arkadaşlar ip adresimi nasıl değiştiririm.yardımcı olurmusunuz?
27 Ocak 2007; 22:36:48
modemin arkasında şalter vardır indir.yoksa kabloyu çek.msn den düşmeyi bekle.msn den düşünce şalteri kaldır veya kabloyu yerine tak...2 dakka bekle...işlem tamam..
modemin arkasında şalter vardır indir.yoksa kabloyu çek.msn den düşmeyi bekle.msn den düşünce şalteri kaldır veya kabloyu yerine tak...2 dakka bekle...işlem tamam..
yaw arkadaşlar ben hide ip platinium u kurdum ama arabistan dan bir ip kullanıyor ve değiştiremiyorum. gitsin zimbabweden kullansın ama suudi arabistandan kullanmasın yaw. hiçbir siteye giremiyom. (anladın sen onu.) nasıl değiştirecez bunu? ayrıca proxy değiştir seçeneği de donuk.
Modem ana paneline girin,192.168.2.1 veya 192.168.1.1 artık her neyse,sonra direkt ana menüde Disconnect ve Connect diye tuşlar var,önce Disconnect tuşuna basın,sayfanın yenilenmesini bekleyin,ardından tekrar Connect tuşuna basın ve yine sayfanın yenilenmesini bekleyin.
IP Adresiniz değişti,ve bu işlem sadece 3sn sürdü...Geçmiş olsun.