Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.676
Cevap
112
Favori
658.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ,Benim lenslerde sıkıntı yokda bir baktım internetten günlük kullan at lens benim gözüme uyan başka lens yok ..

    Sizin kaç bc değeriniz kaç alınca kayma yapdı ?

    benim 14.00 DİA 8.70 BC günlük kullan at lensde bana bir yakın olan var 14.20 DİA alsam sıkıntı olurmu sizce ? Şuan kullandığım Aqua comfor dailes, 14.20 DİA olansa Proclear one day bunuda denemek istiyorum açıkcası çapda sıkıntı olurmu acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 9 Mayıs 2015; 22:24:00 >
  • Arkadaslar goz numaralarim farkli oldugunda iki farkli kutuda lens almam mi gerekiyor mesela iki gozde ayni numara olsaydi tek kutu farkli olursa iki kutu mu alicam.bu durumda fiyatta 2 katina cikar demi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasdemir01 T kullanıcısına yanıt
    Farkliysa 2 kutu alirsin 6 ay kullanirsin.Ayniysa tek paket alip 3 ay kullanirsin(6'li paket icin konusuyorum).

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joong kullanıcısına yanıt
    yani aynıysa diyelim 80 lira verdim tek kutu aldım 3 ay kullandım.farklıysa 2 kutu aldım 160 lira verdim 6 ay kullandım ? bu şekilde oluyor demi ?
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Benim kendi göz bc değerim 8.6 benim aldığım lens acuvue oasys yani bc değeri 8.4 tü acaip rahatsızdım zaten üstteki mesajda dile getirmiştim. Genelde dia değerlerinden sıkıntı çıkmıyor ben kendi dia değerimi bilmiyorum ama her marka kullandığım için dia hakkında hiç bir sıkıntı yaşamadım sizde yaşamazsınız büyük ihtimal ben alırken de en önemlisi bc değeri diyorlardı benim lens kullanma sürem 1 buçuk yılı bulacak nerdeyse
  • Arkadaşlar lensmarketden herzaman kullandığım lensden sipariş ettim bugün ama kutu farklı geldi cibra vision bile yzmıyor üstünde Alcon yazıyor ?

    Her zamaki olan bu

     *** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler ***




    Bugün gelende bu

     *** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler ***




    Bugün gelenin aynısı genelde toric olarak satılıyor bu ama toric yazmıyor üstünde,, karışıklık olmuş olabilir mi yoksa yeeni kutularımı bu ?


    Edit:

    İnternette yaancı siteden baktım hemen şöyle bir haber var ...

    Alcon and CIBA VISION have joined forces and are now unified under the Alcon brand. CIBA VISION contact lenses include the Air Optix, Dailies AquaComfort Plus, Focus Dailies and Freshlook range.

    Alcon has been a trusted global eye care company for more than 70 years, helping people see better every day. The partnership with CIBA VISION, which offers contact lenses, and lens care products has meant that the company now has a portfolio that covers a comprehensive spectrum of eye care.

    As a contact lens wearer, the product remains the same however you will notice a change in packaging over the coming year that replaces the CIBA VISION logo with the Alcon logo. Rest assured, you’re still receiving the same product, just with a new look.

    Should you have any queries or concerns, please do not hesitate to

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ÇEVİRİSİ

    Alcon ve CIBA VISION güçlerini birleştirdi ve şimdi Alcon markası altında birleştirilmiştir . CIBA VISION kontakt lensler Hava Optix , Dailies AquaComfort Plus Odak Dailies ve Freshlook yelpazede yer alıyor.

    Alcon insanlar her geçen gün daha iyi görmek için yardımcı fazla 70 yıldır güvenilir bir küresel göz bakım şirketi olmuştur . Kontakt lens sunuyor CIBA VISION , ve lens bakım ürünleri ile ortaklık şirket şimdi göz bakımı kapsamlı bir spektrumunu kapsayan bir portföye sahip anlamına gelmektedir .

    Bir kontakt lens takan olarak, ürünün ancak Alcon logolu CIBA VISION logosu yerine önümüzdeki yıl içinde ambalaj bir değişiklik fark edeceksiniz aynı kalır . Gerisi hala sadece yeni bir görünüm ile , aynı ürün alıyorsanız , güvence verdi.



    Alcon firmasıyla birleşmiş İlk defa 2019 exp li kutu geldi banada yeni ambalajı olanı gelmiş.. Alconlu :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 11 Mayıs 2015; 12:45:53 >




  • merhaba dün lens yazdırmak için ilk defa egitim arastirma hastanesine gittim kartala ,muayne olmak icin doktara gittigimde dedim lens yazdırmak istiyorum dedim doktor bana lensi A polikliginde filanca doktor yazıyor elime bir kagıt verdi ona gonderdi gittim o dedigi doktara baktı ölçtü muayne etti hiç lens filan taktırmadi dedi iki farkli numara oyuzden 2 kutu olcaksn 6 ay yeter sana kutusu 100 tl toplam 200 tl cuma gunu sana getitireyim dedi bende tamam dedim numarami aldi cıktım :S ben hiç bisi anlamadm bu işden reçete filanda vermedi ben normalde reçete alip ona gore kendim alcakdm lensi . getitrirecegi lensin markasi agua oldugunu soyledi ..ilk defa alcagim icin bu normalmi acaba ? daha once lens yada gozluk kulanmadm
  • Tobey T kullanıcısına yanıt
    Lensler cok pahali geldi bana .bence seni kaziklamak istemis doktor :) cunku tek kutusu 60 70 liraydi galiba .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasdemir01

    Lensler cok pahali geldi bana .bence seni kaziklamak istemis doktor :) cunku tek kutusu 60 70 liraydi galiba .

    ASLINDA banada öle geldi =) bende miyop astigmant var ondan pahalı olabilirmi acaba düşnmeyede basladim birde ilk defa alcagim için doktor kontrolunde takmak istedim..adam cep numarami filanda aldi kendi nosunu filanda verdi bide devlet hastanesi özel olsa anlarim kararsiz kaldm simdi..
  • 3D sinema izlerken felen gözde ağrı yapmaz dimi lensler arkadaşlar hiç sinemaya gitmedim lenslerle daha :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

    3D sinema izlerken felen gözde ağrı yapmaz dimi lensler arkadaşlar hiç sinemaya gitmedim lenslerle daha :D

    ben gittim hiç bir ağrı yaşamadım :)

    edit : imla :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varol7 -- 12 Mayıs 2015; 23:28:07 >
  • ilk lens takma işlemimi 10 15dk da yaptım.iki gözede taktım.dünyam değişti sanki :) şu anlık bi acı kuruluk söz konusu deil ilerleyen zamanlarda durumu yazarım.
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak. İnternetten lens sipariş edeceğim 3 aylık. Bir kutuda 6 tane var. sağ gözden bir kutu sol gözden bir kutu olunca 12 tane oluyor ve fiyat ikiye katlıyor. İki gözümünde değerleri aynı bu arada. Sadece sağ gözden bir kutu sipariş etsek olur mu? İçindekiler sadece sağ gözemi takılabilir yoksa hem sağa hem sola takabilir miyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joseph55

    Arkadaşlar benim bir sorum olacak. İnternetten lens sipariş edeceğim 3 aylık. Bir kutuda 6 tane var. sağ gözden bir kutu sol gözden bir kutu olunca 12 tane oluyor ve fiyat ikiye katlıyor. İki gözümünde değerleri aynı bu arada. Sadece sağ gözden bir kutu sipariş etsek olur mu? İçindekiler sadece sağ gözemi takılabilir yoksa hem sağa hem sola takabilir miyiz

    Numaralar aynıysa 1 tane alman yeterli , Aylıklardada öyle sağ sol farketmiyor numara aynıysa sorun yok al..
  • ilk lensimi bugun taktım simdilik sorun yok doktor hergun gece yatarken cıkarmami soyledi sadece birsey ogrenmek istiyorum gun icinde 1-2 sat uyudugumuzda cıkarmamız gerekıyormu lensi oldu ya oturdugumuz kanapede icimiz geçdi filan sorun olurmu acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tobey

    ilk lensimi bugun taktım simdilik sorun yok doktor hergun gece yatarken cıkarmami soyledi sadece birsey ogrenmek istiyorum gun icinde 1-2 sat uyudugumuzda cıkarmamız gerekıyormu lensi oldu ya oturdugumuz kanapede icimiz geçdi filan sorun olurmu acaba ?

    ben bi prb yaşamadım yaşayacağınıda sanmam

    edit :imla :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varol7 -- 16 Mayıs 2015; 0:24:03 >
  • arkdaslar yeni lens aldm ve ilk defa kulanmaya basladim yalnız lensimi cıkartırken genelde bole ikiye katlanıyor tam ortadan yapisiyor sonra ben kendim eski haline getirmeye calisiyorm kabn icinde bir sorun olurmu lense zarar verirmi normal bir durummu acaba ?
  • Bugün Bausch Lomb purevision kullanmaya başladım

    Göz Numaram sağ sol 1 miyop

    Sorularım ;

    Spor yaparken lens kalsa olur mu ?

    Duşa ve denize girilebiliyor mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buqra_ -- 10 Haziran 2015; 0:29:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buqra_ B kullanıcısına yanıt
    Spor yaparken bir engeli yok ben 1 senedir kullanıyorum spor yaparken hiç bir sıkıntısı yok. Duşa ve denize girmeyiniz hele denize kesinlikle girmeyiniz doktorunuzun da söylemesi gerekliydi aslında
  • Banyo yaparken çıkarmak gerekli mi? Lense göre değişir mi?
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.