Şimdi Ara

Porsche Mission E'yi hayata geçirmek için 1400 kişiyi işe alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Porsche Mission E'yi hayata geçirmek için 1400 kişiyi işe alacak 
    Porsche ilk olarak geçtiğimiz Aralık ayında Tesla Model S ile rekabet edebilecek Mission E isimli konsept elektrikli aracını duyurmuştu. Firma o dönem projeyi hayata geçirmek için 1000 kişilik bir işe alım yapacağını belirtmişti ancak son yaptığı duyuruya göre firma 1400'ün üzerinde kişiyi proje için bünyesine katacak.
     
    Elektrik konseptine yönelik yatırımın daha da arttırılması önceden sadece içten yanmalı motor üreten firmanın felsefesindeki değişimi yansıtıyor. Firmanın bu değişimini destekler nitelikte ise Porsche yöneticilerinden Uwe Hueck toplantı esnasında gazetecilere “Ya bu dijital değişimde yerinizi alırsınız yada kaybedersiniz” sözlerini söylüyor.
    Model E projesi için alınacak 1400 çalışanın yanında 350 kişilik dijital uzmanı daha olacak firma bu kişilerden mobil konseptler geliştirmelerini ve yeni iş alanlarını açığa çıkarmalarını isteyecek.
     
    Her şey yolunda giderse Porsche elektrikli araçları Zuffenhausen fabrikasından 2019 yılında üretmeye başlamayı planlıyor. Firma üretim adeti hedeflerini her ne kadar belirtmemiş olsa da, Hueck’in açıklamasına göre bu işten kâr elde edebilmek için yıllık 10bin araç satışı gerçekleştirmesi gerekiyor.
     







  • hadi gidelim :)

  • 10.000 adet mi? Sadece Türkiye'de o adet satılır, mübalağa etmiyorum; Tesla bile ciddi sayıda var(tüm ithalat zorluklarına ve Servisi olmamasına rağmen) Sadece içten yanmalı fiyatına çıksın yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basvuru yapmak icin BURAYA tiklayiniz

    Edit: duzenleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoeyBane -- 31 Temmuz 2016; 1:15:22 >
  • yukarıda ki tasarım la gelirse bence model s i tasarımda yener...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.