceden fat ve slim kasa olmak üzere 360'larım oldu bana göre one s Xbox one varsa elinde alınacak bir cihaz değil one s ben artık exc için ya ps 2017 sonunda çıkacak versiyonu bekliyeceğim yada scorpio alıcam . Ama hakikaten şu dolar ve euro yüzünden zülüm oluyor konsol ve pc parçaları .

    Dolar ve euro gerçekten etkiliyor insanları ama diğer konuda yine aynı şeye takılmışsınız ve dediğimi tamamiyle okumamışsınız. Bilgisayar tarafında her seferinde tüm bileşenleri almaya gerek yok. Zamanında iyi bir güç kaynağı ve kasa alındıysa zaten bir kısmı geçiyor. Monitör demişsiniz o zaten diğer tarafta da TV'ye tekabül etmekte. Yani sayılmaz. Çevre bileşenleri de istenirse tabii ki gamepad ile oynanabilir oyunlar. Bir çoğunda güzel destek var ama güzel bir klavye mouse da tercihe bağlı. Bunları da saymak pek doğru gelmiyor. Yegane geliştirilecek bileşen işlemci, ram, ekran kartı ve anakart. Dediğim gibi ben 5 senelik işlemci-ram-anakart 3'lüsü kullanıyorum. Zamanında rami 4 yerine zaten 8 almış olsam arada onla da uğraşmama gerek kalmayacaktı. Ekran kartımı 2 kez değiştirdim bunların üzerine ve full hd 60 fps ve full ayar oynuyorum. Konsollardan kat kat daha fazla kalitede.

    Son olarak exclusiveler evet önemli ama M$ tarafı zaten exc lerini pc ye getiriyor görüldüğü üzere. Sadece Sony düşünülebilir ki orada da büyük kayıp görmüyorum. Neo'dan sonra belki yine düşünebilirim ama Neo'nun teknik kısmına bağlı.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.