Şimdi Ara

ABZÛ için Müzikal Bir Video Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    Giant Squid Studios tarafından geliştirilen ve okyanusun derinliklerinde geçecek olan ABZÛ için PlayStation'ın YouTube kanalından oldukça hoş müzikal bir video paylaşıldı.

Daha önce Flower ve Journey oyunlarının direktörlüğünü yapan Matt Nava'nın da bulunduğu bu proje 2 Ağustos tarihinde oyunculara sunulacak. PC ve PlayStation 4 platformlarında boy gösterecek oyun PlayStation 4 üzerinde şu an 59,99 TL (PS Plus üyeleri için 47,99 TL) fiyatıyla ön siparişte bulunuyor. Steam üzerinde ise henüz herhangi bir fiyat belirtilmiş değil. Oyunun sistem gereksinimlerine Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. 

• Son dönemde oyun videolarında uzak durduğum için ABZÛ gözümden kaçan bir yapımdı. Bugün sağolsun bir arkadaş sayesinde videosunu izleyince beynimden vurulmuşa döndüm. İnanılmaz güzellikte farklı ve hoş bir oyun olmuş, hemen önsiparişi verip, oyunu indirdim. Sabırsızlıkla oynamayı bekliyorum...
  • Journey gibi ilginç bir oyun sony yeter microsofta bişeyler bırak :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben bu oyunun adını duymuştum ama dediğim gibi takip etmiyordum, sizin ana konudaki mesajlarınızı da göremedim doğal olarak. İnşallah oyun seven arkadaşların ilgisini çeker de, oynama şerefine nail olurlar. Muhtemelen yarından sonra gündeme aldığı notlarla düşecektir...
  • Austin Wintory

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

ÇÖP

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

ÇÖP

Cop diyenin oynadigi, bir de utanmadan binledigi oyunlara bakin hele...

ABZÛ için Müzikal Bir Video Paylaşıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Journey'in yapımcılarından birisi bu oyunda yapımcı olarak yer alıyor diye duymuştum. Sanırım Sanatsal yönetmeni olması lazım. Journey çok ilgimi çekmişti ve defalarca bitirmiştim. Her seferinde ayrı bir tat almıştım. Bu oyunu da merakla bekliyorum. Ancak STEAM hala fiyat vermedi. Ne zaman fiyat verecekler merak ediyorum doğrusu. Oyun yarına çıkıyor ama bir fiyat hala yok. Çok ilginç doğrusu. Olmadı PS4 alır geçerim diye düşünüyorum. Haber için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

Journey'in yapımcılarından birisi bu oyunda yapımcı olarak yer alıyor diye duymuştum. Sanırım Sanatsal yönetmeni olması lazım. Journey çok ilgimi çekmişti ve defalarca bitirmiştim. Her seferinde ayrı bir tat almıştım. Bu oyunu da merakla bekliyorum. Ancak STEAM hala fiyat vermedi. Ne zaman fiyat verecekler merak ediyorum doğrusu. Oyun yarına çıkıyor ama bir fiyat hala yok. Çok ilginç doğrusu. Olmadı PS4 alır geçerim diye düşünüyorum. Haber için teşekkürler.

PS4 için 60 liraysa Steam'de daha pahalı olmaz sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

ÇÖP

Sende ikile bakim...
  • Bloklayın geçin çöpçülerle muhattap olmayın.

• Oyunun an itibarı ile PS4 için meta ortalaması 81, PC için de 89 olarak görünüyor. Aslında daha yüksek puanlar bekliyordum ama arada beyni yanmış insanlara inceleme yaptırınca arada abuk sabuk puanlar da çıkıyor. Kesinlikle deneyim etmeniz gereken bir yapım olmuş. Oyun Journey'in su altında geçen versiyonu olmuş, çölden sonra su temalı bir oyun görünce ben bu adamlardan bir sonraki oyunu da gökyüzünde geçecek bir yapım olarak bekliyorum.
  • Journey neydi ki bu ne olsun? Suyun altında tosbağa salıyorsun bu mudur sanat

• Kurban ol sen bu oyuna, hadi forumda zaman geçirme, Smurfs 2 bekler seni...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.